Пак почнаха убийства в София

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 08 Апр 2008, 16:04

D3BEP е прав към края на комунизма си е било по-добре отколкото сега.
Руснаците поне са ни дали нещо а шибаните Американци само взимат но не дават. :evil: И не ми ги хвалете американците защото нищо не са дали на България!
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 08 Апр 2008, 16:11

bmw maniqk ivo bmw написа: И не ми ги хвалете американците защото нищо не са дали на България!
Да ,ама вземат на воля :lol: За тия измети мисля че тука никой не може да си изкриви душата и две мнения за нашето"сътрудничество "с тях няма :confused:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 08 Апр 2008, 16:15

Абе никой не е вързан, кеф ти в Китай комунизъм, кеф ти в Щатите демокрация ... Кеф ти в България анархия, на кой както му харесва ;) Бих ви питал какво правите по въпроса като не ви харесва настоящата ситуация, ама май няма нужда :)
In Ban We Trust!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 08 Апр 2008, 16:17

Bogat-Beden написа:
bmw maniqk ivo bmw написа: И не ми ги хвалете американците защото нищо не са дали на България!
Да ,ама вземат на воля :lol: За тия измети мисля че тука никой не може да си изкриви душата и две мнения за нашето"сътрудничество "с тях няма :confused:

A, не може. Не ги подценявай.
Във форума всичко може.
Ако нещо съм пропуснал в предното изказване по темата:
Американски "фирми" държат наркотиците.
Пак те държат оръжието.
И отново те държат чудесните държавици от типа на Косово. Благодат за оръжие, за наркотици, за какво то щеш. Ето ви мафия.

А в Америка ще се живее добре до войната. Сега емигрантите също са вид война, привличат ги и си вдигат икономиката, а при възможност ги бутат в армията . Ако обаче Америка остане единствена световна империя, ще видят американците(граждани) стандарти.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 2advanced » 08 Апр 2008, 16:18

eraziel написа:Абе никой не е вързан, кеф ти в Китай комунизъм, кеф ти в Щатите демокрация ... Кеф ти в България анархия, на кой както му харесва ;) Бих ви питал какво правите по въпроса като не ви харесва настоящата ситуация, ама май няма нужда :)

Само да спомена, че Китай в момента няма нищо общо с комунизма :)
Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам :mhihi:
:mhihi:
Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 08 Апр 2008, 16:19

Нямало нищо общо с комунизма вика :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 08 Апр 2008, 16:21

Дзвере :mhihi: , бутали ги в армията :mhihi: Насила, казваш, така ли :)
In Ban We Trust!

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 08 Апр 2008, 16:21

ми аз казах кво правя! нагаждам се според условията! некви учени са измислили ,че най-приспособимите оцеляват ....

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 2advanced » 08 Апр 2008, 16:25

bmw maniqk ivo bmw написа:Нямало нищо общо с комунизма вика :mhihi: :mhihi:

Пичага ходил ли си в Китай? Щото аз съм е такова и знаеш ли кво им е комуняжкото - само партийните конгреси и разтрела на наркоманите..
В момента това е може би най-капиталистически ориентираната страна в света...айде отиди виж, върни се и пак ми говори..
Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам :mhihi:
:mhihi:
Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 08 Апр 2008, 16:27

eraziel написа:Дзвере :mhihi: , бутали ги в армията :mhihi: Насила, казваш, така ли :)

Не, как ше е насила ве брат. Насила не е демократично...
Хората си живеят в гетото. Мир и благоденствие. Гражданство йок. Без гражданство работа йок. Заплата ниска.
И идват и им казват "Е ок, де. Искаш ли гражданство? Искаш ли висока заплата? Искаш ли добра и евтина квартира? Искаш ли осигурена храна?"
И, аааайде в Ирак, моето момче.
Нищо не е насила.
Всичко е пазарна икономика, братко Еразиел :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 08 Апр 2008, 16:31

Именно ;) Не е луд тоя, дето яде баницата ... Като не им харесва багажчето и кой от където е ;)
In Ban We Trust!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 08 Апр 2008, 16:57

Чист комунизъм няма ---това е утопия -- и няма никакъв шанс да се приложи на практика. Дали ще се нарича комунизъм - дъновизъм -будизъм - и кой ще го прилага -не ме интересува . Важното е да не ходя с нож в джоба . Не ми трябва Маркс с неговите фантазий ---ако се спазват ДЕСЕТЕ БОЖИ ЗАПОВЕДИ няма да има никакви проблеми ...но това за съжаление не е възможно ...тука 5 човека не могат да се разберат а какво останало за 5 000 000 000.....имам една идейка ---основните участници в подобни теми да се срещнат на живо

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 08 Апр 2008, 17:02

Че се срещнем и че си наложим десетте божи заповеди със сила.
:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Утопията е за утопистите. Преди да кажеш, че нещо не може да се приложи, трябва:
1. Да го познаваш.
2. Да си го приложил или поне да си го срещал приложено на практика.
Задължително и минимум тея двете условия.
Не казвам че комунизма е приложим, а че според мен повечето, които изскачат с тая констатация, нямат право на нея.
Прилича на констатацията: Долу Първан, долу Бойко, долу шефа на кръчмата....

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 08 Апр 2008, 17:08

SKISA написа:никога не съм спорил,че самата идея...чистата идея за този начин на живот-независимо дали го наричаме комунизъм или социализъм е лоша...!!! ясно ,че се разбра ,че е неприложима,но това е друг въпрос-като идея е супер за всички хора...!!!...

Приложима е. Дори в момента се прилага. Ако знаеш съгласно определението на Маркс кой е последния етап от развитието, ще се убедиш че това се случва дори и в момента и България е част от това.
Имало го е и преди има го и сега. Да си чувал нещо за "Шведския модел на социализма"? Дори Никита Хрушчов го признава малко преди преврата на Брежнев. Но това не е в Бившия СССР защото там властват теориите на Ленин. До какво довеждат неговите теории на всички ни е ясно.

SKISA написа:отделно по въпроса за собствеността мисля,че няма човек на земята ,който да е много доволен като му вземат нещо негово. аз не съм бил роден тогава-не знам!баба ми и дядо ми са ми разказвали/ не съм го чел по вестниците/! ...

Тук си прав. Безусловно. Това го има разисквано в трудовете на Маркс, но е категорично отхвърлено. Тази Национализация си е измислица на Ленин, като целта е била предимно отнемането на имотите на царя и едрите земевладелци. А, че, нашите "комунисти" са вярвали сляпо на Ленинизма си е просто целенасочено. Така им е изнасяло. Как иначе едно неграмотно овчарче от село ще стане директор на свинезавод.
Не знам дали знаете, но закона за принадената стойност (ДДС) е на Маркс. Бахти и философа.

SKISA написа:после-като дойде промяната/демокрация или както и да я наричаме-капитализъм или друго/ аз нямах нищо! на мое име имах един касетофон за 100долара и едни дънки...!! работил съм ,изкарал съм и везх да имам...!! много след това се случиха нещата с връщането на земята и денационализацията не казвам ,че не съм взел от нея,но тя не беше първичната в живота ми. и без върнатите земи пак бях добре. и ако някой дойде да ме национализира или окрупнява или обединява или ТеКеЗеСира некакси не ми идва от вътре да дам своето си!!! защо трябва да го давам-аз съм си го изкарал с труд и акъл!?!?обезземлените нямали!!...!!

Е, това беше поредната глупост на така наречената българска демокрация. В цял свят хората работят на принципа "Аз имам земя, ти имаш трактор. Дай да се обединим и да работим и после делим". Тук стана обратното. Сещам се за приказката за глупавия и умния турчин - глупавия казал "дай да разрушим тази църква" а умния отвърнал " Нее, по-добре да направим от нея училище". Още помня едни добре облечени бабички как крещяха неистово по митингите " дайте ни земятааа, дайте ни земятаааа". Е, на си ви земята. И ся кво? Хляба и млякото са по-скъпи отколкото в ЕС. Ма, няма значение. Може земята ми да е обрасла в бурени по-високи от мене, ма си е моя. А, за тая смешка с приватизационните бонове не искам да говоря.

SKISA написа:и аз искам да живея на широко като посткомунистическите "бизнесмени" на които бяха дадени освен пари и пазари,бизнес,връзки и всичко готово -взето от останалото преди 89та ,ма няма!!! ...!

И аз искам ама нема :mhihi: :mhihi:

SKISA написа:ако нещо е откраднато или взето по престъпен начин или с измама-ок! да се осъди човека и да му се вземе!! ма ако си го е изкарал с честен труд защо да го дава на други!?!?ни разбирам логиката!! хората са различни и винаги ще бъдат !един е по-дебел,друг по-мързелив ,трети по-предприемчив....!!няма как да се унифицират!...!

Е, те тука вече си напълно и безпощадно прав. Те затова ги уважавам китайците. Корупция ли? Разстрел и отнемане на всичко.

SKISA написа:мислил съм много и смятам ,че е грешка на имащите и имотните преди 44та ,че не са отделили малко и по някакъв начин да намерят законова норма ,за да дадат на по-бедните и те е нямало да се юрнат да вдигат революция!!!...!

До някъде си прав. Не знам дали си чувал за Атанас Буров. Този банкер по времето когато е бил министър (не си спомням точно в колко правителства) е пребивал от бой своите служители само за подозрение в корупция. Та, той е давал много на предприемчивите и хората които искат да развиват някаква промишленост по една много проста схема - аз ти го купувам, ти го управляваш, печелиш и го откупуваш от мен. Проста и ефикасна система. Естествено не го е правил със всеки сульо. Подпомагал е всеки който е имал потенциал. То затова и комунистите си го пазят, за да ги научи на акъл. То тогава не е имало комунист с образование като на Буров. Да не забравяме, че той е и основоположник на банковото разузнаване в България. Ах, да и спонсор на Н.В. Фердинанд, по-късно и на Н.В. Борис таткото на Н.В. Симеон.

SKISA написа:всеки човек иска да живее спокойно и в хармония!никой не тръгва от добро да се бие или да вдига възстание или да стреля по себеподобните. те не са го направили и по една или друга причина и обективни реалности в света са се случили тия събития.
сега може би е подобно! ако някой с бизнес намери форма да вдигне заплатите на работниците или служителите си ,данамали малко печалбата си - всички ще са доволни! ако има глад и мизерия-ясно ,че ще се случат катаклизми!
най-голямата разлика между тебе и мен е ,че имаме различно отношение към собствеността-останалото са подробности ,които не са чак толкова непреодолими!! само с отнемането на собственост не съм съгласен с твойте теории...!

:yes: :yes: :yes:

Според мен трябва да делим мафиотите на Преди и Сега. Не на комунисти и демократи. Та, те са си едни и същи.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 08 Апр 2008, 17:32

В америка правителството се грижи за народа, съответно народа или поне част от него си обича правителството и при война биха скокнали да си защитават интересите. Да не говорим отделно за армията и незнайните оръжия, които имат. Това, че пращат всякви еспаниолки и жълтури в ирак си е правителствена тактика, никой не ги е карал да напускат родината си. А, ние дори нямаме правителство.
За кредидите е истина, ако си без хубава работа потъваш, същия ми вуйчо плаща 3000$ месечно за къща на изплащане, но жена му има хубава работа и не се затрудниха.
Отделно почна наскоро свой бизнес и тегли огромен кредит като получи помощ от банката забавяне на изплащането с 12 месеца.
Във вузовете, ако нямаш кинти, дори ако си чужденец имаш възможност да плащаш за семестрите си след завършването, да не говоря за стипендиите, за работата в кампуса (7-15$/ч) и другите начини по които се опитват да ти помогнат. Да не говорим за законите, пътищата и полицаите им... Единтсвената грешка им е тоя Буш, чиято глава не иска да го слуша или слуша illuminati, но това е друга тема.
Русия, какво е дала на народа си? Един гол *** ето това е дала.
С тъпата им идея всички да са равни, няма как. Дори да носят едни и съще дрехи хората не са мравки, някои са по красиви/умни/тъпи от други.
Много ми е писнало от всякви дето плюят на нещо щото имали брилянтна логика, а дори не са видяли, че човек живеещ в САЩ има възможността да бъде такъв какъвто се чувства или иска да се бъде беден, богат, имигрант, гражданин на света, пропиляващ живота си в критика към самия живот или изживяващ го по начина по който желае.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата