Въпрос за застаховател??

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 320 D E46

Мнение от карел » 07 Апр 2008, 16:56

аз съм много доволен от Евройнс, даже след 3та вноска за пълно автокаско ти слагат GPS безплатно на колата и не им крадат колите и плащат всичко.

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 07 Апр 2008, 23:30

t_andonov написа:
sonny написа:А мнения за Булстрад :roll:

двете ми коли са с каско в булстрад и мога да ти кажа че плащат много добре и оценките са им добри давам пример веднага БМВ 525 "90 год. всичко без автопилот в каското вкарах музиката(с фактура е)джантите и ксенона оцениха я на 11950 лева :shock: само плащането им се бави месец и половина иначе пари дават и не искат протокол от кат ;)

А дали ще платят откраднати джанти или компоненти от музиката, халогени, огледала и лайсни?
Всъщност, кой плаща гореизброените неща при кражба :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 07 Апр 2008, 23:41

всеки си фали своето .. тфа като да питаш каква кола да си зема :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е 30

Мнение от t_andonov » 08 Апр 2008, 9:13

sonny написа:
t_andonov написа:

двете ми коли са с каско в булстрад и мога да ти кажа че плащат много добре и оценките са им добри давам пример веднага БМВ 525 "90 год. всичко без автопилот в каското вкарах музиката(с фактура е)джантите и ксенона оцениха я на 11950 лева :shock: само плащането им се бави месец и половина иначе пари дават и не искат протокол от кат ;)

А дали ще платят откраднати джанти или компоненти от музиката, халогени, огледала и лайсни?
в булстрад тука в хасково имам познати (доста добри) и по тяхни думи само гумите не се поемат от застраховката всичко друго се плаща ксенон.джанти , а за музиката искат задължително фактура дано съм бил полезен ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мисля че тук ще съм много полезен

Мнение от michi69 » 08 Апр 2008, 19:21

Мисля, че тук ще бъда много полезен за всички колеги от форума.
Аз съм аген в ДЗИ и смятам,че в почти всичко казано до тук има известна истина (но това си е мое мнение разбирасе). Но минуса на ДЗИ е,че там каското е по скъпо от лев инс и булстрад примерно. Но смятам се досещате защо......... както и да е. Докъто четъх във форума сметнах че можем да извлечем взаимо изгода ;) .
При сключване на каско като комисионна ми се изплаща определен процент от цената на каското и от цената на гражданската отговорност ,такаче някои ако мисли предприемчиво и иска да сключи гражданска или каско със отстъпка от клиентската цена на застраховките дефакто (20% отстъпка при слючване на каско и гражданска отгоиворност към ДЗИ) и (10% при само каско без предварително направена гражданска отговорност в ДЗИ).Колеги говоря ви за реални отстъпки които ви правя за моя сметка,можете да спестите средно от каско за кола която е оценена примерно за
8 000лв към (от 80 - 160лв ) застраховката я правя в един от офисите на дзи. Държа до отбележа,че дадените отстъпки са валидни само за участници във форума и дадените отстъпки са за сметка на застрахователния агент тоест аз .

тел.02/827-45-96 гн.Борисов
тел.0897 51 67 93

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 08 Апр 2008, 19:33

sonny написа:
t_andonov написа:

батенце нема некой дето да плаща свалени халогени, лайсни, огледала и др, просто лешиш да се счупят при сваляне и тогава се плащат ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от KiNG » 08 Апр 2008, 20:29

t_andonov написа:

-1000
булстрад искат протокол от кат(нещо което не може да се даде от полицията ако няма престъпление) и така се изплъзнаха да ми платят около 4.000лв, мошеници . . .
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от t_andonov » 08 Апр 2008, 22:05

KiNG написа:
t_andonov написа:

-1000
булстрад искат протокол от кат(нещо което не може да се даде от полицията ако няма престъпление) и така се изплъзнаха да ми платят около 4.000лв, мошеници . . .
на мен до сега не са ми искали протокол и са си плащали редовно :mhihi:

Палавника
Аватар
Кара: 320 D '03; Х5 Е70

Мнение от тони6600 » 08 Апр 2008, 22:35

Колеги,сега и аз да кажа бил съм в Алианц сега съм в ДЗИ,като казвам бил съм имам предвид,че съм работил към тях и съм имал коли при тях,в момента имам само в ДЗИ,плащат се при тях всичко вярно,че нещата стават по мудно но си плащат в Алианц имат голям плюс за новите автомобили и също,че бързо плащат както каза колегата до 1 седмица но и тях ги пипат,така,че съветът ми е който където има добър не познат а приятел,ако няма такъв или в ДЗИ,Бустрад,Армеец а момента това е най-стабилното Булинс няма да ги споменавам наясно сте защо.

Аватар

Мнение от sonny » 08 Апр 2008, 22:44

В ДЗИ крака ми няма да стъпи, навремето, вярно, че беше преди 18 години, но тогава баща ми вкара от Германия един Нисан на 8 години, Нисана изгоря, още си чка парите баща ми. От тогава и нещеме и да ги чуваме, може да са се променили, но си остават измамници за мен и баща ми. Май ще се ходи при Булстрад. Важно е колата да има каско, то нали си е законен рекет, и другото важно е ако я откраднат, да я платят на 100%, то ясно, че при удар или дават отгоре, или не стигат, то божа работа.

кандидат ентусиаст
Аватар

Ти си знаеш,но аз мисля че ДЗИ са от "лошите" най-

Мнение от michi69 » 09 Апр 2008, 13:38

Принципно ако баща ти тогава е бил с положителна проба алкохол след проишествието естествено,че няма да му платят и една стотинка говоря ако в следствие на катастрофа колата е била запалена.
Всички застрахователи имат клауза,че за направена катастрофа в следствие на алкохол не се плаща обещетение.
Разбирасе то е ясно ,че всички са мафия.... но поне знам,че при щета плащат ,а не като останалите "застрахователи" да ти подхвърлят някви пари за "семки" или пък ти казват колата трябва да доиде в техен сервиз и ти си я взимаш след 2 месеца :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от feeling » 09 Апр 2008, 17:04

Ами колега ти като агент би трябвало да знаеш, че вариантите за изплащане на обезщетение са три и клиента сам избира. Единия вариант е по експертна оценка , а именно изплащат ти щетата на каса, втория вариант е да ти я ремонтират в сервиз, като за целта не заплащаш нищо и третият е по фактурна стойност. Аз работя в застрахователна компания и бих казала, че си изплащаме щетите доста добре и сумите са реални, дори надвишават стойността.
Относно ДЗИ , риска кражба и грабеж се носи от Бул Инс.

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 09 Апр 2008, 17:14

t_andonov написа:в булстрад тука в хасково имам познати (доста добри) и по тяхни думи само гумите не се поемат от застраховката всичко друго се плаща ксенон.джанти , а за музиката искат задължително фактура дано съм бил полезен ;)

Напротив... за всичко искат фактура, което е сложено след като колата е била веднъж застрахована (т.е. в началото) - особено що се отнася до външен оптичен тунинг... виждат, че примерно бронята е нова/друга, но все пак искат фактура... нямало иначе как да ти я застраховат, щото не й знаели стойността... тъпотиите на нашите застрахователи... те и за фаровете ми се заяждаха, ма като му "набих" фактурата в носа на тва келеме от Булстрад и спря да ломоти...

Що се отнася до джантите - до колкото знам само в определени случаи (предимно ПТП) плащали джантите... и то не е ясно на кви пари... средно давали 80-100лв на джанта...

ентусиаст
Аватар

Мнение от t_andonov » 09 Апр 2008, 19:30

Mollov написа:
t_andonov написа:в булстрад тука в хасково имам познати (доста добри) и по тяхни думи само гумите не се поемат от застраховката всичко друго се плаща ксенон.джанти , а за музиката искат задължително фактура дано съм бил полезен ;)

Напротив... за всичко искат фактура, което е сложено след като колата е била веднъж застрахована (т.е. в началото) - особено що се отнася до външен оптичен тунинг... виждат, че примерно бронята е нова/друга, но все пак искат фактура... нямало иначе как да ти я застраховат, щото не й знаели стойността... тъпотиите на нашите застрахователи... те и за фаровете ми се заяждаха, ма като му "набих" фактурата в носа на тва келеме от Булстрад и спря да ломоти...

Що се отнася до джантите - до колкото знам само в определени случаи (предимно ПТП) плащали джантите... и то не е ясно на кви пари... средно давали 80-100лв на джанта...
колега както съм писъл по-горе фактура представих само за музиката а за джантите и ксенона НЕ съм дал фактури но са включени в каското за мен явно може :mhihi:

Аватар

Re: Ти си знаеш,но аз мисля че ДЗИ са от "лошите"

Мнение от sonny » 09 Апр 2008, 19:46

michi69 написа:Принципно ако баща ти тогава е бил с положителна проба алкохол след проишествието естествено,че няма да му платят и една стотинка говоря ако в следствие на катастрофа колата е била запалена.
Всички застрахователи имат клауза,че за направена катастрофа в следствие на алкохол не се плаща обещетение.
Разбирасе то е ясно ,че всички са мафия.... но поне знам,че при щета плащат ,а не като останалите "застрахователи" да ти подхвърлят някви пари за "семки" или пък ти казват колата трябва да доиде в техен сервиз и ти си я взимаш след 2 месеца :)

Ми баща ми не пие алкохол, също кат мен, а колата изгоря на опашка на бензиностанция, всички документи бяха изрудни, от 9000лв оценка, дадоха 2500. Но както и да е, един колега от форума, с е36, застрахован на 2600 евра, се удари и колата беше почти тотал, абсолютно цялата предница, джамове, щети и по мотора и му платиха на момчето 1500лв. Това става преди 6 месеца ;)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата