Спирачни накладки JURID
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Спирачни накладки JURID
Доколкото видях са Испански. Някой досега срещал ли ги е и има ли впечатления за тях. Аз специално за първи път ги чувам.
Вървят по 60 лв комплекта за предните колела на М3(Е36), М5(Е34),
5(Е34), 7(Е32).
Вървят по 60 лв комплекта за предните колела на М3(Е36), М5(Е34),
5(Е34), 7(Е32).
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
значи идно приятелче беше с такива , безкрайно твьрди и свирещи,почти неспиращи.бяха нови .сложихме ате за 55 кинта и работата заспа..и аз винаги ги сменям единствено с ате.
или по скоро трябваше да ги крьстят ЖУЛИТ
сид беше туй приятелче.питай го да ти каже кьв шит са 

или по скоро трябваше да ги крьстят ЖУЛИТ

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Аз лично купих на Василен същите накладки .. и мога да ти кажа че в началото имаше едно свирене .. смрад на феродо .. малко като ги загрееш и така .. не е добре !

R.I.P Landikar
За свиренето, пушенето и смрадта на накладките на Василен съм свидетел, явно не струват или просто не са подходящи за BMW.
От АТЕ пък приятел с Мерцедес, много се оплаква, скърцали, много. Чух го дори. Явно е въпрос да уцелиш, или де да знам вече и аз. Аз препоръчвам Lockheed обикновено, меки са, но са и чувствително по-скъпи. С такива съм и аз от вече 2 години.
От АТЕ пък приятел с Мерцедес, много се оплаква, скърцали, много. Чух го дори. Явно е въпрос да уцелиш, или де да знам вече и аз. Аз препоръчвам Lockheed обикновено, меки са, но са и чувствително по-скъпи. С такива съм и аз от вече 2 години.
Да караш Peugeot е страст!
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
В момента сложих АТЕ.......докато носех едната към колата за да я сложа взе че лекинко изпадна феродото на земята
феродото стои едно такова на шупли, както и да е.....тогава нямах други под ръка и се наложи да я залепя тази....ве4е минах 2000 км....свирят ужасно, имам чуството и че неспира както преди......старите които свалих бяха JURID....бях адски доволен от тях.....само веднъж ги запалих, но беше зверско слизане от прохода Троян-Кърнаре
Идеята ми е, че рядко може да попаднеш на оригинални......ако някой знае от къде и за колко има оригинални и изпробвани накладки да каже 

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
много ментета има.....имам човек с магазини и ги зимам от него.мноо сьм доволен от закупените от него....а те са бая....

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- DIDO
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW X3 3.0d '04
Досега карах с Ате - спират супер, само проблема при тях беше че като сменях дисковете бяха наполовина износени и едната беше със
спукано феродо, другата беше изронена и прегоряла в средата, другите две бяха добре.
Сега съм с Textar - спират също добре, не мога да кажа по-добре или по-лошо от Ate, ще ги видим и тях при смяната
И при двете марки не е имало свирене и скърцане.
Ате бяха 85лв, Textar 95лв.
спукано феродо, другата беше изронена и прегоряла в средата, другите две бяха добре.
Сега съм с Textar - спират също добре, не мога да кажа по-добре или по-лошо от Ate, ще ги видим и тях при смяната

И при двете марки не е имало свирене и скърцане.
Ате бяха 85лв, Textar 95лв.
BMW - Усещане за автомобил
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
Аз досега бях с Delphi - изкараха има-няма 15000 км. и накрая вече едвам спирах. Отделно, че първите 2-3 седмици миришеха ужасно. Сега сложих Ate (76 лв.) и колата спира супер. Немиришат, нескърцат - с две думи засега съм доволен. Гарантираха ми минимум 25-30000 км. с тях, ама на мен не ми се вярва
.

Относно
Относно пробега според мен си зависи от начина на каране а не от накладките

това е бенц за бога..не тдс !!!!!!
Re: Относно
HUNTER написа:Относно пробега според мен си зависи от начина на каране а не от накладките
Много си прав.

Мен са ме учили, че за всяка марка автомобил има препоръчително феродо за предни накладки. Било то меко или твърдо.
При закупуването на нов чифт предни накладки е наложително известно време, към 50 км. да не се спира рязко и да не се допуска силно загряване на повърхноста им, тъй като се втвърдява и започват да свирят. Гледам да се съобразявам с това.
За Пежо е препоръчително меко феродо, Lockheed, Ferodo и Luсas имат подобни свойства. За АТЕ не знам с точност, но ги дават като накладки за Мерцедес.
Да караш Peugeot е страст!
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
naskoksan написа:с първия комплект минах 107 хил. км.
а с втория 87 хил. км.
Баси - какви са тия накладки бе човек. Ако имат такъв пробег, че те си заслужават парите отвсякъде. А дисковете ти колко км изкарват с тях

35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3