ЕМО STYLE
Модератор: Общи модератори
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
Мишу написа:aaa мен ме кефят емкитеяки са !

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
pavlin_e30 написа:Мишу написа:aaa мен ме кефят емкитеяки са !
,бе дайте да хванем една малка емка,малко да я разкършим,нъл искали батковци....

- Valentin_Peev
- младши ентусиаст
-
nCuXoHeBpo3eH написа: Тва със спорта е странно решение.Трябва да не остава време на детето от тренировки за да си остане нормално в днешно време.Само на училище да ходи и пак може да стане емо...
Става въпрос за истински спорт, където ходиш по лагери, има дисциплина и конкуренция, и се налага да се справяш сам във всичко това. Не само да пунтираш за пред другите, че си спортист(футболист). Аз се занимавам със ски и трябва да ти кажа, че в планината не може да си лигльо

Планината ражда хора, полето тикви

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Мишу написа:az цял ден чета за имутата и реших и аз да стана нищу че съм малко дърт и малко са ми опадали керемидите ма прическата ще я докарам до някъде, ако имате въпроси питаите ще си светна ЕМО е е човек е емоционален човек това означава

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Kristopher
-
-
- Кара: e34, e36
а за6то някои изпитват нужда да пребиват такива беззащитни непознати деца?

Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна

- emo_pld
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '08 730d
Емо е свещенно име ! Тая детска сган с изкривена ценностна система и извън всякакав контрол трябва да се нарича по друг начин да не ми петни името ! 

- BMWACSCHNITZER
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 328i cabrio
- Мечтае да кара: E24 M6
Решение!крив кюнец написа:nCuXoHeBpo3eH написа:... ама като излизат слагат очилата тип "къде ми е лицето,пич"
![]()
... и после като махнат очилата - леле защо ли те погледнах или скриите дацата

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
Pitbull_Germany написа:exotique написа:SpUd3r написа:exotique написа:не изчетох цялата тема но имам чувстовото че много хора са се заблудили за това какво е "емо стилът" от послените коментари в нов.сайт....
според мене това са нормални деца,които си слушат хип-хоп ,рап и тук там някоя жица,дразнят се на поп кутура да не говорим колко мразят чалгата и т.н...
нещо... нищо не си схванал
баце,като гледам и последващите коментари,вуждам че хората страшно много се влиаят от писанията на журналистите,а не от обективната истина проверена от тях самитевиждат хората некъв боклук на улицата-и са от неква "умна"статия,дето не се знае дали момичетата са били "емота"или просто на журналиста така му се е сторило "скандално"-сумати хора се настройват негативно срещу тях-е баце не всички тийнеджъри са фенове на бритни спиърс и алисия
Ти да не си също от тия с перчемите и лакираните нокти, дето реват по цял ден?
На мен за тия работи ми е обяснявало момиче на 14 г., което има доста съученици, които са "емота" и които перфектно влизат в тая категория!
братле,за жаослт се оказа че сте прави-сестра ми каза че сте прави емо стил тъй като прочетох тук нещатата реших да я поразпитам и се оказа че точно така стоят нещата с емотата както се написа във форума-тя се кефи само на прическите и гримовете(12 годишна е).
- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Ами то точно това е проблема, че децата не правят разликите м/у емо-стил и емо–живот. Като видят „готини“ прически и гримове, и се почва - „искам да съм Емо“, „как да стана Емо“ и т.н.