Пак почнаха убийства в София
Модератор: Общи модератори
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
е наистина сме политически идиоти ,че оставаме даже и да се говори за тва твоето...!!!след толкова лайна ,дето забъркахте и толкова мизерия,дето направихте!!! ...... ама свирено!!!
аз съм убеден реалист! не съм нито антикомунист ,нито ционист ,нито нацист -като оня пумияр Мозли,който защитаваш-хората нека си пряват изводите! дали ше се лекувам е работа на приятелите ми -доктори ,които днес имат празник!не твоя работа!!! проповядвай си идеите -всеки има глава на раменете да си мисли и да си решава!! с тва ,че сипеш много думи и като тоя -убитият половината са истини ,а другата част чиста ,окрасена лъжа не означава ,че всичко става истина!!! стар номер ,ма минава само за бунаци и полуидиоти! е понеже ме окачестви като кръгъл идиот -пре мене ,а и надявам се при повечето интелигентни хора тука тва не минава..! последна или първа инстанция-мненията ти са полулъжи и с много говорене и повтаряне няма да станат цели истини!!!!
аз съм убеден реалист! не съм нито антикомунист ,нито ционист ,нито нацист -като оня пумияр Мозли,който защитаваш-хората нека си пряват изводите! дали ше се лекувам е работа на приятелите ми -доктори ,които днес имат празник!не твоя работа!!! проповядвай си идеите -всеки има глава на раменете да си мисли и да си решава!! с тва ,че сипеш много думи и като тоя -убитият половината са истини ,а другата част чиста ,окрасена лъжа не означава ,че всичко става истина!!! стар номер ,ма минава само за бунаци и полуидиоти! е понеже ме окачестви като кръгъл идиот -пре мене ,а и надявам се при повечето интелигентни хора тука тва не минава..! последна или първа инстанция-мненията ти са полулъжи и с много говорене и повтаряне няма да станат цели истини!!!!
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
И кое е лъжа, би ли охарактеризирал.
Не просто ме радваш, като видиш думата комунизъм и получаваш словесно разстройство.
Гледам, че даже в темата с мислите някаква простотия си писал, дето уж била ценна мисъл на Ленин. Хората казаха, че не искат да гледат там глупости, иначе пак ще заключат темата.
Това е някакъв комплекс, братле.
Ама кажи в какво те излъгах? Или понеже си ме писал комунист, лъжа по определение.
Ае контролирай се малко, възрастен човек си.
Или защити изсипните си.
Не просто ме радваш, като видиш думата комунизъм и получаваш словесно разстройство.
Гледам, че даже в темата с мислите някаква простотия си писал, дето уж била ценна мисъл на Ленин. Хората казаха, че не искат да гледат там глупости, иначе пак ще заключат темата.
Това е някакъв комплекс, братле.
Ама кажи в какво те излъгах? Или понеже си ме писал комунист, лъжа по определение.
Ае контролирай се малко, възрастен човек си.
Или защити изсипните си.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Няма нужда и четенето да замества изцяло мисленето.Комунизма няма много общи неща с демокрацията,той не е власт на народа,а диктатура на нямащите,работническата класа,наречи ги мнозинство за по-прилично,все тая...D3BEP написа:И всъщност няма по - голяма демокрация от комунизма. Основната му идея е мнозинството да ръководи. Ама кой да чете.
Това че е нямало пари като хартия или друг стойностен измерител,не значи че е нямало блага и оскъдност и закон за нарастващите потребности ,нали?Не във измерената в пари стойност е проблема и корена на злините.Демек,пак нещата като опрат до човешката природа,пак си идваме на думата....Ако сичко е било ток и жица,защо не е просъществувал този строй,който държиш да наречем комунизъм..А защо са били войнствена нация,такава ли ти е визията за идеалното общество?Ние финикийски знаци видиш ли нема да имаме,ама ше грабим ,колим и бесим,а и що за комунизъм е с цар???Или това казваш са били първите невзрачни опити??Стига батка,много неща вадиш железна логика и звучи бетон,ама за някой неща само с саркастични подмятания и отбелязвания на подточки и изнасяни на исторически факти няма да ме убедиш.Хайде и се надявам да не го приемаш лично,агресията под всяка форма е вид слабост,нали знаеш разликата между силата на аргументите и аргументите на силата,знам че ги знаеш латинските сентенции

Последна промяна Bogat-Beden на 07 Апр 2008, 22:40, променена общо 1 път
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
няма кво да споря с тебе-тя историята е спорила и е показалакое е вярното!!!!
получавам душевно ,а не словесно разтройство ,ма тва е щот мноо ми е кеф като знам кво сте правили,а и правите...!!!
и за твое голямо учудване не масата и мнозинството дърпат човешкият прогрес напред ,а малко хора ,но умни!! обаче по твоята или вашата теория-тия умните трябва да са подчинени на мнозинството...!!!и щото са имали акъл и са имали-трябва са да дадът на нямащите и неможещите...!!! екстра логика.....за посредствени!!!
човека е умрял! край за него играта!! свирено!!! явно е настъпил нечии интереси и са си е платил! тва са условията в татковината - който може -се оправя,който не може го боли...!!! тука не се съдиме - тука е така! щото и кьоравия знае ,че в съда се чака години и не печели винаги истината ,а парите! квот написал-написал......
получавам душевно ,а не словесно разтройство ,ма тва е щот мноо ми е кеф като знам кво сте правили,а и правите...!!!
и за твое голямо учудване не масата и мнозинството дърпат човешкият прогрес напред ,а малко хора ,но умни!! обаче по твоята или вашата теория-тия умните трябва да са подчинени на мнозинството...!!!и щото са имали акъл и са имали-трябва са да дадът на нямащите и неможещите...!!! екстра логика.....за посредствени!!!
човека е умрял! край за него играта!! свирено!!! явно е настъпил нечии интереси и са си е платил! тва са условията в татковината - който може -се оправя,който не може го боли...!!! тука не се съдиме - тука е така! щото и кьоравия знае ,че в съда се чака години и не печели винаги истината ,а парите! квот написал-написал......
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Богат - беден, разсъждаваш по неща, които са исторически факти. Показва, че не ги познаваш , а коментарите им са нещо излишно.
Има точен момент и причина кога и защо е западнал този строй. Поинтересувай се, попрочети и после ако искаш, пак ще говорим. Или ако не намериш какво да четеш.
Има ред опити после да се върне този строй. Спартанските царе Агис и Клеомен са го правели векове по - късно и са превърнали Спарта отново във сила, но са били убити. Даже в неоспоримия лидер - Рим, има ред такива опити - братята Гракхи, Друз. И те са убити, познай от кого. Не че е невъзможен, строят е нежелан.
Но постигат нещо много голямо, освен военна сила: премахват делението на патриции и плебеи и пълното обезземяване на големи групи римски граждани.
СКИСА,
Ае изключая че според мен си се побъркал и вече и в престъпления почна да ме обвиняваш, аз забелязвам, че ти всъщност си върл портивник на демокрацията, или греша?
Защото точно това е концепцията на демокрацията, мнозинството командва.
Ами естествено, че мнозинството командва ве брат. Оцеляване на вида и цивилизацията. Умните може да решат, че човечеството е вредно за планетата например, и да са прави при това?
Не на комунизма, там има малка разлика, ако не се сетите, ще ви помогна.
Има точен момент и причина кога и защо е западнал този строй. Поинтересувай се, попрочети и после ако искаш, пак ще говорим. Или ако не намериш какво да четеш.
Има ред опити после да се върне този строй. Спартанските царе Агис и Клеомен са го правели векове по - късно и са превърнали Спарта отново във сила, но са били убити. Даже в неоспоримия лидер - Рим, има ред такива опити - братята Гракхи, Друз. И те са убити, познай от кого. Не че е невъзможен, строят е нежелан.
Но постигат нещо много голямо, освен военна сила: премахват делението на патриции и плебеи и пълното обезземяване на големи групи римски граждани.
СКИСА,
щот мноо ми е кеф като знам кво сте правили,а и правите
обаче по твоята или вашата теория-тия умните трябва да са подчинени на мнозинството

Ае изключая че според мен си се побъркал и вече и в престъпления почна да ме обвиняваш, аз забелязвам, че ти всъщност си върл портивник на демокрацията, или греша?
Защото точно това е концепцията на демокрацията, мнозинството командва.
Ами естествено, че мнозинството командва ве брат. Оцеляване на вида и цивилизацията. Умните може да решат, че човечеството е вредно за планетата например, и да са прави при това?
Не на комунизма, там има малка разлика, ако не се сетите, ще ви помогна.
Последна промяна D3BEP на 07 Апр 2008, 23:08, променена общо 1 път
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
За финал на моите размисли по темата тази вечер ще кажа само още две неща:
- нищо не е само черно или бяло;
- животът така е устроен, че да става все по- сложен.
И нещо, което много ми харесва и пасва на ситуацията в "държавата"- когато малките хора правят големи сенки, това значи че залезът е близо. Да помогнем да се случи изгревът! Как ли? Като всеки изпълнява своите задължения към себеподобните си и изисква от тях същото. Това е колективът, който ни липсва като организация в битието.
- нищо не е само черно или бяло;
- животът така е устроен, че да става все по- сложен.
И нещо, което много ми харесва и пасва на ситуацията в "държавата"- когато малките хора правят големи сенки, това значи че залезът е близо. Да помогнем да се случи изгревът! Как ли? Като всеки изпълнява своите задължения към себеподобните си и изисква от тях същото. Това е колективът, който ни липсва като организация в битието.
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Защо ли Р.Петк. е замесен и в този случай?!
В това предаване, Стоев казва, че пак е готов да свидетелства. И точно седмица след това, е мъртъв.
Всичко, което се случва в България последните няколко години е супер нагло. Но историята с връзките на Петков, мафията, и самото държание на министъра вече прехвърля всякакви граници.
Преди седмица в "Сеизмограф" Стоев говори за Алексей Петров, братя Галеви, Маргините, Маджо, министър Румен Петков.
По думите му, сигурно е, че Младен Михалев-Маджо и Големия Маргин - Красимир Маринов, са били сътрудници на службите, затова са и оцеляло досега.
Стоев разказа също така, как преди време е бил готов да свидетелства срещу Маджо - всичко е било подготвено и координирано с прокуратурата, когато в последния момент Румен Петков се е намесил и е спрял подготвяното.
В това предаване, Стоев казва, че пак е готов да свидетелства. И точно седмица след това, е мъртъв.
Всичко, което се случва в България последните няколко години е супер нагло. Но историята с връзките на Петков, мафията, и самото държание на министъра вече прехвърля всякакви граници.
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
ДЗВЕР,да,вярно е че съм слаб по история.Но пак обърна внимание на това в мойто мнение ,а не на другото -че не в вярно ,приписваш положителните черти на идеята на демокрацията,на комунизма.Колкото и битието да определя съзнанието,обществения строй винаги ше е производна на човешката психика,в която слабостите и пороците са по силни,оттам и извора на злините.Идеологиите не създават хора,а хората създават идеологии,и с премахването на собствеността и парите като средство за измерване и натрупване на богатството,проблема не се решава.Има един среден път,който е приложим и приложен и работи като образец,хайде сети се ,понеже и ти обичаш да даваш домашни
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Еми значи ни трябват свръххората на Ницше.
Това, че съм комунист, е ваше творение. Аз просто се опитвам(неуспешно) да отворя малко очите на някои хора.
Естествено, че социализмът е по - приложим и в Германия например отдавна е приложен.
Но, това което недооценяваш:
Нито Друз, нито Агис, нито който и да е "комунист" е убит от хората. От бедните, обезземлени хора, за кото въщност се е борил.
Всичките до един са убити от олигархията. Някои чрез наемни бийци. Някои и персонално от олигарсите, с тояги. И то не защото не можели да ги победят, а защото не искали да се бият. Не искали гражданска война.
Това, че съм комунист, е ваше творение. Аз просто се опитвам(неуспешно) да отворя малко очите на някои хора.
Естествено, че социализмът е по - приложим и в Германия например отдавна е приложен.
Но, това което недооценяваш:
Нито Друз, нито Агис, нито който и да е "комунист" е убит от хората. От бедните, обезземлени хора, за кото въщност се е борил.
Всичките до един са убити от олигархията. Някои чрез наемни бийци. Някои и персонално от олигарсите, с тояги. И то не защото не можели да ги победят, а защото не искали да се бият. Не искали гражданска война.
offtopic: Да изясня на неуките - ДЗВЕР прокламира не приложния комунизъм практикуван неуспешно и при нас, а утопичните идеи на Маркс и Енгелс. Въпреки това обаче, той целенасочено или не инато отказва да приеме, че това е една утопия, която не може да съществува днес!
А и тука е прав - нека му го признаем - комунизма е най-съвършения строй, който е измислян някога, толкова съвършен обаче, че не би могъл да се приложи, лошото в случая беше, че ние бяхме опитните зайчета
Това е! Поздрави и не си трошете клавиатурите още, понякога и на дзверчето му личи уикипедията

А и тука е прав - нека му го признаем - комунизма е най-съвършения строй, който е измислян някога, толкова съвършен обаче, че не би могъл да се приложи, лошото в случая беше, че ние бяхме опитните зайчета

Това е! Поздрави и не си трошете клавиатурите още, понякога и на дзверчето му личи уикипедията

Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007

YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам

Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Стрелбата продължава, докато се занимаваме с политики и теории.
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
2advanced написа:offtopic: Да изясня на неуките - ДЗВЕР прокламира не приложния комунизъм практикуван неуспешно и при нас, а утопичните идеи на Маркс и Енгелс. Въпреки това обаче, той целенасочено или не инато отказва да приеме, че това е една утопия, която не може да съществува днес!
А и тука е прав - нека му го признаем - комунизма е най-съвършения строй, който е измислян някога, толкова съвършен обаче, че не би могъл да се приложи, лошото в случая беше, че ние бяхме опитните зайчета![]()
Това е! Поздрави и не си трошете клавиатурите още, понякога и на дзверчето му личи уикипедията![]()
![]()
Айде, па, като си толко учен я кажи на нас неуките цялото определение на Маркс за туй джувотно "КОМУНИЗЪМ". Ама цялото. Това "Власт на съветите плюс електрификация" и баба ми с четвърти клас го знае. И, като го кажеш, айде кажи къде е приложено и до каква степен е успяло.
Щото тия на запад са тъпи и затова четат и изучават Маркс и Енгелс и то мноооого внимателно, че то философа ако бъде разбран престава да бъде философ, докато тука цялото това учение се беше изрудило че само имената на философине бяха истински.
Това племе не са комунисти. Това са си МАФИОТИ отгледани, отхранени, изучени и възпитани да бъдат такива. Всички са едно цяло. Оплели са се като свински черва. Ако някой стърчи като апендикс, бива отрязан на момента. Всичко останало е един театър. Всеки си знае ролята и гледа да си я играе както трябва, щото за това е отгледан.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост