Пак почнаха убийства в София

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Мнение от BMWPetar » 08 Апр 2008, 19:37

Леле, бях му голям фен, но беше ясно, че рано или късно ще се стигне дотук.
А това убийство е просто потвърждение за нещата, които пише.
RIP!
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 08 Апр 2008, 19:44

Самото убийство не е потвърждение, потвърждение е, че никой не обърна внимание първо на зова му за помощ(явно е такъв, търсеше гласност за да не го убият) и второ, огледайте се.... никой нищо не каза. Четейки ранга му е бил между среден и висок, гласност по случая никаква, а като убиха там измекярите се вдигна шум до небето!
Тъжно е, но разузнаване, правителство, мафия...са едно цяло.

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 08 Апр 2008, 19:59

^ Пешо ,прав си :roll:
Жалко за човека, но най-вече жалко за нас :help:

Георги Пенчев
Изображение

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 08 Апр 2008, 20:12

Тая тема, не ми се сърдете, ама прекалено се политизира и това ми е последното писание тук. Между другото, някой следи ли заседанията на парламента? Май са приели оная поправка за българския език :twisted:
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 08 Апр 2008, 20:31

D3BEP написа:Пичове, пак ще ви помогна.
Маркс не иска всички да са равни .То въобще идеята ДИКТАТУРА НА ПРОЛЕТАРИАТА като равенство ли ви звучи?
Маркс иска на всеки да МУ СЕ ПЛАЩА СПРАВЕДЛИВО ЗА ТРУДА. Повече за работника, по - малко за експлоататора на неговия труд.
А не еднакви заплати за шивачката, миньора и космонавта. Трудът се отплаща според положеният труд при Маркс, справедливо.

90% от изказалите се против Маркс не отговарят още на точка 1:
- не познавате Маркс и това, против което се изказвате.
Е айде, имайте малко срама и поне не се изказвайте. Какво ще кажете, а? А, СКИСА, АСЕР, Твърдеразвит и ред други. Отворете някоя дебела книга, после я наплюйте. Молим.

Ае поздрави!

пич,...! ае земи се занимавай с нещо по-съществено!малко като радиоточка си!аз чета книги ,киото са ми интересни!е точно тая не ми е интересна! ше си се изказвам колкото и когато си искам...! ако искаш не ме споменавай и не пиши реплики и аз нема да пиша на твойте писания! дразниш чедстичко ,откакто си се завърнал на сцената -разбери ,че нема как да си последна инстанция! глей си там комупостулатите и не се закачай с хората...! ни ми пречиш,ни ми помагаш...! политизирани или не-ние имаме една обща кауза и тва е любимата ни марка!! зарови томахавката,не скачай върху всеки с "голямата си начетеност" ,не конституционирай мненията си и всички ще се чустват по-добре...!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 08 Апр 2008, 20:52

Лощо за човечеца, щом цялото правитеслтво държи мафията, какво остава за болниците. Не се знае дали той си е отишъл или някой в болницата е помогнал. :(
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 08 Апр 2008, 21:24

Bogat-Beden написа:Демонстрирах завидна нена4етеност :uups: ,но категорията справедливо заплащане е малко спорна,кой трябва да определя конкретните цифри??? :roll: На кандидата за УНеСС,ше му кажа 4е аз ако знаех какво ме 4ака като влезна там...Пак е за бесене(стига с ЕмУ философията :mhihi: )

Теорията за добавената стойност, Богат - Беден. Пак е на Маркс.
От УНСС ли си? Айде да ти се накарам. Маркс се учи със сигурност по философия и история на икономическите теории там. Саздов не ти ли е дърпал ушите?

SKISA,
Братле... Много си ми симпатичен и здраво ме развеселяваш като се ядосаш. Някакъв си назобен и озлобен, ама не ти подхожда, защото ми се вижда, че всъщност си някакъв добряк... Все едно сърничка да накараш да изреве страшно.
За сметка на туй си страшно, болезнено надъхан.
Ще ти припомня, че в тази тема набързо и още в началото ти ме:
- обвини, че лъжа ?
- обяви за съучастник в някакви хипотетични престъпления на комунистите ??!!??!!
- обвини, че искам да вземам твоето, за да се блажа ?
Никое от твърденията си не защити, всяко от тях съм готов да цитирам.
А сега се държиш като ущипана госпожица, дразнел съм те бил. Дали има причина?
Аз война с тебе не искам, ама и ти се взем в ръце. След като сам казваш, че ползваш булевардно определение за комунизъм - тъй им викали и ти затова, еми недей скача навсякъде, където аз спомена тая думичка, защото честно казано аз не използвам булевардното.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ditko1 » 08 Апр 2008, 21:39

D3BEP никой не те опреква за твърденията ти, но специялно за това колко е било добре едно време не е така и ти не искаш да си го признаеш.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 08 Апр 2008, 21:42

Обосновете го с цифри, не с празни думи. Даде ви пример за индустрия, а сега какво има? само търговия и занаятчийство, почти няма заводи, почти няма производство...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ditko1 » 08 Апр 2008, 21:46

///peter няма защото умищлено се разпродаде всичко и съсипаха много предприятия.И както виждаш пак същите оправляват само на тях се сърди..
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 08 Апр 2008, 21:55

А кога се съгради туй, шо сега - през любимата ни демокрация - се разграби?
Как тъй злият комунизъм строи а демокрацията граби?

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 08 Апр 2008, 21:56

///peter написа:Самото убийство не е потвърждение, потвърждение е, че никой не обърна внимание първо на зова му за помощ(явно е такъв, търсеше гласност за да не го убият) и второ, огледайте се.... никой нищо не каза. Четейки ранга му е бил между среден и висок, гласност по случая никаква, а като убиха там измекярите се вдигна шум до небето!
Тъжно е, но разузнаване, правителство, мафия...са едно цяло.

Точно така. Дори когато е искал да направи нещо прокуратурата се е направила на глуха. Сутринта ги слушах как се оправдават един през друг и вината е естествено на мъртвия. Мишки. А, Р. Пет. си остава министър. Нормално. Ако го бяха отстранили все едно да си признаят че бозаят от сто цици.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 08 Апр 2008, 22:02

Ами от това което прочетох ми става ясно, до сега само предполагах, че генералското движение ръководи.
И Р.П. е пионка, но за момента с имунитет, ако го думнат, това е посегателство с/у държавата...
Жал ми е за труда на този човек, първоначално мислих "поредната мутра", но четейки това което е писал, оставам с впечатлението, че той е един умен човек, не заслужава да се забрави в мърлявите игри на шепа тъпаци(ако сте прочели, ще Ви стане ясно)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 08 Апр 2008, 22:08

Лека му прст, но честно казано аз не останах много впечатлен. Как този човек цитира разговорите на едикой си и едикой си за убийството на генерал, срещи с генералите по тъмно и намеренията на незнам си кой как са възникнали, тактиката за едикоя си секретна операция и т.н. - все неща, на които НЕ Е и няма как да е присъствал?
о не само че не е достъпно за посредствена мутра, но и определено това са решения без свидетели.
За мен доста голяма част от това, що е написал, е художествена измислица, и рискът тя да се смеси с реалността е доста голям.
Както и да е.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ditko1 » 08 Апр 2008, 22:10

А кога се съгради туй, шо сега - през любимата ни демокрация - се разграби?
Как тъй злият комунизъм строи а демокрацията граби?

Това беше удобният момент да разграбят всичко, точно когато всичко се разедини 89г. иначе по време на комунизмът се крадеше по тях начин "във името на народът ти отнемаме..."
а също беше и една показност " видях те ли като стана демокрация какво стана" демек това е лоша политика и всичко е хаус :mhihi:
А що се отнася едно време защо е нямало кражби и не са отчитани престъпленията, ами просто защото нямахме елементарни закони, това пак омишлено беше правено "видях те ли във няшият строй не може да се случват такива работи".

Не се и учудвам, че не вярваш на човека за генералите, те не са такива хора, всичко е пропаганда както викаш :mhihi:
Последна промяна ditko1 на 08 Апр 2008, 22:21, променена общо 2 пъти
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата