ЕМО STYLE
Модератор: Общи модератори
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
Nucl3arDru1D написа:Andronoff написа:Денят на едно емо
6.00 Доогризвам лака си.
7.00 Майка ми замалко не видя, че си гриза лака. Каза, че аз съм идиот - измъчен и, че трябва да отивам на училище. She makes me cry.
7.05 Започнах да се обличам, сложих си панталоните - теснички. Значки - повече,
...
лакираните нокти.
21.15 Погризах малко лак и заспах.
велико, баце![]()
смях се с глас
къртии
ТДС - Турбо Див Селянин
t060 написа:Бате внимавй, че имам много приятели метъли дето се носят по горе долу същия начин и пак са слаботелесни, ама се млатят всеки ден. Първо питай, после се фърляй че да не стане сакатлък

Последна промяна alX3m на 02 Апр 2008, 1:10, променена общо 1 път

- Чанев
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше за стария E36 Team Sofia
- Мечтае да кара: M3 E36
Навсякъде из града ги виждам тия аз до сега им виках алтернатив,ама те емо-та се наричали
Как може такъв девиз да има една 7мо класничка цитирам "Кухята,ножът,вените край на проблемите"
Днешната младеж става все по-объркана и по-объркана 

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
exotique написа:не изчетох цялата тема но имам чувстовото че много хора са се заблудили за това какво е "емо стилът" от послените коментари в нов.сайт....
според мене това са нормални деца,които си слушат хип-хоп ,рап и тук там някоя жица,дразнят се на поп кутура да не говорим колко мразят чалгата и т.н...
нещо... нищо не си схванал

Tux0 Ca !

SpUd3r написа:exotique написа:не изчетох цялата тема но имам чувстовото че много хора са се заблудили за това какво е "емо стилът" от послените коментари в нов.сайт....
според мене това са нормални деца,които си слушат хип-хоп ,рап и тук там някоя жица,дразнят се на поп кутура да не говорим колко мразят чалгата и т.н...
баце,като гледам и последващите коментари,вуждам че хората страшно много се влиаят от писанията на журналистите,а не от обективната истина проверена от тях самите

- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
exotique написа:SpUd3r написа:exotique написа:не изчетох цялата тема но имам чувстовото че много хора са се заблудили за това какво е "емо стилът" от послените коментари в нов.сайт....
баце,като гледам и последващите коментари,вуждам че хората страшно много се влиаят от писанията на журналистите,а не от обективната истина проверена от тях самитевиждат хората некъв боклук на улицата-и са от неква "умна"статия,дето не се знае дали момичетата са били "емота"или просто на журналиста така му се е сторило "скандално"-сумати хора се настройват негативно срещу тях-е баце не всички тийнеджъри са фенове на бритни спиърс и алисия
Ти да не си също от тия с перчемите и лакираните нокти, дето реват по цял ден?
На мен за тия работи ми е обяснявало момиче на 14 г., което има доста съученици, които са "емота" и които перфектно влизат в тая категория!
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Аве мани. Темите за тъпанарските стати стават по 20 листа.
"Кухнята, вените, край на проблемите" - превеждам за всички недоосъзнати вестникомани:
1. Не е девиз, девизите се прилагат в живота, по - скоро е прощално писмо от типа "Кърт Кобейн". Кърти.
2. Не е девиз на ЕМО - тата
3. Причините за самоубийствата, станали масова практика сред тийнейджърите в последните 20 години, както и убийствата на съученички не е в емо стайлинга, лака и значките.
4. Има за оправяне и в поколенията преди ЕМО. Всъщност, от едно време насам в България въобще няма дисциплина и образование.
5. Незнайно за мен защо, медиите работят в посока още по голямо освиняване и раздуване на несъществуващи проблеми. Днес е най - лесната работа да отидеш, да изриташ даскала си по трудово в пишока, и после някой ученик да го снима с телефона си как те шамари и да ви дават по телевизията и да осъждат "учителското насилие".
"Кухнята, вените, край на проблемите" - превеждам за всички недоосъзнати вестникомани:
1. Не е девиз, девизите се прилагат в живота, по - скоро е прощално писмо от типа "Кърт Кобейн". Кърти.
2. Не е девиз на ЕМО - тата
3. Причините за самоубийствата, станали масова практика сред тийнейджърите в последните 20 години, както и убийствата на съученички не е в емо стайлинга, лака и значките.
4. Има за оправяне и в поколенията преди ЕМО. Всъщност, от едно време насам в България въобще няма дисциплина и образование.
5. Незнайно за мен защо, медиите работят в посока още по голямо освиняване и раздуване на несъществуващи проблеми. Днес е най - лесната работа да отидеш, да изриташ даскала си по трудово в пишока, и после някой ученик да го снима с телефона си как те шамари и да ви дават по телевизията и да осъждат "учителското насилие".
be от тия кецове си представям как им меришат краката иначе момичетата са яки а момчетата смешни нека някои да разкаже за емотата принципи убеждения приоритети и т.н аз гледах в гугала разни снимки ма мищу толкова неоичаино аз съм на 29 и съм поизостанал ма ми е интересно кои е ЕМО?
АЗ МОГА ДА ВИ ПОКжа МИшО СТИЛ
АЗ МОГА ДА ВИ ПОКжа МИшО СТИЛ

Последна промяна Мишу на 02 Апр 2008, 19:18, променена общо 1 път
- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
- крив кюнец
-
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
крив кюнец написа:terorero написа:Аз се чудех каква е тая икона в скайпа дето пише ЕМО на нея![]()
... и аз се чудех
тоя ЕМО ще да е някакъв фешън човек

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
alX3m написа:![]()
Мноо ме е страх от метъли да знаеш, ше му сабуя кубинките и ше го бия с тех по главата, па он нека си се клати секи ден с разни пияници и то на групи. А па най-обичам некой да ми каже внимавай, че тоа е скинар
и кво от тва, същия смешник си е.
Не бе пич, просто ще ми е гадно да ни викнат с колегите да озаптим някой, като му счупим 15-20 кости, пък той да се окаже пич дето го познавам от другаде. Пък и що ще биеш хора дето нямат нищо общо с това дето те дразни:dunno:
Не може ли вместо това да се почерпим, ми трябва да се трепем

Аз викам да се почерпим, ти какво ще кажеш?
От тогава русото не е на мода.
- BilLaBONG
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 316i, E36 320i, AUDI A8 4.2
t060 написа:alX3m написа:![]()
Мноо ме е страх от метъли да знаеш, ше му сабуя кубинките и ше го бия с тех по главата, па он нека си се клати секи ден с разни пияници и то на групи. А па най-обичам некой да ми каже внимавай, че тоа е скинар
и кво от тва, същия смешник си е.
Не бе пич, просто ще ми е гадно да ни викнат с колегите да озаптим някой, като му счупим 15-20 кости, пък той да се окаже пич дето го познавам от другаде. Пък и що ще биеш хора дето нямат нищо общо с това дето те дразни:dunno:
Не може ли вместо това да се почерпим, ми трябва да се трепем
Аз викам да се почерпим, ти какво ще кажеш?
Тука не говориме за метъли , скинари и др.. говориме главно за трагедията , че 2 млади момичета са се съсипали на 14 години и то от глупости . То това си е една секта ... стиа глупости