BMW 520 i Таван
Модератор: Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
BMW 520 i Таван
Здравйте , имам Е34 и ми се е увесил тавана (самият плат се е отлепил) , опътете ме как да го залепя кадърно ! 

- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Re: BMW 520 i Таван
MoT написа:Здравйте , имам Е34 и ми се е увесил тавана (самият плат се е отлепил) , опътете ме как да го залепя кадърно !
Няма да можеш... Отиди най добре на кожухар да ти ги оправи... Мога да ти дам телефона на едно много кадърно момче от форума който кара същата като нашите 5ици...Скоро ми прави волана и мога да ти кажа че го направи меко казано като за себеси ... Страшен стана...Виждал съм му и други работи и е много добър....
Иначе ти казвам че няма да можеш щото съм пробвал...Става още по-зле...
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
- SaSo
- старши ентусиаст
-
Penchev написа:И аз съм доволен от него и то много![]()
Георги Пенчев
Жоро, май не говорим за един и същи човек...Ама и другия за който ти говориш е много добър...Там спор неможе да има...Абе и двамата са факири... Цените им са едни и същи по спомен...Вече колегата да си каже кой иска да му го прави...
Няма да споменавам имена на двамата да не стане като реклама...На лично вече мога да дам....
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- zxsport
-
:)
Дееба и стрелката, дееба и температурата, дееба и фотоапарата
Веднага се набива очи: 12:01 - 12:02 минути ....
Аз мойта като я снимах, и тя така излизаше мамицата и!
Edit:
П.П. - Волана е станал СТРАХОТНО, поздравления!
П.П.2 - и на мен стрелката за температурата ми подминаваше средата, и при едно от ходенията при Али-то реших да сменя антифриза. Като източихме водата (ОТ ДВГ, А НЕ ОТ РАДИАТОРА) се хванах за главата ... само където някое куче не изпадна от пробката ... уж имаше и антифриз и изглеждаше бистро (отгоре погледнато). Да ама не. Излезе една червено-кафеникаво-ръждива на цвят течност, с разни гнусове в нея, която беше всичко друго, но не и вода + антифриз. Определено след тази процедура, ефектът беше невероятен и стрелката никога повече не подмина средата (имам снимка У галерията на колата в работна температура - от това положение => надясно и бях забранил да шава). От известно време нямам наблюдение, трябва да питам новия й собственик

Edit:
П.П. - Волана е станал СТРАХОТНО, поздравления!
П.П.2 - и на мен стрелката за температурата ми подминаваше средата, и при едно от ходенията при Али-то реших да сменя антифриза. Като източихме водата (ОТ ДВГ, А НЕ ОТ РАДИАТОРА) се хванах за главата ... само където някое куче не изпадна от пробката ... уж имаше и антифриз и изглеждаше бистро (отгоре погледнато). Да ама не. Излезе една червено-кафеникаво-ръждива на цвят течност, с разни гнусове в нея, която беше всичко друго, но не и вода + антифриз. Определено след тази процедура, ефектът беше невероятен и стрелката никога повече не подмина средата (имам снимка У галерията на колата в работна температура - от това положение => надясно и бях забранил да шава). От известно време нямам наблюдение, трябва да питам новия й собственик

Последна промяна zxsport на 01 Апр 2008, 15:13, променена общо 3 пъти
- SaSo
- старши ентусиаст
-
Що бе колега аз все си мисля че това е нормалната температура... При мене нови са : Водна помпа, виско, термостат, ремъците всичките... Освен да си измия радиатора да падне леко....
SaSo написа:Що бе колега аз все си мисля че това е нормалната температура... При мене нови са : Водна помпа, виско, термостат, ремъците всичките... Освен да си измия радиатора да падне леко....
Нормална е, и мойта е така. Нали беше писано преди за два вида термастати--на 12 без 1 и 12 и 1.
Волана е супер
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
MoT, намери с търсачката в теми за салони/претапициране/интериор бях пускал снимки на моят салон ...
Георги Пенчев
Георги Пенчев
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
SaSo написа:Що бе колега аз все си мисля че това е нормалната температура...
Ти случайно да си на газ? Защото при мен на бензин седи на 12 без една, а на газ - 12.01.

- SaSo
- старши ентусиаст
-
TheBoss написа:SaSo написа:Що бе колега аз все си мисля че това е нормалната температура...
Ти случайно да си на газ? Защото при мен на бензин седи на 12 без една, а на газ - 12.01.
Мда на газ съм

Обаче на снимката се вижда как държи обороти на 700... Които са според мене най-нормалните ама се чувства едно леко тресене...Тоест не е гладко...Днес ше ходя да видя бубините как са... Иначе е с нов термостат, ново виско, нови ремъци, помпа с метална турбина, нови свещи 4 полюсни, нови лули...Абе всичко..И много ме дразни това претрисане... И напоследък взе да прави следното...Караш всичко нормално...Спираш и падат до около 400-500 ( това при топла кола )... И си ги качва послед до нормалните...Много ме дразни мисля че гълта въздух от някъде...
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
SaSo написа:...Ама ти не беше ли с М20 ? Или бъркам ?...
Бъркаш, бъркаааааааааааааш

А високата температура е точно от газта. Даже, ако не е регулирана както трябва и още по-висока ще бъде. Казвам то го от личен опит.

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- SaSo
- старши ентусиаст
-
///peter написа:Изтупал си се с новите маратонки, ама не си сипал бензин
Тва не го глей ве...

Абе аз сложих снимки на волана глей ги тея наще хора кво ми гледат ...

Иначе Босев имаш ли идея това губене на обороти при спиране от какво може да бъде... На мене ми се върти в главата дърпане на въздух от някъде ама знам ли...Днес сигурно ще гледаме да не идва от бубина...Ако е от нея направо да сменям...Незнам вече от какво може да бъде.... Странна работа...

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2