Недоумение !?!

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 11 Юли 2004, 0:07

Dimitar написа:...

Понеже наистина би трябвало да сме от една стрна на барикадата няма да отговарям подробно на поста ти (ако искаш мини на ЛС)
Значи за темата, донякъде съм съгласен че трябва да се заключва преди да се трия, но темата беше толкова офтопик, че беше неспасяема. Ще има нова такава възможо най-скоро.
За приемането ти за член аз лично ти обещавам, че ще има събрание в началото на септември месец и тогава всички ще можете да станете членове.
За спонсорите -> не очаквай те да поемат всичко което ние решим ...

Относно това, че ти правело впечатление, че аз отговарям винаги на всички критики, много сериозно бъркаш а дори и така да е все някой трябва да го прави и като няма кой го правя аз...
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 11 Юли 2004, 1:12

Fast-and-Furious
Малко критика от мен, както винаги като към приятел, какъвто несъмнено си ми. Първия ти пост до Димитър беше хаплив. :wink:

Р. Цанков.
Нека Василен се свърже с Вайпъра и му продиктува конфигурацията. Човека ще я направи на възможно най-оптимални цени.

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 11 Юли 2004, 8:23

Понеже и аз имам пръст в разправийте на хората от една и съща страна на барикадата предлагам да спрем да се дракаме и да действаме.

Задвижете нещата с компютъра, да видим какво ще излезе като сума - да го съберем и да продължим напред!
Събрание за приемане на нови членове ще направим в началото на септември! Ще пуснем тема в най-скоро време в Основния форум с начина на провеждане, процедурата по приемане и всичко необходимо да се стане член, ще си разпределим задачите, кой за какво да отговаря и ще действаме!

:bgflag:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dimitar » 11 Юли 2004, 9:39

OK. Да минем по същество. В петък в личен разговор с Василен, поех ангажимента днес на сбирката да организирам допитване и събиране на някакви суми от Пловдивската група. В понеделник ще споделя резултатите 8) .

Предишна

Назад към Основен Форум