2 въпроса
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- nParMaTuK
- младши ентусиаст
-
2 въпроса
1. Как се смъква рейката с дюзите, общо взето ше смъквам всмукателния колектор и ако има некакви други тънкости ще се радвам да ги споделите
2. Трябва ли на всички цилиндри да са замасени бубините? Днеска сменях свещите и 1 и 2 цилиндър не са замасени никъде.
На 4 и 5 цилиндър замасяването идва от 3-ти, като масата се предава чрез ламаринките по които минават кабелите за бубините.
Та въпроса ми е така ли са си фабрично незамасени 1 и 2 цилиндър?
Слагам 2 снимки да се види горе долу за какво иде реч
Мерси предварително на отзовалите се...

2. Трябва ли на всички цилиндри да са замасени бубините? Днеска сменях свещите и 1 и 2 цилиндър не са замасени никъде.
На 4 и 5 цилиндър замасяването идва от 3-ти, като масата се предава чрез ламаринките по които минават кабелите за бубините.
Та въпроса ми е така ли са си фабрично незамасени 1 и 2 цилиндър?
Слагам 2 снимки да се види горе долу за какво иде реч

Мерси предварително на отзовалите се...

- nParMaTuK
- младши ентусиаст
-
Мерси колега, аз така или иначе ше пусна по една маса като остане повечко свободно време.
Дайте някакво инфо как да разколача рейката?
Оня ден тръгнах да я свалям ама ме достраша да не счупя нещо. Има едни пластини на инжекторите те се махат и после дърпа ли се или кво става? И буксите трябва да се извадят някак, ма и там ми е мъгла
Дайте някакво инфо как да разколача рейката?

Оня ден тръгнах да я свалям ама ме достраша да не счупя нещо. Има едни пластини на инжекторите те се махат и после дърпа ли се или кво става? И буксите трябва да се извадят някак, ма и там ми е мъгла

4 мнения
• Страница 1 от 1