Пак почнаха убийства в София
Модератор: Общи модератори
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Р. Пет. я бори престъпността. Нещо сте се объркали- няма убийства
Така ви се е сторило 

Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Aми комунистите трябва да си ходят. Доказаха на два пъти вече, че не могат да управляват. Лошото е, че след тях на власт идват най-голямата мутра в България - Б.Б., и Атака. ГЛАДНИ. Тежко ни и горко 

- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
R.I.P
няма коментар от никой от официалните лица на България, май са заети с докладите или се крият? Знам че ще пострадам и аз, но дай боже се разнесе възможно най-лошата слава на България, дано тази година дойдат 4-но по-лако туристи, за да може тия дето перът тия пари по морето малко да се поспрат. Незнам Ирак, колко имаше нужда от помощ, но ние определено вече се нуждаем!!!!!!!!!!

няма коментар от никой от официалните лица на България, май са заети с докладите или се крият? Знам че ще пострадам и аз, но дай боже се разнесе възможно най-лошата слава на България, дано тази година дойдат 4-но по-лако туристи, за да може тия дето перът тия пари по морето малко да се поспрат. Незнам Ирак, колко имаше нужда от помощ, но ние определено вече се нуждаем!!!!!!!!!!
Дори и да успееш в България, не се знае, колко щасливо ще живееш заради същите споменати по горе.
Кой иска без значение със стара или нова кола да се чуди коя дупка да избегне?Или да бъде изнудван от застрохователните компании? От лекари, полицаи и всякакви глупави закони или пък липсата на закон и човешки права.Имам познати, които ходят през ноща да бият хора с железа за кеф щото носил булдозерки... кой ще го осъди, кой, какво ще им направи при липсата на наказателния орган?! Отоговора го знаем всички. НИКОЙ.Проблема е че всички гледаме прекалено тясно и само за себе си, а трябва да се обиденим и да ги погнем всичките. Сами няма да изчезнат или да станат по-добри, иска се адското избиване до крак. Да стане така, че преди някой да влезне в управата да се замисли хубаво.
Кой иска без значение със стара или нова кола да се чуди коя дупка да избегне?Или да бъде изнудван от застрохователните компании? От лекари, полицаи и всякакви глупави закони или пък липсата на закон и човешки права.Имам познати, които ходят през ноща да бият хора с железа за кеф щото носил булдозерки... кой ще го осъди, кой, какво ще им направи при липсата на наказателния орган?! Отоговора го знаем всички. НИКОЙ.Проблема е че всички гледаме прекалено тясно и само за себе си, а трябва да се обиденим и да ги погнем всичките. Сами няма да изчезнат или да станат по-добри, иска се адското избиване до крак. Да стане така, че преди някой да влезне в управата да се замисли хубаво.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
acer написа:Дори и да успееш в България, не се знае, колко щасливо ще живееш заради същите споменати по горе.
Поздравявам те за тези думи! Единия от малкото тук, който не се е отчаял и говори нещо от сорта "Няма да се махнат, всички са такива..."
Браво!
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
ktv написа:Р. Пет. я бори престъпността. Нещо сте се объркали- няма убийстваТака ви се е сторило
не бе ,колега! ти не виждаш с тия тъмни очила!! той Р.Петк. си се бори екстра ! що са вкарваш сарказъм в тая борба...!?!?
а човека си е отишъл...! не мога да кажа нищо за него,ма при положение ,че е бил в некви си групи за мокри поръчки,па са се осъзнал и почнла д аги разобличава...некакси не ми идва от вътре да го жаля...!! човешки живот е -нека господ му прости! за да знае тия подробности -начи е бил един от тях-той самият го е казвал! много си отвори устата и му я затвориха. белкем е оставил четави доказателства ,както разправяше,та да гръмне съвсем целата далавера!!!
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
SKISA написа:ktv написа:Р. Пет. я бори престъпността. Нещо сте се объркали- няма убийстваТака ви се е сторило
не бе ,колега! ти не виждаш с тия тъмни очила!! той Р.Петк. си се бори екстра ! що са вкарваш сарказъм в тая борба...!?!?
а човека си е отишъл...! не мога да кажа нищо за него,ма при положение ,че е бил в некви си групи за мокри поръчки,па са се осъзнал и почнла д аги разобличава...некакси не ми идва от вътре да го жаля...!! човешки живот е -нека господ му прости! за да знае тия подробности -начи е бил един от тях-той самият го е казвал! много си отвори устата и му я затвориха. белкем е оставил четави доказателства ,както разправяше,та да гръмне съвсем целата далавера!!!
Умен човек си, как ще гръмне всичко? Знаеш че ще се покрие

- SKISA
-
-
///peter написа:SKISA написа:ktv написа:Р. Пет. я бори престъпността. Нещо сте се объркали- няма убийстваТака ви се е сторило
Умен човек си, как ще гръмне всичко? Знаеш че ще се покрие
верно е ,ма се нервирах!!! е.ал съм им майката! да мрът! и не е прав колегата ейсър-ако всеки гледа себе си и гледа за себе си ще е добре за всички! въпроса е ,че никой не е добре и за тва всички са зле!! и на мен ми иде тоя партизански блясък да излезна и да изпразна един пълнител в пласьорите в студентски ,щото утре и мойто дете ще минава от там...!!ама не го правя ,щото се водя уж културен,чакам закона,чакам Р.Петк. или некоя друга икона да приложи закона!! а разликата между нормалният човек и престъпника е единствено и само в това ,че нормалният се замисля за последствията ,а престъпника -не!!! но тази загубена част от секундата за замисляне обикновено коства живота на нормалният!! престъпника стреля и после мисли кво ще стяне...!!! ебати скапаната държава сме...!!!!
- moni76
- ентусиаст
-
- Кара: e39 525dA
- Мечтае да кара: м6
R.I.P. 

My BMW history:
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1

- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
За да не се стига до крайности и до проливане на кръв, да ползваме конституционалните си права и да гласуваме всички. Това е единственият, правилният начин и макар да знам, че повечето не вярват в това, така бихме могли да променим ситуацията. В момента какво е? Манипулират ни, за да не отидем до урните и от това намазват крадливите политици. Кои са правилните, за които да гласуваме ли? Всеки има глава на раменете и да мисли с нея! Но с овчето си равнодушие по време на избори само си пречим! Резултатите от това са видни за всички!
п.п. В живота не винаги ще постъпваш правилно, но важното е да вземаш решения! Човек като греши, се учи от грешките си. Амин!
п.п. В живота не винаги ще постъпваш правилно, но важното е да вземаш решения! Човек като греши, се учи от грешките си. Амин!
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- Totogada
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E36 320 Coupe
Лека му пръст на човека.Изгледах предаването Горещо в което той гостува.Колко работи само каза,все едно е знаел,че някой ден ще му се случи това.

R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae
- SKISA
-
-
ктв, братче......наеш колко съм го мислил! ако не ида да гласувам-давам глсаса си за...там не знам си кой,за турци или за некви други...!!!ако ида да гласувам-ше дам гласас си не за най-добрият кандидат или партия ,а за най-малко лошият!!! тва избор ли е...!!! никой от палитрата не ми харесва достатъчно ,за да му дам гласа си! верно ,че трябва да се решава ,но аз съм убеден ,че ще реша грешно -как да си дам гласа!! нема пречупване!!! по едно време си викам-ше го дам ако требва и за бсп-белкем се задават с власт и крадене и се спрат и да погледнат и за хората отдолу и за законите...!!! нема наяждане тая гад!! са като дойде бойко или ония малоумните с лозунгите -пак ше настане едно ядене като за последно и влачене на пари....!!! няма край тоя параграф 22!!!!
убили писател!!той един писател...!! хората му се кефят ,че казва тва ,което четем по вестниците с малко повече подробности!! ми той е пиел с тях и е пръскал по заведенията с тях!!! видели ,че много грачи-гръмнали го!! тва е деиствителността в българия!! маджо ли е младжо ли е го водиха като царска особа до съдебната-висях 20мин да мине тоя пумияр с конвоите,па се чудим ,че стават такива неща!!! ....и си пишем по форумите,ама файда-йок!!! даже и на турски пиша....!!!
не знам дали па не требва верно малко кръв да се пролее ,щото ние се много културно го даваме и ония си викат-нема страшно кво и да стане ше отървеме кожата!!! уж да не е с лошо и да минем со кротце ,ма то ни така ,ни така върви...!!!
убили писател!!той един писател...!! хората му се кефят ,че казва тва ,което четем по вестниците с малко повече подробности!! ми той е пиел с тях и е пръскал по заведенията с тях!!! видели ,че много грачи-гръмнали го!! тва е деиствителността в българия!! маджо ли е младжо ли е го водиха като царска особа до съдебната-висях 20мин да мине тоя пумияр с конвоите,па се чудим ,че стават такива неща!!! ....и си пишем по форумите,ама файда-йок!!! даже и на турски пиша....!!!