БМВ 316/318 или 320
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Aми запознаи се с модела или вземи някои които разбира следи тук във форума или в мобиле-то и на всеки 2-3 месеца излиза по един добър екземпляр!
Идеята е да попаднеш на кола с по лек удър и на добра цена!Тук в бг всички са такива,с удър имам предвид/то и моята дето я зех от германия е с два леки удара ама аиде:)!
Да ходиш по автокъщите в Германия няма смисъл!Нито са читави колите нито са на добри цени!
А за часник първо държът по високи цени второ трябва да имаш познат да отиде да говори с човека и да ти я докара,съответно трябва да му дадеш някои лев и идваш на моята хава е36 да ти излезне 12к!
Идеята е да попаднеш на кола с по лек удър и на добра цена!Тук в бг всички са такива,с удър имам предвид/то и моята дето я зех от германия е с два леки удара ама аиде:)!
Да ходиш по автокъщите в Германия няма смисъл!Нито са читави колите нито са на добри цени!
А за часник първо държът по високи цени второ трябва да имаш познат да отиде да говори с човека и да ти я докара,съответно трябва да му дадеш някои лев и идваш на моята хава е36 да ти излезне 12к!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
- mitak_88
- младши ентусиаст
-
колега нека си споделя мнението и аз.парво замисли се точно каква кола искаш и по точно с какви средства разполагаш-ако искаш икономична кола най добре си вземи 316!ако искаш кола за така нарееното простеене си вземи или 318 ис или 320!за газова можеш да слагаш на всеки мотор!имаш възможност да сложиш или обикновенна газова или инжекцион.според мен тук пари не дей д апестиш сложи инжекциона за да ти е мирна главицата!!!и друго да ти кажа...не се хварляй на първата...оглеждай внимателно въпреки че 99 % е късмет!!!
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2