Въпрос за застаховател??
Модератор: Общи модератори
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- kozela
- младши ентусиаст
-
- Кара: лоша F30-ка
Въпрос за застаховател??
Колеги, като гледам броя теми за откраднати коли се плаша....а идва времето да си застаховам колата...виждам, че има жертви от Генерали, ЛевИнс и т.н.
Молбата ми е дали някой може да ми даде повече инфо за Алианц? Щипат автомобили при застраховани при тях? Плащат ли си ?
Благодаря предварително на всички!!!
Молбата ми е дали някой може да ми даде повече инфо за Алианц? Щипат автомобили при застраховани при тях? Плащат ли си ?
Благодаря предварително на всички!!!
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
давай към армеец сега са най-силните май май
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
sonny написа:А мнения за Булстрад
на мен ми аресаха как платиха ремонта на двигателя на е60ката

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Sharo написа:sonny написа:А мнения за Булстрад
на мен ми аресаха как платиха ремонта на двигателя на е60ката
я раздуй малко

- sladkotobeb4e
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 94
- Мечтае да кара: X5
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
..
аз сам в лев инс и не мога да се опла4а
- DjFace
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 520i, Suzuki GSXR 750 (K7)
Аз си направих преди 3 дни ново каско в "Уника". Риска от кражба е към "Бул Инс" има същите стикери (както и ДЗИ). Застраховах колата за 10 000лв. и платих 700лв. (което е супер тънко), доплатих още 50лв. за да важи и за чужбина. За сравнение и миналата година беше застрахована за 10 000, но в ДЗИ и цената беше 988лв. и важеше само в БГ
На мен ми блъснаха сиерата едни дет бяха застраовани в
БУЛСТРАД .Ударът беше в предния ляв калник,е не беше много лек ама ми платиха 1500лв и като я разпродадах на 4асти изкарах към 2500лв от нея а докато беше в движение и в перфектно састояние ми даваха макс 1000-1200лв
тъ мисълтъ ми е 4е плаштат много добре. Много хора са ми казвали 4е и от каското са много доволни.
Та според мен или БУЛСТРАД или АРМЕЕЦ.АРМЕЕЦА е на ТИМ-аджиите познавам някои от тях и до колкото знам при тях не се пипа
БУЛСТРАД .Ударът беше в предния ляв калник,е не беше много лек ама ми платиха 1500лв и като я разпродадах на 4асти изкарах към 2500лв от нея а докато беше в движение и в перфектно састояние ми даваха макс 1000-1200лв

Та според мен или БУЛСТРАД или АРМЕЕЦ.АРМЕЕЦА е на ТИМ-аджиите познавам някои от тях и до колкото знам при тях не се пипа
- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
sonny написа:А мнения за Булстрад
двете ми коли са с каско в булстрад и мога да ти кажа че плащат много добре и оценките са им добри давам пример веднага БМВ 525 "90 год. всичко без автопилот в каското вкарах музиката(с фактура е)джантите и ксенона оцениха я на 11950 лева

- Бибо
- Emotionally Unstable
-
- Кара: Convertible
Моето каско е в ДЗИ четвърта година вече . Застрахована е на 5500лв .Миналата година като имах щета добре се представиха - парите ми стигнаха да си оправя колата
- Но избора си е твой.

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
от 12г застраховам във витоша-сега уника! нямам оплаквания,освен дребни проблеми. в много други подобни теми съм изказвал мнението ,че е най-важно в офиса на застрахователя,където застраховаш да имаш свои хора ,за да се случват нещата както трябва! за съжаление това е в българия начина. за кражба-също се оправиха бързо и намериха колата. тва ми е опита-тва споделям! иначе премията ми е смешна-някъде към 5,5% ,но все пак има доста отстъпки ,заради многото застраховки при тях...! сега са се вързали с булинс и слагат техни стикери-не знам. уж да не ги пипат,ма нямам впечатления-дано и да нямам.
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3