КРАДЦИ 323 CI КЛИПЧЕ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 27 Мар 2008, 2:21

Vinchenco_83 написа:Да "Армеец" ще изплатят всичко да са живи и здрави.Сега мисля да си застраховам всичките коли там.До сега само частите са 3000 лв.Ще платят по фактури.Обаче много време си губиш нерви и разправии.

А стоповете ще ти ги платят ли , защото "БулИнс" не изплащат липсващи детайли по-колата?

Потребител
Аватар

Мнение от Vinchenco_83 » 27 Мар 2008, 2:29

ми ще ви пиша като се стигне до там,какво ми обещаха и какво ми изплатиха

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 27 Мар 2008, 2:51

Питам те , защото като подновявахме каското тази година питахме застрахователя , към коя застрахователна компания може да ни застрахова колата , та да се изплащат откраднати фарове и стопове и отговора му след като е проверил явно беше , че никой не изплаща липсващи детайли по колата , а и не може да се застраховат допълнително.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36, E87, F25

Мнение от xts » 02 Апр 2008, 3:20

Колега, аз също те видях на един сфетофар. Още тогава много ги псувах, как са обезобразили хубавото купе.
Дано изплатят всичко и аз вярвам, че всяка постъпка някога, някъде се връща!

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 02 Апр 2008, 9:00

///sasho написа:Питам те , защото като подновявахме каското тази година питахме застрахователя , към коя застрахователна компания може да ни застрахова колата , та да се изплащат откраднати фарове и стопове и отговора му след като е проверил явно беше , че никой не изплаща липсващи детайли по колата , а и не може да се застраховат допълнително.

Не при всички е така.. В БулИнс преди две години ми платиха откраднати огледала на Ц класа, тия с мигачите.. огелдалата бяха 1200 лева комплекта в Балкан Стар

Така че дано и на момчето му ги платят... а крадците винаги има кой да ги излекува...
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

Предишна

Назад към Извън Темата