Пак почнаха убийства в София
Модератор: Общи модератори
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
SKISA, ти си културен, но ние живеем 60-70години назад във времето, по манталитет....
Ktv и да гласуваш какво? Там е проблема на България, едни гласуват (малка част, много малка), а другите се примиряват с това което са решили те, това е остатък от предишен строй, демокрацията е проблемна, ако не си свикнал с нея... За това е демокрация, защото народа решава не ТЕ! ОСЪЗНАЙТЕ ГО! 97ма, всичко беше фалш това е ясно, но дори и това да е, ТЯХ ги беше страх от народа... но само няколко години, докато видяха, че всичко улегна, бавно и полека тъпчат народа, създават една незаинтересованост от страна на народа... Разни новоизлюпени селяндури (нека не се засягат хората извън София, нямам предвид това) промиваха мозъците на народа с думите "Аз няма да гласувам, няма за кой...".
просто постигнаха това което искаха, отказаха народа да се бори за неговото благо...
Я си помислете, ако ей сега се направи един масов побой пред парламента и се свали правителството, дали следващите няма да са по добре? Ако не са... и те... Трябва постоянство и контрол от страна на избирателите, една държава е такава не от управлението, а от народа и
Ktv и да гласуваш какво? Там е проблема на България, едни гласуват (малка част, много малка), а другите се примиряват с това което са решили те, това е остатък от предишен строй, демокрацията е проблемна, ако не си свикнал с нея... За това е демокрация, защото народа решава не ТЕ! ОСЪЗНАЙТЕ ГО! 97ма, всичко беше фалш това е ясно, но дори и това да е, ТЯХ ги беше страх от народа... но само няколко години, докато видяха, че всичко улегна, бавно и полека тъпчат народа, създават една незаинтересованост от страна на народа... Разни новоизлюпени селяндури (нека не се засягат хората извън София, нямам предвид това) промиваха мозъците на народа с думите "Аз няма да гласувам, няма за кой...".
просто постигнаха това което искаха, отказаха народа да се бори за неговото благо...
Я си помислете, ако ей сега се направи един масов побой пред парламента и се свали правителството, дали следващите няма да са по добре? Ако не са... и те... Трябва постоянство и контрол от страна на избирателите, една държава е такава не от управлението, а от народа и

- McClane
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
МА С БОЙ САМО НЕ СТАВА БЕ,БРАТЧЕ! работа ли ми е на мен да хода по барикади вместо да си гледам работата!!?!?!? верно ,че когато напече ...! аз съм учил да убивам ...!в армията тва се учи! но не искам да се занимавам с това! искам да работя това,което мога най-добре последните 18-20г !! каубои ли ше ставаме ,за да има закони и мир!?!? откачена държава сме и аз съм казвал и друг път ,че най-добре се оправя тоя ,който се настрои оптимално към условията...!!! най-приспособимият печели!! не най-слиният! ама понякога наистина писва...!! ако има 97ма -сичко било нагласено ,ама не баш!!!верно ,че некои яхнаха вълната и се качиха на върха,ама тоя блясък и тва недоволство не се създава с говорене и с лозунги ,а с глад!!! като стане пак долара 3000лв и заплатите 7долара никой нема нужда да те настройва!!лошото е ,че ше требва да почакаме дотогава ,щото българина е свикнал да търпи ! и аз съм българин и аз търпя! някой по-нормален землянин да е скочил още ,когато заплатата му е станала 100 долара!!!
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Знам, че оптимистите и вярващите в това, дето казвам, са нищожно малко, отнесени към песимистите и есктремистите
. Гласуваш за по- малкото зло и така, малко по малко нещата ще се оправят. Трябва време за това, но и трябва да се тръгне от някъде. Все едно да те засече някой на пътя и след като си преживял на косъм ситуацията, да тръгнеш да го гониш и да се саморазправяш. Това е грешка, според мен- с такива хора трябва да се бориш единствено със законови средства. Така е за всичко! Звучи като утопия, но е вярно. Аз съм на 42 и много неща съм видял, е повечето не съм
Друго нямам какво да кажа. Много хора си отидоха от тоя свят за нищо- нека ние да не бъдем от тях!

Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
SKISA написа:МА С БОЙ САМО НЕ СТАВА БЕ,БРАТЧЕ! работа ли ми е на мен да хода по барикади вместо да си гледам работата!!?!?!? верно ,че когато напече ...! аз съм учил да убивам ...!в армията тва се учи! но не искам да се занимавам с това! искам да работя това,което мога най-добре последните 18-20г !! каубои ли ше ставаме ,за да има закони и мир!?!? откачена държава сме и аз съм казвал и друг път ,че най-добре се оправя тоя ,който се настрои оптимално към условията...!!! най-приспособимият печели!! не най-слиният! ама понякога наистина писва...!! ако има 97ма -сичко било нагласено ,ама не баш!!!верно ,че некои яхнаха вълната и се качиха на върха,ама тоя блясък и тва недоволство не се създава с говорене и с лозунги ,а с глад!!! като стане пак долара 3000лв и заплатите 7долара никой нема нужда да те настройва!!лошото е ,че ше требва да почакаме дотогава ,щото българина е свикнал да търпи ! и аз съм българин и аз търпя! някой по-нормален землянин да е скочил още ,когато заплатата му е станала 100 долара!!!
Скиса, май не помниш изявления на правителстово 97ма цитирам:
"Ако продължите долара ще стане 3000лв" Ето и едни думи:
В резултат на икономически и спекулативни фактори цената
на щатската валута достига 3000 лв./долар, на германската марка – 1500 лв., по време на кризата. Само за периода 1996-1997 г. левът се обезценява с 475,83 % годишно. Този процес изпреварва значително динамиката във валутните депозити,които нарастват с 302,32 %. Процесите на силна обезценка на националната валута и стремежът на обеднелите български домакинства да запазят спестяванията си, субституирайки ги със стабилни чужди платежни средства, рязко свиват размера на реално натрупаните парични ресурси и създават условия за преразпределянето им към ограничена част от обществото. Тя включва групировки и лица, които, предизвиквайки паника на валутните пазари, чрез умели спекулации се възползват от стремежа към съхраняване на спестяванията на гражданите и фирмите. В резултат на кризата част от доларовите средства се изтеглят от банковата система и по оценки на Федералната резервна система на САЩ в страната започват да циркулират около 1,2 млрд. долара в бизнеса и в домакинствата.
Та това си беше умела игра от разни западни "приятелски" държави, но както и да е. Да СКИСА трябва БОЙ!
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
А дали си чувал за видовете демокрация?Има два основни такива-пряка и представтелна демокрация.Представителната е това,което ние УЖ имаме,тоест,народът само посочва определени лица ,в случая даже само партии,които да вземат решения за и вместо него.Има и разделение на властите и независимост една от друга ,за да се контролират взаимно,ама тфа е на хартия,на практика знаем....Другият вид е пряката демокрация-нещо което ДЗВЕР неправилно определи като комунизъм,да най-точния пример за това е Спарта,събирали са се там на полето и сички заедно са решавали какво как и защо...Сега има някакво подобие на пряка демокрация в Швейцария-разделение на кантони и безброй референдуми.Много се отплеснах с две думи-кажи за КОГО да гласуваме///peter написа:. За това е демокрация, защото народа решава не ТЕ! ОСЪЗНАЙТЕ ГО!

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
///peter написа:така ще е със всеки, докато не се осъзнае народа....

Инак не познавам момчето, чел съм му от творчеството, ако може да се каже така изобщо - увлекателно, но има и окраски

А и аз не съм склонен да мисля на 100% че са го свалили защото писнал, може и друго да има, което трудно ще излезе

- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
Bogat-Beden написа:...Сега има някакво подобие на пряка демокрация в Швейцария-разделение на кантони и безброй референдуми.Много се отплеснах с две думи-кажи за КОГО да гласуваме![]()
![]()
![]()
предлагам да обявим война на Швейцария, да откликнати ни превземат за 10-ина години

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Те ще запазят пак неутралитетNucl3arDru1D написа:Bogat-Beden написа:...Сега има някакво подобие на пряка демокрация в Швейцария-разделение на кантони и безброй референдуми.Много се отплеснах с две думи-кажи за КОГО да гласуваме![]()
![]()
![]()
предлагам да обявим война на Швейцария, да откликнати ни превземат за 10-ина години

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
алоооо,вие какво го величаете тоя,мене пък ме дразнеше..какво стана като умря калчев-кьораво и сакато почна да пише за мафията,а кой прописа преди толкова години,ама докато беше жив си траеха,а сега взеха да пишат като ненормални,като комикси наискачаха тия книги,по 20 на година..а колко слабо се пише,особено надя чолакова-''прическа тип селски бек''и това за васил илиев--ми що не го написа докато беше жив ма,пача
и тоя стоев-пръква се точно кога калчев си отиде,с мазната си косица почна да реди с точните имена,и дати...и му поръчавли да убива,е така ли става-пускат ти поръчка и чакат да си на кеф та да се сетиш,че трябва да гръмнеш някой си,ай стига бе,баси селянията, и къв бил тоз стоев,че му поръчвали????
ми така си прави признания,че е престъпник,ама всъщност не е щот признава,абе объркана работа!
направо вече аман от селяния в тая държава,то колкото повече се излагаш,толкова повече те величаят!ама идва момента,когато трябва да понесеш,това което си търсиш
засега вярвам на думите на емил димитров,ама щом не са го гръмнали досега,може да има няква врътка...
и тоя стоев-пръква се точно кога калчев си отиде,с мазната си косица почна да реди с точните имена,и дати...и му поръчавли да убива,е така ли става-пускат ти поръчка и чакат да си на кеф та да се сетиш,че трябва да гръмнеш някой си,ай стига бе,баси селянията, и къв бил тоз стоев,че му поръчвали????
ми така си прави признания,че е престъпник,ама всъщност не е щот признава,абе объркана работа!
направо вече аман от селяния в тая държава,то колкото повече се излагаш,толкова повече те величаят!ама идва момента,когато трябва да понесеш,това което си търсиш
засега вярвам на думите на емил димитров,ама щом не са го гръмнали досега,може да има няква врътка...
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Другият вид е пряката демокрация-нещо което ДЗВЕР неправилно определи като комунизъм,да най-точния пример за това е Спарта,събирали са се там на полето и сички заедно са решавали какво как и защо...
Не бързай да ме поправяш за неща, които не си сигурен.
Спарта има двама царе. Герузия и съвет на евфорите, наясно ли си им с правата? Това са трите ръководни органа, а не т.нар ти поле, което вероятно идва от легендата за Архидам.
Истинската характеристика на Спарта е в това, че всички мъже ядат на общи обеди - фитидии, за да не вземе някой да скрие нещо. Че се въоръжават на държавни разноски. Че е забранено даже да си направиш украшенията на вратата с нещо по - различно от нож и пила.
Че всички са бойни машини в държавна обучителна кампания от малки.
И че парите са забранени и отречени, изключая за държавни дела. Или по - точно за транспорт на 500 сегашни лева ти трябват две тогавашни каруци.
И всъщност няма по - голяма демокрация от комунизма. Основната му идея е мнозинството да ръководи. Ама кой да чете.
СКИСА, не ми се спроеи с теб на тема комунизъм, братче. Там трябва да се лекуваш. Бълваш си едни и същи простотии и нямаш спирачки.
Интересни са другите ти виждания за политиката. Известна част от тях споделям.
Пропускате нещо много важно.
1. На изборите почти няма допуснати случайни кандидати. Видяно и изпробвано, знам го на 100%. Има ред механизми да разкарат неудобен новопоявил се кандидат.
2. Изборите почти сигурно се манипулират.
3. Манипулират се и тълпите. Сори, ама аз нямам какво да правя с една екзалтирана тълпа с хора с политически промивки на здравия разум, като СКИСА. Не бих отишъл да гласувам даже по съвест, просто не мисля, че моето мнение е равно на тяхното предубеждение, че да го слагам. Все едно дали са като него, убедени антикомунисти или пък са тълпа убедени комунисти като дядо Благо например, и в двете тълпи политически идиоти(сори, СКИСА, че те ползвам за пример, ама наистина прекаляваш) нямам място, освен като манипулатор.
А в последните години е това изборите в България. Партиите, които трябва. Рекламите, които трябва. Статиите, които трябва. Броене на бюлетините, както трябва. И големи групи интелигентни българи от типа:
- долу комунизЪма
- долу фашизЪма и експлоатацията
- 45 години стигат(поживяхте си)
- вервайте ми
- заедно за(д) България
- евреите, циганите, турците, прасетата и шампоаните - на сапун
- тея момченца шамар зад врата искат ли
И всичко е екзалтирано и много щастливо да избере новия си ебач отзад.
И е публично известно кой областен и кои депутати е финансирал Митьо Очите, кои министри едни известни строителни предприемачи, кои депутати ЦРУ и американската мафия.
Единствената разлика е в партийните книжки.
Комунизма, демокрацията... ако искате и фашизъм въведете. Ако искате непукизъм.
Пак шса тея.
Те са силните.
Научете се да различавате истинската сила и възможностите й. Докато вярвате на факирлъци, че видиш ли незнам си кой изтървал управлението и сега ше доде бат Бойко и ше оправи работата... Или че комунизма разваля работата, пък капитализъма я оправя... Няма да я бъде работата.
Истинската сила е във физическата сила, информацията, средствата за манипулация, парите и интересите.
Никой не ги е изтървал, само си ги развива.