Проблем с дебитометър...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Сондата е 60-70 кинта някъде, ако се не лъжа в Косер на Томко и се води универсална и при тебе ша лепне веднага. По принцип на диагностика могат да я видят твоята как е що е барабар с дебитомера. Между другото на нормална газова уредба дебитомерчето не влияе на работата на мотора.
БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
turbo написа:Сондата е 60-70 кинта някъде, ако се не лъжа в Косер на Томко и се води универсална и при тебе ша лепне веднага. По принцип на диагностика могат да я видят твоята как е що е барабар с дебитомера. Между другото на нормална газова уредба дебитомерчето не влияе на работата на мотора.
намерих съвсем скоро един съфорумец дето продава двг. части на супер евтина цена(дебил-30 кинта,ламбдата-50 и т.н.) тия дни отивам при него и тфа е
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
имаше тема и за чистене на дебитомера но не разбрах с кое се чисти датчика със Мегле или ВД40. Един колега каза само със ВД40 да го пръсна, че мегле май ще го развали ?
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
ditko1 написа:NikiNikolov каза, че чистил неговият дебитомер с ВД и имало ефект и аз ще пробвам
А товята кола не е ли с М44 мотор? Щото при М42 е дебитомер ама при М44 е МАФ, което е малко по-друго като начин на работа...
БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED

- ditko1
- старши ентусиаст
-
titoto написа:Kолега имах сьщия проблем като твоя и се оказа,че е пробил датчика за налягане в бензиновата рейка.
Провери го тоя датчик,да не би де е спукан и бьрка тотално горивната смес и не иска да работи а за горенето моята стигна и до 40/100бенз.
бате говориш ми на китайски....днес свалих дебитометъра да го погледна в кфо състояние---еми визуално нищо му няма,от вътре беше само малко прашен.въздуховода от него куъм двигателя си е ок(напукан но не и спукан). И просто незнам...
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=13&fg=15
Това с номер 6 ми е.. мамата,беше пробил и не работеше никак добре колата.Точно като твоя проблем,така като чета.Провери го с вакум не трябва да тече бензин от него.
Това с номер 6 ми е.. мамата,беше пробил и не работеше никак добре колата.Точно като твоя проблем,така като чета.Провери го с вакум не трябва да тече бензин от него.
titoto написа:http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=CA51&mospid=47438&btnr=13_0366&hg=13&fg=15
Koлеги,сигурно като оправя колата (сега е потрошена а между другото темата за това което купувам е http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... highlight= ) ще започна да търся проблем в двигатела...
- muk_83
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 2-ка Б и BMW E46 2-ка Д
.
колега тои не играе никаква роля на газ имам две на газ на едното бмв не работи дебитомера а ламда сондата я счупих сам без да искам разбирасе на диагностиката казаха че на газ мойе и без тях но на бензин вдига разхода с литар и малко
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2