world hardest game
Модератор: Общи модератори
57 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
15то ниво кво е
и като се концентираш да го минеш и 100 топчета като се въртят се объркваш целия

и като се концентираш да го минеш и 100 топчета като се въртят се объркваш целия

Tux0 Ca !

- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Мен 10-ти м взе здравето буквално! Току що го минах с цената на 467 умирания и бързам да се похваля и гледам сте стигнали вече до 15-то!
Ей ако работата и четенето ме амбицираха както тая малоумна игра щеше да е много добре!
Ей ако работата и четенето ме амбицираха както тая малоумна игра щеше да е много добре!

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- cobrata_m3
- младши ентусиаст
-
b2 написа:Мен 10-ти м взе здравето буквално! Току що го минах с цената на 467 умирания и бързам да се похваля и гледам сте стигнали вече до 15-то!

- Hastalavista
- Е21 fanatic
-
Мойте нерви стигнаха само до 8ниво, в което не мога да намеря шибаната логика, нещастна. Ай миналите кажете ква е схемата, че вече блъскам неистово!@
Първо даваш веднага надолу за първото като на Т-образните кръстовища
Правиш разминаванията със сините топчета и после по обратния път нагоре към стартовата позиция ...
От там минаваш надясно и влизаш към зелената зона или по пътя на средното или по пътя на най-долното синьо топче ... Стреми се да се движиш след тях, щото си по-бавен от тях
от там издебваш първото да мине нагоре и газ максимално след него за жълтата точка горе в дясно ... Ако си минал през най-долния коридор вече имаш и другото жълто и си готов 

От там минаваш надясно и влизаш към зелената зона или по пътя на средното или по пътя на най-долното синьо топче ... Стреми се да се движиш след тях, щото си по-бавен от тях

In Ban We Trust!
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
57 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4