Всички ли с е36 купе са ИДИОТИ ?!?
Модератор: Общи модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
hemicharger написа:Ето заради ей такива малоумници за които колегата фил говори ни се носи лоша слава.
Това го правят или някакви идиоти които няма какво да губят или някакви келеши дето никога в живота не са се срещали с екстремни ситуации където всичко става за 1 секунда и като се събудиш на другия ден да не може да повярваш че връщане назад няма..... в кюпа си.
Аре със здраве и лека събота и неделя
И най-лошото е че тези малоумници карат БМВ!!!

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Уфффф,кои е казал сега че газим деца,имах предвид че на секи му се случва да кара неразумно понякога!Аз карам толкова спокоино че приятелите ми се базикат че не е трябвало да си взимам бмв!Спирам да си пропускам на пешеходната пешеходците/на два пъти тоя отзад трагва да слиза да ме бие видите ли защо спирам/,но аиде да не се обясняваме!
А за колегата които хвърлял ключове и т.н,братле толкова я обичам тази кола че просто не искам да си помисля ако се случи подобно нещо какво ще се случи!
Аиде стига сте слагали всички под общ показател и т.н и стига с тия тъпи теми!
А за колегата дето пита за наркотиците не смъркам когато карам!
Аиде сега едно ключе и gg!
А за колегата които хвърлял ключове и т.н,братле толкова я обичам тази кола че просто не искам да си помисля ако се случи подобно нещо какво ще се случи!
Аиде стига сте слагали всички под общ показател и т.н и стига с тия тъпи теми!
А за колегата дето пита за наркотиците не смъркам когато карам!

Аиде сега едно ключе и gg!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
Не е само това, просто днес така се случи. Виждал съм всякакви лумпени, във всякакви машини.
Не искам изобщо да мисля, тия хлапенцата от днес, ако някога се качат в нещо 200+ коня.
@ Турбото
Приятелю, ти нали не си на 17 години? Щото тия днес бяха. Определено не си бил ти, ти си далеч по-културен като шофьор, возил съм се при теб, познавам колата ти.
Нямам за цел да обиждам БМВ обществото, още повече че и аз съм част от него.
Но това днес просто беше ... малоумно, нямам друга дума.
Не искам изобщо да мисля, тия хлапенцата от днес, ако някога се качат в нещо 200+ коня.
@ Турбото
Приятелю, ти нали не си на 17 години? Щото тия днес бяха. Определено не си бил ти, ти си далеч по-културен като шофьор, возил съм се при теб, познавам колата ти.
Нямам за цел да обиждам БМВ обществото, още повече че и аз съм част от него.
Но това днес просто беше ... малоумно, нямам друга дума.
- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
не ме изумяваш с темата....
1. вече стана така че всеки, които иска Е36 вади 500 - 1 000 евра да си купи от Италия кошница. Всички превъзбудени тинейджъри се качиха на е36 купе щото гледат клипчетата по интернет и искат да се правят на мъже.... да не говорим, че голяма част от по-младото поколение израстнаха с Нийд фор Спийд....
2. преди за да си купиш Е36 купе си трябваха бая пари за обикновен човек....аз като взимах първото ми, хубавите бяха по 14к ....
3. Всички знаем ефекта на БМВ върху пулса и кръвното.
4. И аз когато издебна хубав завой без хора, коли , кучета и тн го взимам на 6к с вратите напред ...съжалявам за което но само така си доставям истинската свобода и адреналин.
1. вече стана така че всеки, които иска Е36 вади 500 - 1 000 евра да си купи от Италия кошница. Всички превъзбудени тинейджъри се качиха на е36 купе щото гледат клипчетата по интернет и искат да се правят на мъже.... да не говорим, че голяма част от по-младото поколение израстнаха с Нийд фор Спийд....
2. преди за да си купиш Е36 купе си трябваха бая пари за обикновен човек....аз като взимах първото ми, хубавите бяха по 14к ....
3. Всички знаем ефекта на БМВ върху пулса и кръвното.
4. И аз когато издебна хубав завой без хора, коли , кучета и тн го взимам на 6к с вратите напред ...съжалявам за което но само така си доставям истинската свобода и адреналин.
Любо, така е прав си, ама го правиш където и когато няма да застрашиш някой, нали? Само себе си и колата си. Това е, което описват като неразумно каране.
Случаите, които аз дадох, не са пример за неразумно, а за малоумно, безотговорно, убийствено каране.
Ефекта на БМВ върху пулса и адреналина е добре известен. Степента, в която можеш да го контролираш, те прави шофьор.
Случаите, които аз дадох, не са пример за неразумно, а за малоумно, безотговорно, убийствено каране.
Ефекта на БМВ върху пулса и адреналина е добре известен. Степента, в която можеш да го контролираш, те прави шофьор.
- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
Юзър написа:прадавам си купето
И аз и аз

Сега сериозно, обръщам се към @Фил, ти си човек на възраст с дъщеря, не мога да разбера защо съдиш хората по-колите, идота си е идиот, не само с е36 ще го направи с това, той ще го направи с всякаква друга кола, защото пак си остава идиот.
Така, излиза лошо име на марката или по-точно конкретния модел, заради такива коментари.

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
вчера една Х5-ца ме заслепи много гадно с тея ксенони,кажете в основния или в извън темата да пусна една темичка да го оплюеме дружно 

- BeXTMaN
- младши ентусиаст
-
- Кара: е34
- Мечтае да кара: е32
- Azrail
- UFO Pilot
-
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2