Към някой с //М окачване
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
хм
колега, моита е със М-очаване, така е комплектована колата. Има си плюсове и минуси. Някои от тях са:
+ по стабилен в завоите и много добре седи с 17' ки
- много внимание с леганлите полицаии и всякак неравност, нямаме пътища все още за "Спортно окачване" може и по меко да вози
но въпрос на вкус, но ако мога да избирам едва ли бих си взел със М окачване

+ по стабилен в завоите и много добре седи с 17' ки

- много внимание с леганлите полицаии и всякак неравност, нямаме пътища все още за "Спортно окачване" може и по меко да вози

- moni76
- ентусиаст
-
- Кара: e39 525dA
- Мечтае да кара: м6
аз съм с M SPORT SUSPENSION кода му е 704 и съм мн доволен, вози мн комфортно и в същото време не заляга по завоите
а да ви кажа не съм се качвал на Е39 с нормално окачване и нямам база за сравнение
... с легналите полицаи пък нямам никакви проблеми досега, въпрос на преминаване

... с легналите полицаи пък нямам никакви проблеми досега, въпрос на преминаване

My BMW history:
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39

moni76 написа:аз съм с M SPORT SUSPENSION кода му е 704 и съм мн доволен, вози мн комфортно и в същото време не заляга по завоитеа да ви кажа не съм се качвал на Е39 с нормално окачване и нямам база за сравнение
значи ти като си с М sport suspension както Айс каза си сменил мостовете така ли

- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
в ДаруКар тоя пича дето ми прави диагностика на ходовата част бая си разбираше ми каза че е се същия кур .. защото моята е много ниска отпред .. отзад е леко дигната в сравнение с отпред , по нанадолнище на улици се е случвало да се спускам с задницата назад
така че за тоя кенеф наречен Б-я аз съветвам кола с нормално окачване .. ! лек пример :
скоро бех в младост и около бизнез парка са разкопали и колите си минават през тротоара, а аз тариката заобикалям през бизнеспарка
но извънградско си е кеф на хубав път колата не мърда.. ! само зимата колата се изкарваше по рядко

така че за тоя кенеф наречен Б-я аз съветвам кола с нормално окачване .. ! лек пример :
скоро бех в младост и около бизнез парка са разкопали и колите си минават през тротоара, а аз тариката заобикалям през бизнеспарка

но извънградско си е кеф на хубав път колата не мърда.. ! само зимата колата се изкарваше по рядко

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Момчета .. темата беше пусната преди да взема колата
От една година и аз съм с М окачване и вози перфектно.. да не говориме че на дълъг път колоата е супер стабилна

От една година и аз съм с М окачване и вози перфектно.. да не говориме че на дълъг път колоата е супер стабилна

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- moni76
- ентусиаст
-
slav4o1 написа:moni76 написа:аз съм с M SPORT SUSPENSION кода му е 704 и съм мн доволен, вози мн комфортно и в същото време не заляга по завоитеа да ви кажа не съм се качвал на Е39 с нормално окачване и нямам база за сравнение
значи ти като си с М sport suspension както Аис каза си сменил мостовете така ли
...колата така си е излязла от завода, код 704 се води точно това

My BMW history:
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39

- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
slav4o1 написа:Значи ти като си с М sport suspension, както Айс каза, си сменил мостовете така ли ?!
НЕ, Мsport suspension = Спортно М-ково окачване.
Другото е едно просто окачване от/за М5 (даже не се води спортно)!

...
moni76 написа:
какво искаш да кажеш,колега , че е нормално при преминаване на легнал полицай да го взимаш застъпвайки гумите по диагонал?!
Аз поне така минавам да съм спокоен че няма да ударя,въпреки металната кора отдолу

- moni76
- ентусиаст
-
Re: ...
vemca написа:moni76 написа:... с легналите полицаи пък нямам никакви проблеми досега, въпрос на преминаване
какво искаш да кажеш,колега , че е нормално при преминаване на легнал полицай да го взимаш застъпвайки гумите по диагонал?!
Аз поне така минавам да съм спокоен че няма да ударя,въпреки металната кора отдолу
да, когато е от тея големите, които незнайно защо ги правят с 10м3 асвалт

My BMW history:
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39

- iceman12
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39 520и 1998г
- Мечтае да кара: Mercedes Benz S AMG63 и кола която никога не се чупи
Re: Към някой с //М окачване
Аз съм с нормалното окачване, ако сложа пружини от М-ково (не от м5) ще станат ли идеята ми е да запазя возията на колата но да легне малко ама малко !!!
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2