Данъци
Модератор: Общи модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- jullydjs
- ентусиаст
-
- Кара: Е70
- Мечтае да кара: 25 годишна
bam-bam написа:cable написа:Еми аз не плащам данък, не съм си обявил колата, по-добре да дам на определени нотариуси повече, отколкото да дам пари на тази държава и после да карам по улици, по който се чуда улица ли е или път за комбайни.
Аз съм на същото мнение, понеже пове4ко карам та знам кви ями има по пътищата, онзи ден бангиосах 2 джанти и направо сам бесен

- BeXTMaN
- младши ентусиаст
-
- Кара: е34
- Мечтае да кара: е32
- E34PSH
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34 525 TDSA '95
- Мечтае да кара: X6 M
jullydjs написа:bam-bam написа:cable написа:Еми аз не плащам данък, не съм си обявил колата, по-добре да дам на определени нотариуси повече, отколкото да дам пари на тази държава и после да карам по улици, по който се чуда улица ли е или път за комбайни.
Аз съм на същото мнение, понеже пове4ко карам та знам кви ями има по пътищата, онзи ден бангиосах 2 джанти и направо сам бесенпари на таз даржава нема да дам.
И мен ме е яд, че все не ми остава време да я регистрирам в общината !

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Акта е между 50 и 200 лв за превишаване на срока ,който е 2 месеца след придобиванетоBeXTMaN написа:хаах мойта не е регистрирана в данъчното![]()
ква ли е глобата

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Ще се включа за данъка с мойте скромни 37лв на година. Толкова ми искат всяка година през последните 5 който съм го плащал, няма поскъпване няма нищо. Ай ся бегайте си регистрирате бегачките в Данъчното на Нова Загора. 

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
Re: Данъци
Deadgame написа:Колеги може ли да ми споделите колко е данъка на 320 ка 97-8 или секи да напише колко му е данъка .
Поздрави !!!
Здравей !
За 320-ка Е36 '97-ма платих преди няколко дни 190 лева от Юли миналата година до Юли тази година.
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
uricatoli написа:а някой да ми каже на моето 320-ка 110KW 93-та? че нещо не мога да сметна....
ми смятай братле, 110кв х лев и нещо х 1(щото ти е на повече от 14 години) = (160-170лв)
за всеки град това лев и нещо е различно. За Бургас е 1.63лв
така че смятай за ТДС-че 96г ми излеза 260 камъчета само дето на мен коефициента е 1.5, щото била малка

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- shneider
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: към мечтите си..
Deadgame написа:Аз моя данък го зная колко е .Минала година платих 130 лева за 1,6
как бе бате?аз за 520ка платих 130 и няколко с лихвата в зарата..
а от това в една и съща държава хората да плащат различни данаци на еднакви коли...не знам...протест за дискриминация...с каквито аргументи и да излезнат не би трябвало за граждани на една държава да съществува двоен стандарт.
- jullydjs
- ентусиаст
-
- Кара: Е70
- Мечтае да кара: 25 годишна
На жената за компакта 316и м43 с катализатор ама маи нямал зна4ение той 126лв. Мошеници са тез от общините:mhihi:
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
а я моля ви се някой да каже... щот сега ще я регистрирам в кат... какво трябва да платя? Казаха ми че за данък от другата година трябвало да плащам...
- nabora
- младши ентусиаст
-
- Кара: 1987 e30
uricatoli написа:а я моля ви се някой да каже... щот сега ще я регистрирам в кат... какво трябва да платя? Казаха ми че за данък от другата година трябвало да плащам...
и данък се плаща! аз моята като я регистрирах октомври платих данък, но май само за оставащите месеци от годината
- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15
deyan-enchev написа:Ще се включа за данъка с мойте скромни 37лв на година. Толкова ми искат всяка година през последните 5 който съм го плащал, няма поскъпване няма нищо. Ай ся бегайте си регистрирате бегачките в Данъчното на Нова Загора.
Данъчното на Нова Загора ми зима вече 2 години по 117 лв за 316-ката. Тая година ми земаха само 18 лв. А сега питайте ме що

---
- Deadgame
- младши ентусиаст
-
- Кара: м50б20
- Azrail
- UFO Pilot
-
То тва последното мнение предлагам да го пишете още като второ към всяка тема - ще си спестявате доста нерви 

MORE BEER!
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2