Луд BMW билборд в Москва
Модератор: Общи модератори
68 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Само дето на АутоМедиа явно са марзеливи и не са си направили дори труда да прочетат на Fishki какво пише. Това са МАКЕТИ с някои оригинални части като джанти и фарове. И са по 200кг. Нито двигатели нито нищо друго по тях.
А че рекламата е много впечатляваща - спор няма. Заслужава си да се види на живо и на тъмно
А че рекламата е много впечатляваща - спор няма. Заслужава си да се види на живо и на тъмно

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
-Maxxx- написа:Според мен тази автомобили нямат монтирани двигатели... За по-согурно и за по-малка тежест на закачения автомобил, но като ги знам руснаците нищо чудно да са си с ДВГ... ама я си помисляте, да отидеш да сваляш кола от тоя бил борд е все едно да искаш да ограбиш РПУ-то![]()
![]()
То малко ли е осветено и малко ли свидетели ще има, те са го сложили така че от всякаде да може да се вижда!
дам и според мен са някакви близки копия, но не истински автомобили, за да се задържат така във въздуха
ианче рекламата не може да се опише с думи, представям си на живо кво е да го гледаш тва

Tux0 Ca !

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
Giorceto написа:Bavarishe написа:Penchev написа:Ей те са страшни ,като стане въпрос за реклама, чакайте и аз да бутна земята 5-6 пъти![]()
![]()
Нали за миналата година бяха спечелили международен приз за най-добра реклама ,но не мога да се сетя с коя![]()
![]()
Това е няма такава промивка на мозъкаЕй и иди и обяснявай на Ауди феновете ,защо сме толкова болни ,освен всичко то и рекламите им направо помитат съзбнанието човешко
![]()
Георги Пенчев
жорка айде стига пак с тая АУДИ темаЗа всичко си има хора нали знаеш
Ти в БМВ форум няма казваш кое стига и кое не особенно като стане върпос за друга марка..
Мноо се надъхахте Ауди феновете нещо напоследък..
батка.Няколко момчета от тоя форум се преселиха в АУДИ форума и раздават пропаганда на тема БМВ.Аз не толерирам една марка да бъде хулена или хвалена във форум различен от нейния

ТДС - Турбо Див Селянин
- Бояджиев1957
- Потребител
-
НЕ ГИ СВАЛЯЙТЕ "РЕБЯТА". НЕ МОГАТ ДА СЕ ДВИЖАТ. НЯМАТ ДВИГАТЕЛИ И СА ОТ ПЛАСТМАСА Этот 3D-баннер с автомобилями BMW легендарной M-серии без преувеличения станет подлинным шедевром рекламного искусства под открытым небом. Его уникальность заключается в том, что при его создании использованы объемные модели автомобилей BMW серии М оригинального размера: BMW M3 Coupe, BMW M5, BMW M6, BMW Z4M Coupe. Модели выполнены компанией We R.Signs из синтетических материалов с использованием оригинальных деталей машин BMW: декоративных элементов кузова, колес и фар, которые будут эффектно подсвечивать баннер в темное время суток. Вес каждой модели, закрепленной непосредственно на металлическом каркасе, лежащем в основе всего сооружения, составляет 200 кг.
- Memphys
- младши ентусиаст
-
- Кара: само Е30-ски
68 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5