Бойко Умното

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 04 Апр 2008, 12:23

Nucl3arDru1D написа:несъмнено е бисеротворна темата, иначе спорът е безсмислен.

останалото е, както и преди съм казвал:

Eee, бате. Ама как ще спечелиш. Няма ти е лесно. Не става само с Интернеееет.
Качи се на някое дърво, да не те отнесе тълпата братле.
Че всичко е подготвено. Провинциалистите идват.
Като стадо говеда са.

Ето го влакът Бургас - София, тръгващ в момента от гара Бургас:
Изображение

Какво ще дойде в София, нямам си идея. Просто към 8 часа бегай от гарата.
Хайде, спечели състезанието и успех!

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 04 Апр 2008, 12:31

D3BEP написа:
Nucl3arDru1D написа:несъмнено е бисеротворна темата, иначе спорът е безсмислен.

останалото е, както и преди съм казвал:

Eee, бате. Ама как ще спечелиш. Няма ти е лесно. Не става само с Интернеееет.
Качи се на някое дърво, да не те отнесе тълпата братле.
Че всичко е подготвено. Провинциалистите идват.
Като стадо говеда са.

Ето го влакът Бургас - София, тръгващ в момента от гара Бургас:
Изображение

Какво ще дойде в София, нямам си идея. Просто към 8 часа бегай от гарата.
Хайде, спечели състезанието и успех!

ма вие индианци ли сте бе... :mhihi: кажи на тоя на носа на "кораба" с тубата да сипе нафта ,че на мен ми се губат 900литра..!! :lol:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 04 Апр 2008, 12:32

Ама има и още провинциалисти-е на
Изображение
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 04 Апр 2008, 12:34

SKISA написа:ма вие индианци ли сте бе... :mhihi: кажи на тоя на носа на "кораба" с тубата да сипе нафта ,че на мен ми се губат 900литра..!! :lol:

Команчи сме бате. Не си ли виждал бургазлии? Вождовете са вътре, в първа класа....
В тубите има само огнена вода. Нафта не ползваме. Конете с нафта не вървят.

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 04 Апр 2008, 12:39

сичкото кавбой мноо тачи индианките!! баатеее Гойкооо... ти си мъж!
я по-тъмно зелените да слезат да бутнат влака ,че нещо не пали!!!
ела ,Гойко..ела!! .....елате ни повече!! :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 04 Апр 2008, 12:58

Bogat-Beden написа:Честита Победа значи :lol: :lol: :mhihi:

ми празнувайте, ве! кой ви спира :mhihi:
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 04 Апр 2008, 13:02

SKISA написа:сичкото кавбой мноо тачи индианките!! баатеее Гойкооо... ти си мъж!
я по-тъмно зелените да слезат да бутнат влака ,че нещо не пали!!!
ела ,Гойко..ела!! .....елате ни повече!! :lol:

За тебе специален поздрав, братчет.
Най - хубавото дъщеря на Ка-Кво-Ядем - вождат на "горските боргазлии".
Покахонтас се казва девойката. На шести вагон отгоре.
Надъхана е да работи на магазин на кьоше вав Младост!

Изображение

Арабиата
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от The 5th element » 04 Апр 2008, 13:07

Dimo написа:
sonny написа:Винаги съм го казвал, ще го повторя и сега, София може да не е България, но в София е цяла България. Вярно е, че в прованса е трудно с прехраната на младите, те идват тук, в следствие на това в градцкия транспорт, не може да се чуе една дума на книжовен Български, да не е на диалект, пазара на работната ръка е се подбива неимоверно много и още куп други неща. Не е редно в този град да се изсели цялата страна, а в провинцията да останат само старците. Тук се задушаваме вече

:yes:

:yes:
[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]Изображение[/url

Арабиата
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от The 5th element » 04 Апр 2008, 13:08

Nucl3arDru1D написа:Ако столичани спрат да посещават морските ни "курорти", то няма да може да има и парички за зимното безделие на местните гларуси и зимната сивота на градчетата ще е целогодишна :confused:

Борисовата градина не е западнал лес от години ;)

Адресната регистрация няма връзка с плащаненто на данък.

Градът се задушава :(

По празниците няма да ходя на вила, а ще си остана тук, за да се насладя на спокойствието и да си припомня отминалите, надявам се не безвъзвратно години, когато задръстване имаше само когато Тошо посрещаше Чаушеско :mhihi:

Ех, мъкааа :bcry:

:yes: :yes: :yes:
[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]Изображение[/url

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 04 Апр 2008, 13:29

пак го обърнахте на най-селският спор софия-провинция.
аз съм от Бургас, но живея в софия. Някой данъци си ги плащам в Бургас, други в София. Не цапам, защото съм културен :mhihi: :mhihi: :mhihi: . Кво ви пречат сега провинциалистите?
ПС: Преди нефтохим да стане лук-ойл, всичките данъци и глоби от нефтозавода пристигаха в софия, защото се водеше регистрирано в София. А тровиха Бургас и южното черноморие, така че не се правете на ощипани девици. Кой където му е кеф и го влече там да си живее.
ППС: Ако не беше всичко яко централизирано в Сф, нямаше да е така, но каквото и да правиш винаги някой ти казва чакаме нареждане от София, чакаме разрешение от София.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 04 Апр 2008, 13:54

смех и сълзи момчета ... софия е такава защото цялата ни страна е такава просто в софия в умножено по-милиони. Аз най я харесвам софия август ... едно спокойно половината заимнали по родните места други на почивка ех супер е ...
хората по "кУрортите" немога да ги разбера кво плюят, че какво поведоха крак преди години с тия квартири и си преправиха къщите на хотели като нещат хората от страната да ходят там !?!?
както казва един познат: "Всяка къщя хотел, всяка баба туроператор"
имам един завод в габрово, в който няма просто кой да работи, защото всички ги мързи да гледат и викат аве ще ходим в софия то там лесно ... лесно ама друг път ... там съм забелязал,че хората въобще не си дават много зор .. те ми викат ще сменим оборотите на мащината в понеделник (днеска примерно е сряда)Е що не сега .. еми щото такоа ... Е защото са свикнали да не бързат за никъде.
Ама върховното е ..."няма смисъл да работя тука за 1000лв, по-добре в софия за 500, защото тука няма кво да се прави"
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

ентусиаст
Аватар

Мнение от ivan1979g » 04 Апр 2008, 14:05

Деленето София-провинция е тъпо.
Първо, ако трябва да има деление, то е големи градове с/у малки градове и села. (но и това делене е глупаво, защото сме 7 милиона барабар със сиганите и турците :( )
И второ, вие дето мразите софианци, кого всъщност мразите? Мразите хора от вашия град или село, който са дошли в София. Или техните деца :mhihi: Щото София е над 2 милиона, а преди 15 години беше 1.3 милиона.
D3BEP написа:Решението на софийския проблем? Едно е: София вече да не е столица. Градът е глупаво измислен и глупаво сложен и почти няма как да се разширява. Може безкрайно да присъединява села, но структурата му в центъра все повече ще запада

Колега, що говориш, като не си наясно :mhihi: :mhihi: В полето около София има място за още 5 софии. Чел съм доста от постовете ти и съм съгласен с много от тях. Но за София си много в грешка. Ако идваш насам и имаш време се качи на Витоша да погледнеш. Центърът се е задръстил, защото Софиански и мутробойко са идиоти и целия трафик минава от там. Но това се случва вече и в Пловдив, Варна и Бургас.
И за каква Бургаска икономика или Софийска икономика пишеш? Цялото население на страната е по-малко от това на голям европейски град. Нефтохим и Пристанище Бургас да не би да ряботят само за бургазките фирми :mhihi:

Айде стига с безсмислените разделения.

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 04 Апр 2008, 14:05

И като се почна един спор, който край няма.....
Дайте да употребим енергията си за нещо полезно!!!
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 04 Апр 2008, 14:06

АМи, бате Шаро, то дали ви щат или не ви щат по курортите е очеизвадно.
В целият свят курортите са с преференциални цени за местни посетители - от страната. Така де. Първо, те по - лесно стават потенциални клиенти, второ - те е по - вероятно да ползват курорта извън сезона, когато е празен, трето, те са по- свободни, чужденеца утре не му дават виза.
Да ама не. Иди в сънито, на златните, иди където искаш.
Ако си чужденец, ще спиш в хотела по - евтино, отколкото ако си българин. Тъй е приятелю. Чужденец в тройна стая за пет дни и ти в такава стая не е едно и също.
И защо е така?
Дали е защото хилядите хора, развиващи големи фирми в тоя бранш са тъпи и няма кой да се сети на тея прости съждения?
Или е умишлено?

Хората по морето не ви плюят, вие плюете , че се насрахте. Вярно, да ви поливам малко със студена вода по главите нещо не ви харесва, ама за съжаление по - право от това няма как да бъда. Затворете си великата столица за външни хора и да ви видим докъде ще изкарате?

И я кажи малко повече за този завод дето имаш...? Странно ми звучиш. Типичен... предприемач. Тука по морето всичките предприемачи ги боли ужасно, че хората дават квартири под наем. Защото трудно могат да накарат някой, който взима 500 лева наем да се пребива от работа и да е влюбен до гроб в работодателя си за 300 лева заплата.
Я разкажи, какво правите в този завод?

В полето около София има място за още 5 софии.

Тъй е, и аз това казах приятелю. Много добре знам софийското поле и то всъщност не е пречка за урбанизацията.
Само дето това е сериозен проблем който вие явно не осъзнавате.
София може да глътне и Златица и Пирдоп ако иска.
Но именно този неконтролиран и безумен растеж я кара към гроба.
Защото ВЕДНАГА щом се присъедини новото селище, започва засилен трафик от софийските зони към него и от него към софийските зони.
Срещата на повечето треактории е нейде в центъра.
И да утрепем Бойко, центърът пак няма да се разтовари. Колкото повече физически се разширява софия, повече възли, повече движение, по - зле за центъра.
Дали сега ме разбираш?

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 04 Апр 2008, 14:10

Ако темата продължава да се развива в тая насока, предлагам да бъде заключена и даже по- добре изтрита :!:
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата