Бойко Умното

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 04 Апр 2008, 18:40

Nucl3arDru1D написа:
D3BEP написа:
Nucl3arDru1D написа:
D3BEP написа:Е, ми иди ти в селата ,Друиде, барем ще вдигнеш раждаемостта и средната възраст.
Ако си в детеродна възраст, естествено :mhihi:

Пинко, внимавай кои буквички натискаш, че да не ти затворя набързо и другото око :!: :twisted:

Михихихи.
Недей ве. Плашиш ме. Аз съм обикновен монстер и с друиди не се бия. Само споря. Олимпийски. Докат дадат накъсо.

Баварке, а ти на колко си години? Зачудих се просто, от начина по който описваш нещата

а ти на колко годинки си? да ме окъсиш едва ли, но ми стана любопитно колко дълго изживяваш определени периоди от човешкия си път, път че не бих го нарекъл развитие.

Ай леко с лафовете приятелче, да не вземем да направим белята. И без това влакът с Бургазлиите след малко идва у Цинтрална гара, ако си много навит вземи го обратно да ме видиш колко съм недоразвит. Може и да ме пребиеш. Твоите глупости тука ми свалиха 20 демидж само от смях. Не знам как , но ми се струва, че ме убиваш дистанционно.

Ти вече яко окъси, затова те и гъбаркам. Тука на бой взе да скачаш, герой стана и то само защото малко си изтървал в училище и си от тези софиянци, които е добре да помислят за образование.

На какво се издразни? На “детеродна” ли? Това не беше намек, че си жена. Странно е малко, но детеродна понякога се употребява и за мъже. Пример:
http://www.bulpress.net/index.php?p=view&r%5Bid%5D=1856
Има се предвид възпроизводителната функция, а не яйчниците им.
Вярно, не ввсеки е на ти с терминологията, както отбеляза Баварката.

Сигурно и аз по малко дразня, като захапя една тема и знам своето. Разликата между теб и мен? Ами ти си малко по – неинтелигентен, приятелю и демонстрираш пренебрежение. Докато аз по – скоро се забавлявам и нахъсвам, но на кратки дистанции. Инак нито постовете ти са по – малко, нито блестят с големия ти ум.
Ае поздрави.

ПП. Да, заключете темата. Това е 50-та тема по този въпрос. Винаги има герои, дето искат фейс контрол, ама ако може някой друг да го упражнява.
ППП. И Нуклеотид, ако в събота и неделя не ти пиша, не е защото си ме изплашил или защото не съм на работа.

ентусиаст
Аватар

Мнение от ivan1979g » 04 Апр 2008, 19:01

D3BEP написа:
В полето около София има място за още 5 софии.

Тъй е, и аз това казах приятелю. Много добре знам софийското поле и то всъщност не е пречка за урбанизацията.
Само дето това е сериозен проблем който вие явно не осъзнавате.
София може да глътне и Златица и Пирдоп ако иска.
Но именно този неконтролиран и безумен растеж я кара към гроба.
Защото ВЕДНАГА щом се присъедини новото селище, започва засилен трафик от софийските зони към него и от него към софийските зони.
Срещата на повечето треактории е нейде в центъра.
И да утрепем Бойко, центърът пак няма да се разтовари. Колкото повече физически се разширява софия, повече възли, повече движение, по - зле за центъра.
Дали сега ме разбираш?

Приятелю, ти май спориш само от любов към спора. Не е важно какво казваш, важното е да си на контра :mhihi:
Не е уместно точно ти да ми обясняваш за проблемите на града, в който съм се родил. Златица и Пирдоп са далеч, ако градът се разрасне до там, ще бъде 10 милиона. А толкова няма в цялата държава.
Некви треактории се срещали в центъра :mhihi: :mhihi: Така ли според теб е уреден трафика в големите градове с добра инфраструктура. В БГ такива няма, но по света има. И тесните улици в центъра не са им проблем.
Зададах ти въпроси, не отговори. Ще ти ги напиша пак, защото ми е интересно каква е причината да мразиш София и софиянци, а не например Варна.
"И за каква Бургазка икономика или Софийска икономика пишеш? Цялото население на страната е по-малко от това на голям европейски град. Нефтохим и Пристанище Бургас да не би да ряботят само за бургазките фирми."
Къде мислиш се продават повече горива от Нефтохим, в Бургас или в София?
Кой точно софиянци мразиш? Тези дошли да учат тук преди 20-30 години и останали да живеят. Може би мразиш техните деца? Или може би мразиш ватманите, дошли за жителство уредено от трамвайното депо?

София е зле откакто я помня. Не защото някой идва от другаде и я разваля, а защото цялата държава е зле. Но да мразиш някой българин защото е от определен град, е проява на дива селяния и аграрен провинциализъм.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 04 Апр 2008, 19:13

..Цитат....Сега е 2008 година. Повечето от комунистическите лидери вече не са на власт (пряко или косвено). Черните волги могат да се видят само с пазарджишки номер и с багажници за щайги. Кварталът си остана...но не същия. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ......стига ебавки с тоя Пазарджик......а точно сега комунистите са най-на власт. Повечето от вас знаят отношението ми към мненията на Дзвер - но в ТАЗИ тема съм съгласен с него...... ....... на кратко- когато обществото заври от проблеми се прилага тактиката -- Разделяй и владей ---а за тези които оцелеят има бтв , нова ....труд и шок.....

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 04 Апр 2008, 19:18

Пичове...
Види ми се, че е петък вечер и много от вас вече са си включили
"Системата за домашно Вино".

Ай ше починем събота и неделя и в понеделник пак ще поговорим, на чиста глава.

ivan1979g,
Общо взето в целия ти пост няма много смисъл. Някакви треактории, каква икономика има Бургас.... В учебника за осми клас по география има отговор на повечето ти странни въпроси.

Само отново ще ти повторя, май всъщност ше попетя:
Никого не мразя. Нито софиянци.
Всички ви обичам.

Айде, лека и с мир. Стига безпощадният друид да не ме напдне.
До скоро, братя Софианци!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 04 Апр 2008, 19:37

:mhihi: :mhihi: ще има ли кеч?

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 04 Апр 2008, 20:05

дайте снимки от ерос феста бря :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 04 Апр 2008, 22:52

Вие сте луди бе !?! Е*ахти , за 1 ден сте изписали 8 страници !!!!
А по темата . Лесно е да се говри , провинциалисти , не идвайте в столицата - няма място . САМО ЧЕ ПРОБЛЕМА Е ДРУГ - за да не идват хората в столицата , трябва да се инвестира в малките градове и селата , а не всичко да отива със София.Защо си мислите , че във света хората живеят предимно във градовете.Нищо подобно - във Франция , например около 60-65 % са селяни и какво ... нима живеят по-зле от софиянци.Градско насекение от 75 % както в БГ е типично за развиващите се страни и това което печелим е ПРЕНАСЕЛЕНИ ГРАДОВЕ И НАЙ-СКЪПАТА ХРАНА В ЕВРОПА , ПРИ НАЙ-НИСКИТЕ ЗАПЛАТИ . Защото , в случай , че не се сеща някой - като няма никой в село - никой не произвежда храна или храна за животни,които после стават на пържоли.За това вместо Бойко да ръси популищини , да хване и АКО МОЖЕ да измисли как да спрат да се наливат парите от фондове в джобовете на ДСБ и някой други хора.
ИЗВОД - хората ще спрат да идват в София,когато по родните им места се създадт условия за развитие.
Ако някой се чуди - не съм от село , но съм от малък град и ми е мнооого добре позната ситуацията.
ПС: провинциалисти-мнооого го обичам тоя термин-особено употребяван от типа хора софиянци , ама всъщност от село баир-будала , дошли 6тимма във гарсониера във Люлин,преди 3 месеца и вече говорят за столицата и за провинцията ...
В случай ,че някой не е разбрал - такова животно корен жител на софия - няма , или както се каза в началото има - 20 000 от 2 000 000 :idea:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vili » 04 Апр 2008, 23:14

:mhihi: не ни щели на морето :mhihi: :arrow: ще ходим в гърция,турция както впрочем много хора правят.и няма кво да се лъжем хората от провинцята са ми приятни точно толкова колкото на италянците африканските емигранти.писна ми да вися в задръствания,да говорят на неразбираем език съседите ми,шефа да ми казва "ако ти е малка заплатата напусни на автогарата има доста желаещи за твойто място"и междо другото тия въпросни граждани като дойдат в софия трябва да изкарат още един шоф.курс защото на село лесно се кара но в софия НЕ.така че господа не се правете на обидени а ходете да развивате земеделието ПС.в моя коментар правят изключение хората от другите големи градове защото те са на нашето дередже

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 04 Апр 2008, 23:29

vili написа::mhihi: не ни щели на морето :mhihi: :arrow: ще ходим в гърция,турция както впрочем много хора правят.и няма кво да се лъжем хората от провинцята са ми приятни точно толкова колкото на италянците африканските емигранти.писна ми да вися в задръствания да говорят на неразбираем език съседите ми,шефа да ми казва "ако ти емалка заплатата напусни на автогарата има доста желаещи за твойто място"и междо другото тия въпросни граждани като дойдат в софия трябва да изкарат още един шоф.курс защото на село лесно се карано в софия НЕ.така че господа не се правете на обидени а марште на село

Ееееееееййй отворен , искаш ли да го кажеш в очите това на някой от някое село - щото има риска да го изпапкаш в буквалния смисъл.Не се прави на отворен , щото и ти не се знае от колко годинки си в софия , ма вече си гсоподин гражданин.Като ти е казвал шефа, че не иска да ти вдига заплатата сигурно е така щото си НЕГОДЕН , не защото сульо и пульо са готови да работят за 300 лева,а вропчем като ти е казл , че може да неаме такива хора вместо тебе , занчи си некадърен и заменим - айде марш в боксониерата , да си броиш стотиникте за парното и махни на съквартирантите си мръсните чорапи от калъвката на мирилзивата си възглавница.
Италианци - африканци , нещо много мразиш НЕсофиянците бре.Трябва да има някаква причина... Абе да не би твоята да се кефи на някой селянин със Х5 , пък твоята заплата да не стига за заем за нови плочки в банята.
Единствено е вярно за шофирането , че много по-различно , ама тия друите лайна дето ги изписа , важат за 5% от идващите , не за всички,господин дришко.
ПС: такива като тебе само дразнят и наливат масло в огъня . Досега не бях говрил така във форума , но ако администраторите преценят , да изтрият последните 2 поста , нямам нищо против.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vili » 04 Апр 2008, 23:37

acho.rs написа:
vili написа::mhihi: не ни щели на морето :mhihi: :arrow: ще ходим в гърция,турция както впрочем много хора правят.и няма кво да се лъжем хората от провинцята са ми приятни точно толкова колкото на италянците африканските емигранти.писна ми да вися в задръствания да говорят на неразбираем език съседите ми,шефа да ми казва "ако ти емалка заплатата напусни на автогарата има доста желаещи за твойто място"и междо другото тия въпросни граждани като дойдат в софия трябва да изкарат още един шоф.курс защото на село лесно се карано в софия НЕ.така че господа не се правете на обидени а марште на село

Ееееееееййй отворен , искаш ли да го кажеш в очите това на някой от някое село - щото има риска да го изпапкаш в буквалния смисъл.Не се прави на отворен , щото и ти не се знае от колко годинки си в софия , ма вече си гсоподин гражданин.Като ти е казвал шефа, че не иска да ти вдига заплатата сигурно е така щото си НЕГОДЕН , не защото сульо и пульо са готови да работят за 300 лева,а вропчем като ти е казл , че може да неаме такива хора вместо тебе , занчи си некадърен и заменим - айде марш в боксониерата , да си броиш стотиникте за парното и махни на съквартирантите си мръсните чорапи от калъвката на мирилзивата си възглавница.
Италианци - африканци , нещо много мразиш НЕсофиянците бре.Трябва да има някаква причина... Абе да не би твоята да се кефи на някой селянин със Х5 , пък твоята заплата да не стига за заем за нови плочки в банята.
Единствено е вярно за шофирането , че много по-различно , ама тия друите лайна дето ги изписа , важат за 5% от идващите , не за всички,господин дришко.
ПС: такива като тебе само дразнят и наливат масло в огъня . Досега не бях говрил така във форума , но ако администраторите преценят , да изтрият последните 2 поста , нямам нищо против.
село искам и го казвам в очите :idea: и няма смисъл да ти обяснявам къде съм роден

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 04 Апр 2008, 23:38

аз имам гениална :idea: идейка :mhihi: на сички ,които им се иска да не стъпва чужд крак у Сф,да си представат какво е да нямат право да излезнат от СФ :lol: :lol: :twisted:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 04 Апр 2008, 23:40

Nucl3arDru1D написа:Следното е поздрав за Сони и Скоти:

Какво забравих-ами обикновените хора. Нормалните хора, които винаги са си живяли в Лозенец, които си припомнят какви градинки е имало на еди кое си кръстовище, как са пили бира в двора (бившия) на бай Пешо. Хора, които с тъга си припомнят за времето в което не трябваше всеки ден да мият колите си от прахоляка и да сменят шарнири заради дупките.

Ама какво и аз съм тръгнал да ви разказвам-застанете пред магазин „Елемаг” на Семинарията. Ще видите всички гореописани."

а ето и нещо за душата: :D
еххххх,така беше,нямаше блокове нямаше коли по тротоарите имаше много дървета и зеленина
В момента Лозенец е един отвратителен квартал,няма къде да се спре защото повечето сгради нямат гаражи или има 4 и 30 апартамента и секи по 2 коли има,и сички спират как им доиде без грам мислене,и гледат лошо щоТ, скиваш ли извадил 2000 ЕВРО на квадрат и си купил в ЛОЗЕНЕЦ апартамент.
Аз много харесвам Лозенец,но го харесвам като се съберат по 3-4 почивни дни и "софиянци" са се прибрали по родните места,и виждаш ли как няма ни една кола спряла на Милин Камък,тихо и спокойно е като преди 10 години,и видиш ли и слънце можело да греее и въздуха става 5-пъти по чист

П.П По темата кво да кажа това с бариерите е смешно,но определено трябва да се помисли за колите който прииждат от всякъде
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vili » 04 Апр 2008, 23:50

Bogat-Beden написа:аз имам гениална :idea: идейка :mhihi: на сички ,които им се иска да не стъпва чужд крак у Сф,да си представат какво е да нямат право да излезнат от СФ :lol: :lol: :twisted:
сравнението не е много коректно нямам против да идват в софия но имам против да остават за постоянно.и аз обичам да обикалям страната,но съм турист един вид и никъде не съм си позволил да си хвърля дори сантиолчето от цигарите на улиците.и ако не е разбрал някой в горния ми пост,аз НЕ мразя хората от провинцията мразя това което правят със софия

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 04 Апр 2008, 23:52

Scott написа:
Nucl3arDru1D написа:Следното е поздрав за Сони и Скоти:

Какво забравих-ами обикновените хора. Нормалните хора, които винаги са си живяли в Лозенец, които си припомнят какви градинки е имало на еди кое си кръстовище, как са пили бира в двора (бившия) на бай Пешо. Хора, които с тъга си припомнят за времето в което не трябваше всеки ден да мият колите си от прахоляка и да сменят шарнири заради дупките.

Ама какво и аз съм тръгнал да ви разказвам-застанете пред магазин „Елемаг” на Семинарията. Ще видите всички гореописани."

а ето и нещо за душата: :D
еххххх,така беше,нямаше блокове нямаше коли по тротоарите имаше много дървета и зеленина
В момента Лозенец е един отвратителен квартал,няма къде да се спре защото повечето сгради нямат гаражи или има 4 и 30 апартамента и секи по 2 коли има,и сички спират как им доиде без грам мислене,и гледат лошо щоТ, скиваш ли извадил 2000 ЕВРО на квадрат и си купил в ЛОЗЕНЕЦ апартамент.
Аз много харесвам Лозенец,но го харесвам като се съберат по 3-4 почивни дни и "софиянци" са се прибрали по родните места,и виждаш ли как няма ни една кола спряла на Милин Камък,тихо и спокойно е като преди 10 години,и видиш ли и слънце можело да греее и въздуха става 5-пъти по чист

П.П По темата кво да кажа това с бариерите е смешно,но определено трябва да се помисли за колите който прииждат от всякъде

Абсолютно си прав , но какво да ти разправям - България . Всеки гледа да иде да прави сандвичи за 300 лева , щото в село му давали 200.На никой не му се разправя да си напряга 100те грама мозък , как да започне да изкарва пари - лови си рейса,отива в софия и става гражданин.Нямам нищо против НИКОЙ , само да не се самозабравя или надценява.Като си печен и си оредиш живота , никой няма да те пита от къде си и ви уверявам , че селянина със 7мака ще е мнооог по-добре от 30 годишния софиянец във градски транспорт :idea:
Аз лично ходя в София или по-работа или да счупа някой лев през уикенда.Повече от 3 дни в лудницта не издържам. И да от малък град съм (значи може и селянин да ми викате) , но живея в по-голям и досега проблеми за това от къде идвам и отивам , не съм имал.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 05 Апр 2008, 0:04

Абе самия факт , че сме във форума в петък вечерта , вмсето да атакуваме кръчмите , говори , че нещо не сме добре.Айде аз ще ударя 2 бирички , да не ме е яд :twisted:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата