Проблем с ремаците моля помогнете
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- kasa_bira
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: `97 528i; '01 W220
Проблем с ремаците моля помогнете
Здравейте колеги,
Някой може ли да ми обесни какво стяга ремаците и при повреда на вапросната джаджа дали могат да се натегнат на рака, че доколкото знам те автоматично се натягат. Ако някои може да ми каже и ремонта на това чудо колко ще излезне ще черпа бира
Предварително благодаря на отзовалите се.
Някой може ли да ми обесни какво стяга ремаците и при повреда на вапросната джаджа дали могат да се натегнат на рака, че доколкото знам те автоматично се натягат. Ако някои може да ми каже и ремонта на това чудо колко ще излезне ще черпа бира

Предварително благодаря на отзовалите се.
- valeto
- младши ентусиаст
-
- Кара: F11
Колега за кой ремък точно питаш?Ангренажния ремък си има обтегачна ролка,тя се сменя когато сменяш ремъка или ако блокира или почне да свири,но щом караш тдс ти си с верига.Ремъка на алтернатора се обтяга със самия алтернатор,ако имаш клима имаш и пистов ремък.... и те така 

- kasa_bira
- кандидат ентусиаст
-
е ти ми разцепи кратуната
от де да знам 325 тдс с колко ремака е и кой свири
начи кат мина през некоя локва единия ремак почва да свири и спира да ми зарежда акомулатора за малко, отворих капака докат двигателя работеше единия ремак играе яко кат изгаса двигателя и пипна ремака е мн хлабав. Ако това кат описание върши работа моля некой да ме светне кво да направа ако не кажете да си напъна мозъка още малко 

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
- kasa_bira
- кандидат ентусиаст
-
благодаря колега, това означава че смяна на ремъка и амортесьорчето ще ми решат проблема нали или е хубаво и ролките към ремъка да сменя?
Le Transporteur написа:Там си с амортесьорче..
не е задължително,не знам как е при ТДС-а ,ама за 20-ката има 2 варианта за обтягане...та е хубаво да се провери преди да се взимат частите

kasa_bira написа:... или е хубаво и ролките към ремъка да сменя?
по-добре смени и ролките,че не се знае кога им е била последната смяна и в кво състояние са...
8 мнения
• Страница 1 от 1