праскалки те не пръскат ?????
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
праскалки те не пръскат ?????
кажете от каде идва проблема , ако не е от моторчето дори като дърпам лосчето да пръска чистачките не се движат , иначе си работат. Някои ако энае да помогне МЕРСИ
- Бибо
- Emotionally Unstable
-
- Кара: Convertible
най добре да я види ел. монтьор. аз имах проблем само с пръскалките -има едни филтърчета на самите пръскалки които се запушват и не пускат но твоя проблем е за жичкаджия
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
има много теми по тоя въпрос...поразрови се малко...
ако те мързи хващай карфицата и бъркай смело в пръскалките
- nesko
- старши ентусиаст
-
- Кара: му се шейната на дядо коледа
- Мечтае да кара: самолет с 4 гуми и емблема на BMW
Всъщност и аз имам този проблем и с търсачката нищо не намерих. 2 страници теми излезнаха и нищо по тоя въпрос ...
Иначе и аз имам спомен, че беше разисквано вече, но не мога да намеря темата ....
Ta, кат пръскам на джама не ми чистят чистачките .... някой има ли идея къде да търся проблема?

Ta, кат пръскам на джама не ми чистят чистачките .... някой има ли идея къде да търся проблема?

Последна промяна Space на 02 Апр 2008, 21:28, променена общо 1 път
_!_
- Herman
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 320I
- Мечтае да кара: BMW e92 M3
///MapTo написа:има много теми по тоя въпрос...поразрови се малко...
xaxaaxaxax и аз така ръгах с карфици ама малък беше ефекта почна да капе докато ги накиснах 10-20 мин в вода и след тва с въздушен компресор направо ги продухах

- Бибо
- Emotionally Unstable
-
- Кара: Convertible
- CONAN
- 8910 фен
-
- Кара: 01`530i touring
Space написа:Всъщност и аз имам този проблем и с търсачката нищо не намерих. 2 страници теми излезнаха и нищо по тоя въпрос ...Иначе и аз имам спомен, че беше разисквано вече, но не мога да намеря темата ....
Искаш да кажеш ,че течност пръска а чистачките не започват да чистят.......а натискаш ли лостчето до долу?
Ако само леко го натиснеш само пръска без да се включват чистачките(поне при мен е така) а ако натиснеш докрая се включват.
CONAN написа:Space написа:Всъщност и аз имам този проблем и с търсачката нищо не намерих. 2 страници теми излезнаха и нищо по тоя въпрос ...Иначе и аз имам спомен, че беше разисквано вече, но не мога да намеря темата ....
Искаш да кажеш ,че течност пръска а чистачките не започват да чистят.......а натискаш ли лостчето до долу?
Ако само леко го натиснеш само пръска без да се включват чистачките(поне при мен е така) а ако натиснеш докрая се включват.
Точно това искам да кажа

Идеи?

_!_
13 мнения
• Страница 1 от 1