Луда работа
Модератор: Общи модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
аз там тотализирах една Е30ка! беше лед! от тогава .... не бях виновен ,щото ми изскочи кола без предимство от пряка,ма и аз си карах...! добре че само колата замина!
лоша работа!
лоша работа!
- карел
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 D E46
това е един от най - лошите пътни участъци в цяла България.Постянно тече вода, няма мяркировка и е дупка до дупка и всеки кара като луд, аз минавам оттам през ден и постоянно има някои или в банкета или на таван.
УЖАС. Карайте внимателно, па дано някои се сети да срожи ред, поне дупките да изкърпят.
УЖАС. Карайте внимателно, па дано някои се сети да срожи ред, поне дупките да изкърпят.
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Хората много поука си взеха щом днес сутринта пак на същото място 2 коли са се ударили.
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- DiDi
- ентусиаст
-
- Кара: самолет
- Мечтае да кара: НЛО
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
По темата да добавя... Според последното което чух реното е правило Обратен завой точно там... тира го е засякал странично... Страшно неприятно.. Просто не се е огледал а пък тираджията сигурно е бил заблеян или задрямал..
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
uricatoli написа:По темата да добавя... Според последното което чух реното е правило Обратен завой точно там... тира го е засякал странично... Страшно неприятно.. Просто не се е огледал а пък тираджията сигурно е бил заблеян или задрямал..
А добро утро...... а ти как мислиш, колко бързо спира ТИР???? Задрямъл бил, тоя с рендето си е виновен лошото е че е завлекъл невинни хора към място от което няма връщане.
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- paparazzo
- кандидат ентусиаст
-
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Kendjiro написа:uricatoli написа:По темата да добавя... Според последното което чух реното е правило Обратен завой точно там... тира го е засякал странично... Страшно неприятно.. Просто не се е огледал а пък тираджията сигурно е бил заблеян или задрямал..
А добро утро...... а ти как мислиш, колко бързо спира ТИР???? Задрямъл бил, тоя с рендето си е виновен лошото е че е завлекъл невинни хора към място от което няма връщане.
Не съм казал че тоя с тира е виновен.. Тоя с рендето кой му е казал да прави там обратен завой???
Язък само за невинните хора..
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2