ако имах 2.5тдс и 7000лв какво ли бих направил ?
Модератор: bum_bum
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
ако имах 2.5тдс и 7000лв какво ли бих направил ?
колеги как може да се извадят между 200 и 300 кона от тдс-а ?
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Re: ако имах 2.5тдс и 7000лв какво ли бих направил ?
Ако имах ТДС бих се оттървал от него моменталноmarvel написа:колеги как може да се извадят между 200 и 300 кона от тдс-а ?

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- cobrata_m3
- младши ентусиаст
-
slavianko написа:Ако имах ТДС бих се оттървал от него моменталноmarvel написа:колеги как може да се извадят между 200 и 300 кона от тдс-а ?![]()
Ама дори докато го нося до следващият собственник бих го карал съвсем леконко и много внимателно вторачил се в стрелката за температурата
![]()

- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Стига с тия подигравки де
Човека е задал въпрос, ако не можете да му кажете нещо същественно спесетете си коментара 

R.I.P Landikar
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
marvel написа:колеги как може да се извадят между 200 и 300 кона от тдс-а ?
келеша имаше една а3-ка 1.9тди беше си поиграл с нея и вървеше кат луда даже имаше някви клипчета как ускорява направо

пс.е добре де за 7 отдоре не намери ли направо 530 д?
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
ре
Ми то май това е най същесвенното не мислиш лиrtzankov написа:Стига с тия подигравки деЧовека е задал въпрос, ако не можете да му кажете нещо същественно спесетете си коментара

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- nesko
- старши ентусиаст
-
- Кара: му се шейната на дядо коледа
- Мечтае да кара: самолет с 4 гуми и емблема на BMW
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Re: ре
slavianko написа:Ми то май това е най същесвенното не мислиш лиrtzankov написа:Стига с тия подигравки деЧовека е задал въпрос, ако не можете да му кажете нещо същественно спесетете си коментара
Много добре разбра какво имах предвид, всички знаем че ТДС-а не е уместен за целта мотор, но човека пита за него, а ти не му помогна особенно

R.I.P Landikar
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
Аз карам 725тдс с пълен кит от Алпин....кулер,мап,турбо и електроника...карам с малко по особени масла и колата вече 60к км е добре!
Не мога да се наема да кажа колко коня е щото на тоя мъртвец това е смешно да се мери,но колата ми е добре за всекидневно каране...
Не мога да се наема да кажа колко коня е щото на тоя мъртвец това е смешно да се мери,но колата ми е добре за всекидневно каране...
Cobra написа:Аз карам 725тдс с пълен кит от Алпин....кулер,мап,турбо и електроника...карам с малко по особени масла и колата вече 60к км е добре!
Здравейте,
Колега ако може премери я и напиши някакви цифри. И може ли да опишиш този кит. Кулера какъв е, мап защо е сменен и турбото на какво налягане е.
Поздрави
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
...от опит ти казвам- по-добре нова кола! не се занимавай с такива преработки- винаги излизат ненормално скъпо, после не можеш си взе парите и накрая не дават очаквания резултат!
глава с 24 клапана,усилване за пръстените на блока,2-ра по-малка турбина,подходящ мап и електроника,дебита на гнп ще е досттъ4ен,ама 7бона няма да те оправят,затова колегите са прави-друг моторmarvel написа:колеги как може да се извадят между 200 и 300 кона от тдс-а ?
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
е30
М60 примерно
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2