Бойко Умното

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Красива и екстремна
Аватар
Кара: bmw 328

Мнение от bawarka » 04 Апр 2008, 16:31

:roll:

D3BEP не мисля, че е правилно да мислиш вместо другите и да допълваш в мненията им неща, които те не са написали, защото се изменя съдържанието... това какво съм имала впредвид съм го написала, както и sonny !
Виждам разбрал си идеята ми каква е била за човека и възможностите му, аз не говоря принципно, а конкретно за случая с фирмата в Габрово! Щом работниците там ги мързи да работят, не мисля че ще успеят и на по развита почва..
За това, че харесвам София, не беше насочено към теб или някой друг в тази тема . Вметка по въпроса за омразата към Софиянци, която е само на думи.
И определено нямам за цел да влизам в спорове, особено с теб.....
Така като гледам единствения готов да спори денонощно в този форум си ти, не си давай толкова зор. Никой не се впечатлява от терминологията, която използваш.
Нещата винаги могат да се кажат кратко и ясно.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 04 Апр 2008, 16:37

аз за ОЛИмпиец по споровете съм го признал :mhihi:
Изображение
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 04 Апр 2008, 16:38

Nucl3arDru1D написа:
Bogat-Beden написа:Ето аз съм диф сИляк от Шумен,и докато живеех там постоянно и досега идваха хора от селата да учат,работят ,живеят.И за секунда не съм си помислил че ми дишат въздуха или ми пречат на града да се развива,напротив,без тях Шумен ще е 10 000 пенсионери и в предпенсионна възраст и ше се търкалят бурени насред центъра,както по коВбойските филми...Ама аз мисля и осъзнавам и затова не мразя ;)

нищо лично, но задавал ли си си въпроса защо би се обезлюдил гр. Шумен ако не се пълни с хора от селата :?:

ами селата? там китайци ли да дойдат? виетнамци ли?
аз отговора го знам,шото съм живял 20 години там и помня и по-добре времена...Градът си беше супер,докато имаше поминък (детса вика по селски) за хората,и се поддържаше всичко.Сега просто хората са избягали,ако има минимална възможност за честен и достоен живот,не само че няма да се махат ,ами и ще се връщат там,и то не само от София,варна ,ами и от чужбина.А селата да стоят младите хора и да гризат корите на дърветата ли,историята и такива случаи познава в следствие на кадърно управление... Истината е че целия тоя измислен проблем идва от оакването от помиярска политика на родината ни ,а ние се джавкаме един друг...което е много жалко
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 04 Апр 2008, 16:40

Nucl3arDru1D написа:
D3BEP написа:Е, ми иди ти в селата ,Друиде, барем ще вдигнеш раждаемостта и средната възраст.
Ако си в детеродна възраст, естествено :mhihi:

Пинко, внимавай кои буквички натискаш, че да не ти затворя набързо и другото око :!: :twisted:

Михихихи.
Недей ве. Плашиш ме. Аз съм обикновен монстер и с друиди не се бия. Само споря. Олимпийски. Докат дадат накъсо.

Баварке, а ти на колко си години? Зачудих се просто, от начина по който описваш нещата

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 2advanced » 04 Апр 2008, 16:41

Nucl3arDru1D написа:аз за ОЛИмпиец по споровете съм го признал :mhihi:

Манете го дзвер той е uber mensch :mhihi: :mhihi:
Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам :mhihi:
:mhihi:
Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nucl3arDru1D » 04 Апр 2008, 16:42

Bogat-Beden написа:
Nucl3arDru1D написа:
Bogat-Beden написа:Ето аз съм диф сИляк от Шумен,и докато живеех там постоянно и досега идваха хора от селата да учат,работят ,живеят.И за секунда не съм си помислил че ми дишат въздуха или ми пречат на града да се развива,напротив,без тях Шумен ще е 10 000 пенсионери и в предпенсионна възраст и ше се търкалят бурени насред центъра,както по коВбойските филми...Ама аз мисля и осъзнавам и затова не мразя ;)

нищо лично, но задавал ли си си въпроса защо би се обезлюдил гр. Шумен ако не се пълни с хора от селата :?:

ами селата? там китайци ли да дойдат? виетнамци ли?
аз отговора го знам,шото съм живял 20 години там и помня и по-добре времена...Градът си беше супер,докато имаше поминък (детса вика по селски) за хората,и се поддържаше всичко.Сега просто хората са избягали,ако има минимална възможност за честен и достоен живот,не само че няма да се махат ,ами и ще се връщат там,и то не само от София,варна ,ами и от чужбина.А селата да стоят младите хора и да гризат корите на дърветата ли,историята и такива случаи познава в следствие на кадърно управление... Истината е че целия тоя измислен проблем идва от оакването от помиярска политика на родината ни ,а ние се джавкаме един друг...което е много жалко

ми да, за това иде реч

Шибаната социалнополитическа ситуация, поражда негативи, като част от тях бяха изброени.
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nucl3arDru1D » 04 Апр 2008, 16:46

D3BEP написа:
Nucl3arDru1D написа:
D3BEP написа:Е, ми иди ти в селата ,Друиде, барем ще вдигнеш раждаемостта и средната възраст.
Ако си в детеродна възраст, естествено :mhihi:

Пинко, внимавай кои буквички натискаш, че да не ти затворя набързо и другото око :!: :twisted:

Михихихи.
Недей ве. Плашиш ме. Аз съм обикновен монстер и с друиди не се бия. Само споря. Олимпийски. Докат дадат накъсо.

Баварке, а ти на колко си години? Зачудих се просто, от начина по който описваш нещата

а ти на колко годинки си? да ме окъсиш едва ли, но ми стана любопитно колко дълго изживяваш определени периоди от човешкия си път, път че не бих го нарекъл развитие.
Изображение
Изображение

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 04 Апр 2008, 17:11

Следя темата епизодично и това, което ми прави впечатление е, че полемиката ескалира и е крайно изострена- стига се до обиди. Това е причината да искам тя да бъде заключена или изтрита. Еднакви сте ми всички- и софиянци, и несофиянци. Почнем ли да се делим и люспим като ония, политиците- работата е зле!
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 04 Апр 2008, 17:25

ktv написа:Следя темата епизодично и това, което ми прави впечатление е, че полемиката ескалира и е крайно изострена- стига се до обиди. Това е причината да искам тя да бъде заключена или изтрита. Еднакви сте ми всички- и софиянци, и несофиянци. Почнем ли да се делим и люспим като ония, политиците- работата е зле!

:yes:
Айде сега вместо да се дерем един друг, да си резервираме по 1-2 бири заедно за събора :have one: :have one: :guitarist: :have one: :have one:
Изображение
От тогава русото не е на мода.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nucl3arDru1D » 04 Апр 2008, 17:30

И аз смятам, че е за катанец. Все пак това е автомобилен форум ;)
Изображение
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 04 Апр 2008, 17:34

ааа-не!! чайте да се изедем един -друг и тогава!! да видим кой-кум,кой-сват ,кой на булката брат...!! темата е мъртво родена!!

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 04 Апр 2008, 17:39

SKISA написа:ааа-не!! чайте да се изедем един -друг и тогава!! да видим кой-кум,кой-сват ,кой на булката брат...!! темата е мъртво родена!!
Да линчуваме автора й :twisted: ,национален разединител :lol: :mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 04 Апр 2008, 17:45

Bogat-Beden написа:
SKISA написа:ааа-не!! чайте да се изедем един -друг и тогава!! да видим кой-кум,кой-сват ,кой на булката брат...!! темата е мъртво родена!!
Да линчуваме автора й :twisted: ,национален разединител :lol: :mhihi:

той бамби не искаше така да направи ,ма... :mhihi: лошо маке,лошо маке...!!! :mhihi:
ма ,па дзвер е в стихията си....!!! нема геле!!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 04 Апр 2008, 17:46

Te за т'ва му и запалиха колата :mhihi:
In Ban We Trust!

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 04 Апр 2008, 18:08

Леко, че ще се изядете....

Първото което е, че никой на никого не може каже къде да живее, как, защо и т.н Всеки сам си избира и никой не може да му забрани. Все едно да ми забрани някой да живея във Франция, защото идвам от селото Б-я.

Второто което е, че защото някои в това управление не е доизмислил нещата, както трябва....Някъде из темата четох, че ако се развият по-малките градове и се създадат добри условия за работа и живеене, този наплив няма да е такъв към София.

Нямам абсолютно нищо против хората, които идват от провинцията, защото сред тях има и доста кадърни, дошли в София да направят това и онова, а не само да се бият в гърдите "Аз живея в София".
Понеже "софиянците" са свикнали да получават всичко на готово т.е щом си от София, значи нямаш проблеми и веднага можеш да почнеш работа в някоя голяма компания, можеш без проблеми в влезеш в СУ, УНСС и т.н без грам да се помъчиш, докато хората от провинцията/ не слагам всички под общ знаменател/ малко или много се трудят, за да постигнат нещо. Позволявам си да кажа това, защото съм била свидетел на такава сцена за кандидатстване за работа в една фирма и единия уж софиянец - нагъл, надменен, твърдящ, че защото е от София той трябва да получи работата, докато другия беше от провинцията - скромен, но начетен и разбиращ от работа и за това накрая той получи работното място.

Злобата и завистта у хората няма никога да изчезне. Защото в тая държава всички се делят на граждани, селяни, цигани....затова ще бъдем на тоя хал, докато не ни заличат от картата на света.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата