ех тия кобилички ,ако мойете помагаите
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
на течение 

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- Helix
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS;E30 325i
- Мечтае да кара: Самолет
ALABALA написа:толкова ли ми е тъпа идеята ве ...
Мне не е тъпа, даже доста хитра ма знаеш ли по добре сложи един редови осмак повече ще върви

- dopestar
- ентусиаст
-
- Кара: 316
МРЪСНИЯТ_ХАРИ написа:ALABALA написа:уффф изобто не съм наясно какув е то4но знам само 4е е 1600 90 '85
по това което прочетох днес мисля 4е е м10
но не съм сигурен моля да ме изжините за невежеството
Добре си се ориентирал М10Б18,и е 1800,отвори ли главата,не съм виждал тоя мотор със счупени (6 кубилици)
начи нищо не си видел

...
Ето ти евтин вариант - зимаш да си свалиш главата и да видиш какво е мазалото. После си изчистваш блока и гледаш за цепки щото те пукат , после си купуваш нова верига ( щото тия кобилички не са се счупили еи така), ако долната част на двигателя ти е здрав -идваш да ти дам една ремонтирана глава (аз имам и гарнитурка Виктор новичка) ,купуваш си шпилки а не болтове и стягаш. Цялата работа ако си сръчен ще ти стъпи на 300 лв . Иначе можеш и М30 да се мушне ама там си на повече пари. Може и на колегата цлия двигател за 100лв да земеш и да качиш. Въпроса е колко искаш да караш тая кола... Дал съм ти няколко варианта....
имам снимки на главата не че има значение но да докайа че не сум въздох под налягане, просто сум супер бос на тема ремонт
незная вие колко коли сте потрошили ама на мен взеха да ми стават в пове4ко .е вярно не са кои знае какво но е все пари ,краино време е да се нау4а и да ги поправям не само обратното ....
незная вие колко коли сте потрошили ама на мен взеха да ми стават в пове4ко .е вярно не са кои знае какво но е все пари ,краино време е да се нау4а и да ги поправям не само обратното ....
- djoni82
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 2.5I / е36 2.0I / е34 2.5IA
ALABALA написа:имам снимки на главата не че има значение но да докайа че не сум въздох под налягане, просто сум супер бос на тема ремонт

В РАЯ има повече удобства,но в АДА компанията е по Готина!!!!
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2