Пак почнаха убийства в София

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 08 Апр 2008, 13:12

ми дописах ги, но с издатела имам леки проблемации :confused: ще взема да го поръчам :mhihi:
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 08 Апр 2008, 13:35

Тъй са продават книги :)
Цитирам издателя на книгите в интервю по повод убийството:
"Убиецът на Георги трябва да се търси някъде в книгите, които е написал".

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 08 Апр 2008, 13:43

D3BEP написа:С Русия даже бяхме по - добре, отколкото със САЩ. Русия ни даваше производства и межднародни пазари, бяхме далеч по - напред по икономическо развитие в Света. САЩ режат ракети, спират централи и разполагат военни бази, и наближаваме Зимбабве.

Както винаги прав - не моа разбера защо все се дърляте с него като това което пише/казва си е абсолютно вярно - просто някои (нямам никой точно наум) не искат (да не се бърка с "не могат" ) да го разберат. (сега може и да ме нахраните)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 08 Апр 2008, 14:45

С Русия даже бяхме по - добре, отколкото със САЩ. Русия ни даваше производства и межднародни пазари, бяхме далеч по - напред по икономическо развитие в Света. САЩ режат ракети, спират централи и разполагат военни бази, и наближаваме Зимбабве.

Кои бяха по добре? Със сигурност след взимането на земите, нивите и животните, готов от много години гледан бизнес някой идва взима ти имането и те праща да работиш във Мина, така се е случило със дядо ми. Имал възможност да даде пари на баща ми вместо да си съсипва най-хубавите години за апартамент във софия можел да си го купи, но за теб това е най-хубавото от едно време, а за други много хора просто е работиш за нещо което си го имал. От тези международни пазари кой е печелил? Дядо ти баща ми пра баба ти ? Разбирам да кажеш хората печелеха от бизнеса си стигнаха до там да изнасят продукция( все едно да се горееш, че Кирро си купил мерцедес и всичко е много добре) , но не е било така, някой хора се облагоденстваха от нашите земи и си печелеха лични пари от този износ. Просто ти го пожелавам от сърце това което се е случило със дядо ми да ти се случи, да се бориш цял живот, лишения и да направиш нещо и някой да дойде и да ти вземе всичко и да те сложи някаде като чистач, а пък после се горедй, че от твойте земи изнасят...
Ти имаш ли си представа колко хора са имали възможност, а са си пропиляли най-силните години във работа за нещо за което са имали???
Стига сме говорили за америка защото е смешно..
Закони ли нямат, хубави заплати ли не получават, време за децата ли си нямат?
Разбирам те ако някой от семейството ти е бил държавен чиновник, защо казваш, че е било много добре положението тогава :mhihi:

Учените на Русия избягаха от там, а ние теглиме към тях, типична българщиния.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 2advanced » 08 Апр 2008, 14:54

D3BEP написа:Дам, категорично съм зад мнението на rado_rf.

2advanced,
Благодаря ти за помощта. Харесва ми. ...

Ех значи, вечната опозиция :mhihi: :mhihi: понякога имам чувството, че си приказваш колкото спора да върви.. изясни си последно как го чувстваш комунизма сам за себе си пък плесни едно изявление с последните ти възгледи за нещата :mhihi: :mhihi:

ПП. каките вече съм ги минал и не ме изказват :winky:
Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам :mhihi:
:mhihi:
Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 08 Апр 2008, 14:59

ditko1 написа:
С Русия даже бяхме по - добре, отколкото със САЩ. Русия ни даваше производства и межднародни пазари, бяхме далеч по - напред по икономическо развитие в Света. САЩ режат ракети, спират централи и разполагат военни бази, и наближаваме Зимбабве.

Кои бяха по добре? Със сигурност след взимането на земите, нивите и животните, готов от много години гледан бизнес някой идва взима ти имането и те праща да работиш във Мина, така се е случило със дядо ми. Имал възможност да даде пари на баща ми вместо да си съсипва най-хубавите години за апартамент във софия можел да си го купи, но за теб това е най-хубавото от едно време, а за други много хора просто е работиш за нещо което си го имал. От тези международни пазари кой е печелил? Дядо ти баща ми пра баба ти ? Разбирам да кажеш хората печелеха от бизнеса си стигнаха до там да изнасят продукция( все едно да се горееш, че Кирро си купил мерцедес и всичко е много добре) , но не е било така, някой хора се облагоденстваха от нашите земи и си печелеха лични пари от този износ. Просто ти го пожелавам от сърце това което се е случило със дядо ми да ти се случи, да се бориш цял живот, лишения и да направиш нещо и някой да дойде и да ти вземе всичко и да те сложи някаде като чистач, а пък после се горедй, че от твойте земи изнасят...
Ти имаш ли си представа колко хора са имали възможност, а са си пропиляли най-силните години във работа за нещо за което са имали???
Разбирам те ако някой от семейството ти е бил държавен чиновник, защо казваш, че е било много добре положението тогава :mhihi:

ми аз тва и на унгарски го обяснявах ...заболе ме уста/пръстите/ да говоря,ма разбиране нема!просто човека така си е възпитан-не мога много да му се сърдя....!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 08 Апр 2008, 15:05

SKISA написа:
ditko1 написа:

ми аз тва и на унгарски го обяснявах ...заболе ме уста/пръстите/ да говоря,ма разбиране нема!просто човека така си е възпитан-не мога много да му се сърдя....!

ама за какво изобщо обръщате толкова внимание на бетонна глава :dunno:
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 08 Апр 2008, 15:37

Ходил съм и по украйни и по руски градове, единственото, което мога да кажа е че са много зле. Може да имат пазари, ама останалото е ***.
Миналата година ходихме с бащата до украйна с буса, 20 годишен мерц и ни отракднаха дясното странично огледало в центъра на града, който е с размерите на Пловдив.
Братовчед ми от САЩ си събира кинти за ML 2003/2004.
86 набор е. :mhihi:

ПП: Малка разходка до "западнилия и без бъдеще" NYC от Сергей Миланов. http://comexgroup.com/technologies/_editorials/ny_1.htm

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 08 Апр 2008, 15:48

Доста ми е интересно, тази цялата лъскавост американска, дали не е нещо въображаемо? Дали пък не им е всичко кредит? Дали не е точно така както изглежда от страни? ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 08 Апр 2008, 15:54

Пичове, диалогът върви чудесно.
Разликата е само, че аз говоря на японски, а вие на китайски. Но пък отстрани изглежда, че се разбираме чудесно.

Не, сакън. Миналта година в Украйна крадат, в Русия също. Сакън през комунизма беше зле, дядо ми го арестуваха. Сакън, ти искаш да ни вземеш земицата, ДЗВЕР, и да я пропиеш. Сакън, в Америка е истината.
Ок, ок, ок........................

Аде стига вече. Разбрахме. Ако искате, дайте да говорим за мафията.
Като ви харесва Америка и мразите комунизма, като дойде войната, бегайте на американска страна.

Поздрави!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 08 Апр 2008, 15:55

Дали на кредит или не, избора е твой, никой не те кара да взимаш заеми, нали така :)
In Ban We Trust!

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 08 Апр 2008, 15:55

acer написа:Проблема е че всички гледаме прекалено тясно и само за себе си, а трябва да се обиденим и да ги погнем всичките. Сами няма да изчезнат или да станат по-добри, иска се адското избиване до крак.

Ако имаш деца примерно ще спреш ли да работиш и да ги изхранваш? Или ще ходиш да трепаш бандити и политици? Човек за да живее добре трябва да мисли и за себе си!
Последна промяна bmw maniqk ivo bmw на 08 Апр 2008, 15:59, променена общо 1 път
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 08 Апр 2008, 15:55

///peter и браточед ми беше там на работа и за 9месца неснам колко пари спести, но там си купи Honda cbr 2004г. и беше доста доволен, има стимул спрямо работата :)
Като ви харесва Америка и мразите комунизма, като дойде войната, бегайте на американска страна.

доста хора го направиха това :)
на мой приятел вуичо му беше тираджия и са има сервиз за камиони в америка и е досста доволен.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 08 Апр 2008, 15:59

Е, а що не си я купи тука, приятелю?
Зер вече 20 години демокрация и други декорации. Пазарна икономика, световно призната. Приятел и съюзник на Хамериканците.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 08 Апр 2008, 16:04

Като сте седнали да четете книжки прочетете Дипломацията,на Кисинджър книгата, да разберете за американците.И през дори за мен очевидните пасажи с обикновените прикрити възхвали за САЩ, ще забележите защо са напред и никога няма да ги стигнем,защо руснаците са се борили с калта и са имали феодализъм и селяци докато американците са се развивали.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата