Подкалници

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Подкалници

Мнение от margit0 » 07 Апр 2008, 20:36

Колеги,след удара ( :bcry: )ми трябват нови подкалници,та ме интересува от къде да закупя такива.И ако не е проблем казвайки от къде моля оточнявайте адрес,че не ми се е налагало до сега да обикалям за части.

П.С. Сори ако темата се повтаря,но неможах да сведа единно мнение от темите които четох

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Le Transporteur » 07 Апр 2008, 20:51

Вероятно говориш за пластмасовите, от Даскалов оригинала около 70лв беше9(цена от 2006 год.), в Интеркар копието е към 30-35лв.
Последна промяна Le Transporteur на 08 Апр 2008, 1:06, променена общо 1 път
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от margit0 » 07 Апр 2008, 20:54

Le Transporteur написа:Вероятно говориш за пластмасовите, от Даскалов оригинала около 70лв беше, в Интеркар копието е към 30-35лв.

и разликата между тях е ??? (иначе да,за тях говоря)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Le Transporteur » 07 Апр 2008, 21:04

margit0 написа:
Le Transporteur написа:Вероятно говориш за пластмасовите, от Даскалов оригинала около 70лв беше, в Интеркар копието е към 30-35лв.

и разликата между тях е ??? (иначе да,за тях говоря)

Написано е единия е оригинална част със стикер както си е реда(имам снимка), а в Интеркар доколкото съм чувал повечето неща са копия, да не казвам ментета.
Като пластмаса едва ли са на едно ниво, в предната част се преминава в един забордник, който е от по-мек материал, ....какво да ти обяснявам виждал си, просто избираш какъв да бъде. Аз избрах скъпото, пред риска зимата да се спука от студ или да го пръсне някой камък.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Вуйчо Ваньо » 07 Апр 2008, 22:40

Колега, и аз есента сменях и познай какво се оказа- в Дару подкалника струваше 27лв срещу 40лв в Интеркар ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от КУНИ » 07 Апр 2008, 23:11

Le Transporteur написа: от Даскалов

Даскалов братя, сгъва на два ката с цените! Правя паралел с Дару и сие - официалните дилъри де ми е думата. Частите които продава Даскалов наистина са си съвсем оригинални, ама се оливат понякога! За съжаление в Търновско няма отде други оригинални, и затва си викам оттам, пък кат плащам си поревавам по- малко!

п.с - сори че си излях мъката в темата на пича :!: :D

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Le Transporteur » 07 Апр 2008, 23:41

КУНИ написа:
Le Transporteur написа: от Даскалов

Даскалов братя, сгъва на два ката с цените! Правя паралел с Дару и сие - официалните дилъри де ми е думата. Частите които продава Даскалов наистина са си съвсем оригинални, ама се оливат понякога! За съжаление в Търновско няма отде други оригинални, и затва си викам оттам, пък кат плащам си поревавам по- малко!

п.с - сори че си излях мъката в темата на пича :!: :D

Куни, съжалявам за премеждията брат, пазарувам от там поради факта , че ми предлагат (за Русе говоря)комфорт на обслужване и качество на стоката. Няма база за сравнение с Ауто- например.
За цените бяхме говорили, преди покупка права сверка в Дару, като отида в магазина цената която ми искаш за дадена стока не ме е шокирала спрямо цена на Дару.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e36 320I
Мечтае да кара: BMW e92 M3

Мнение от Herman » 08 Апр 2008, 0:19

точно 55 камъка от Дару-то преди месец го зех ... ;)
Изображение
Изображение
///М - The Most Powerfull Letter In The World
Аз не карам бързо, просто летя бавно ....

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от boro » 08 Апр 2008, 0:44

Някъде на Гоце Делчев имаше за 25лв..
Някой сеща ли се, че ми е трудно да обясня
и сайт имаха ама не мога да го намеря

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от КУНИ » 08 Апр 2008, 14:21

Le Transporteur написа:(за Русе говоря)комфорт на обслужване и качество на стоката.
За цените бяхме говорили, преди покупка права сверка в Даруне ме е шокирала спрямо цена на Дару.

За качество на стоките две мнения няма! Специално при нас в Търново комфорт на обслужване липсва, защото отивам за нещо дребно да си поръчам, и ми се мусондрят насреща щото видиш ли било струвало някви дребни пари :!: Обаче за цените са си брадва отвсякъде! Оня ден си поръчах пластмасата под чистачките дето е, и то само едната част на този детайл... цената в Дару след справката е 23лв. а при Даскала е 45лв :shock: Дотук спирам щото квото съм справочил в Дару дава разлика почти двойно спрямо Даскалов!

п.с - отново се извинявам че не пиша по темата - няма да се повтори :uups:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от margit0 » 08 Апр 2008, 17:16

КУНИ написа:
Le Transporteur написа:(за Русе говоря)комфорт на обслужване и качество на стоката.
За цените бяхме говорили, преди покупка права сверка в Даруне ме е шокирала спрямо цена на Дару.

За качество на стоките две мнения няма! Специално при нас в Търново комфорт на обслужване липсва, защото отивам за нещо дребно да си поръчам, и ми се мусондрят насреща щото видиш ли било струвало някви дребни пари :!: Обаче за цените са си брадва отвсякъде! Оня ден си поръчах пластмасата под чистачките дето е, и то само едната част на този детайл... цената в Дару след справката е 23лв. а при Даскала е 45лв :shock: Дотук спирам щото квото съм справочил в Дару дава разлика почти двойно спрямо Даскалов!

п.с - отново се извинявам че не пиша по темата - няма да се повтори :uups:

споко така или иначе няма да я заключят :) .Колкото до Дару---къде се намира в СФ или са само по поръчка със доставка? :uups: :uups: :uups: (найстина не ми се е налагало да се интересувам)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от margit0 » 09 Апр 2008, 8:49

:?: :?: :?: :?:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от boro » 09 Апр 2008, 11:22

Дару Кар
ул. Илия Бешков 2
ж.к. Дружба
1592 София, България

ето ти и карта:
http://www.bgmaps.com/services/links/links.asp?linkkey=5ec545f826539e225a96251d0aad3124

а за другия магазин дето ти разправям
виж тук
http://www.avtocasti.com/viewtopic.php?f=2&t=4
;)

Назад към E36