BMW Подготвя суперспортист с V10 двигател?

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Мнение от misho13 » 01 Апр 2008, 10:09

Сега почваме с глупостите.Различни шофьори-различно си могат,Божурище ако е критерий...тия от Топ Гиър щяха да си правят предаванията от там..Аз съм виждал Б4-ка купе да бие "Скайлайн",нали не мислиш че е реално?
Не знам защо на всеки добронамерен коментар се намира някой да се заяде.Харесвам БМВ и съвсем сериозно очаквам отговора им на Р8.Аз не съм сектант както повечето тук.Абстрахирай се от това,че карам Ауди,харесвам и двете марки,харесвам и Субару ако трябва да изброя всички любими.Последното по което ще плюя е БМВ защото имам само хубави спомени от една такава.Виждам че тук не е така,масово се плюе Ауди без някой де се е качвал на нещо повече от А4' 95-98 г.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cobrata_m3 » 01 Апр 2008, 10:36

rosen.kolarov написа:
misho13 написа:Няма лошо БМВ да направят нов спортист.Конкуренцията е движеща сила.Ауди толкова се разглезиха от липса на такава,че решиха да правят Р8 дизел..печка-бегачка?!?!

Ами какво да ти кажа, така наречения супер-бегач R8 със задно разположен
двигател и там всекви екстри, койте е и на цена доста по от тази на М3,
тази събота на Божурише дава почти същите резултати като М3-ката:
--------------------------------------------
Ауди R8 сиво (РВ 0617) - 13.075/176.67/1.968
БМВ М3 новото бяло (СА 9559) - 13.157/175.15/2.169
--------------------------------------------
ако не си наясно с цифричките, първата стойност е времето за изминаване
на 1/4 миля, второто е терминалната скорост и третото 60 фута.
Та като гледам каквото взина R8-цата на старта след това го губи.
Какво ли ще стане като излезне версията CSL на М3-ката :mhihi: от
която трябва да се притеснявате Ауди фенове, да не говорим за
суперспортист ако излезе такъв.

ПС - чак сега се усетих днес е 1 април ти за това си написал, че R8 е супер-бегачка :mhihi:

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

Старши ентусиаст
Аватар

Мнение от rosen.kolarov » 01 Апр 2008, 10:42

Мишо не така с лошо, познавам и двамата които са стартирали на Божура
мога да кажа, че и двамата се справят добре с машините. За Ауди говоря
изцяло от собствен опит (А6 3.0 тди куатро 2006, А8 4,2 бензин куатро
2007 и разни други) и навъртяни по няколко хиляди километра, не искам
да се заяждам просто казвам, че когато се прицелваш в един толкова
специфичен сегмент (автомобил със задноразположен двигател) трябва
да извадиш нещо доста сериозно на пазара, точно поради тази причина
смятам че БМВ все още нямат кола в този сегмент.
За мен R8-цат е по скоро кола за гъзари от колкото истински спортист, а
относно сравнението дадох го поради факта, че спомена че сме оставили
Ауди без конкуренция. Сравнението имаше за цел да покаже, че супер
спортиста R8 е на нивото на М3-ката на БМВ, което според мен е факт.
Ако се стигне до изкарване на суперспортист от БМВ, смятам че Ауди
няма да успеят да извадят конкурент на тази кола.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 01 Апр 2008, 11:19

rosen.kolarov написа:Мишо не така с лошо, познавам и двамата които са стартирали на Божура

И все пак , очакваме Р8 със V10 и тогава положението ще бъде друго . Много ми е чудно защо Ауди не сложиха тоя двигател 5.0 В10 във Р8 , при положение , че го слагат във С8 и С6 , както и във Глардо.Сигурно от Порше не им дават да си правят вътрешна конкуренция :mhihi: , коеот пък ме навява на мисълта ,че докато има Галардо със този си двигател , Р8 ще си бъде със стария 4,2 който не му осигурявна никаква динамика ;)

А тия от форума на ауди , не им ли омръзна да ПЛАЧАТ колко сме им осирали марката.ПИСНА МИ - първо говорите глупости , после - ма вие сте фанатици , ма вие ни обиждате колите , пък ние не .

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 01 Апр 2008, 11:21

Много ми е чудно защо БМВ не правят суперспортист , при положение че имат толкова добри двигатели,баланс и традиции във спорта.Само някакви ГТ купета , дето ги кръщават 5 години 6ци после 5 години 8ци :?:
Компанията е във възход , има много пари мисля ,че сега е ТОЧНИЯ МОМЕНТ :roll:

Потребител
Аватар

Мнение от misho13 » 01 Апр 2008, 11:39

rosen.kolarov написа:Мишо не така с лошо, познавам и двамата които са стартирали на Божура

Тук влизаме в сферата на предположенията,няма как да знаем какво ще направят БМВ и какъв ще е отговора на Ауди(няма да отварям приказка за Вейрон и колко ще им струва да го скопят малко и да го прехвърлят на Р8 ако се решили да отговарят сериозно).Не коментирам възможностите на М-ката,просто ми е любопитно какво ще направят в Мюнхен в този сегмент както каза.Всичко това е за да става диалог,не за да се заяждам.Аз също не харесвам Р8 като възможности и за това ми е любопитно какво ще направят БМВ след като са легендарни със спортни мотори.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ole » 01 Апр 2008, 14:08

тва да сравняваш М3 с R8 се иска много акъл :mhihi: въобще ама въобще не са в 1 сегмент, нищо че и 2-те имат V8 4 литрови мотори с по 420 коня...то и в A8 има 4.2 V8 ма можеш ли да го сравняваш с M3 V8??? за съвсем различни класи са 2-те коли(R8 & M3).А щом говориш за бужурище съвсем ми стана ясно колко си знаещ на тая тема, бужурище една голема простотия и въобще реално не може да се съди по нищо за ставащото там...то и трабанче дърпа А8-ца ма кво от това? Пък и кви различни времена искаш да дават 2-те коли като са със сходни двигатели,а кво плашиш само с CSL, тва всеки може да го направи, всеки може да махне от колата си климатроници ел седалки, подгрявания и всякакви такива екстри и йеееее ето ти CSL :mhihi: това го показаха и в TopGear, свалиха абсоютно всичко излишно от един стар одъртял ягуар и колата стана по-бърза, малко, но все пак докаха идеята си...CSL-a се пада няква тунинг версия или по-точно орязана версия на М3, ми че то и RS4 си има такова(за справка MTM RS4) и кво правим? CSL-a въобще не излиза толкова уникално и плашещо колкото го изкарвате ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 01 Апр 2008, 15:12

Да, драги ми смехурко, и точно там е проблема, че супер-дупер-хипер-бегачката на ауди, се оказва на едно ниво с м3. Не се насилвай да мислиш, колегите са хора и ще проявят разбиране към проблема ти :D
In Ban We Trust!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 01 Апр 2008, 15:26

ole написа:тва да сравняваш М3 с R8 се иска много акъл :mhihi: въобще ама въобще не са в 1 сегмент, нищо че и 2-те имат V8 4 литрови мотори с по 420 коня...то и в A8 има 4.2 V8 ма можеш ли да го сравняваш с M3 V8??? за съвсем различни класи са 2-те коли(R8 & M3).А щом говориш за бужурище съвсем ми стана ясно колко си знаещ на тая тема, бужурище една голема простотия и въобще реално не може да се съди по нищо за ставащото там...то и трабанче дърпа А8-ца ма кво от това? Пък и кви различни времена искаш да дават 2-те коли като са със сходни двигатели,а кво плашиш само с CSL, тва всеки може да го направи, всеки може да махне от колата си климатроници ел седалки, подгрявания и всякакви такива екстри и йеееее ето ти CSL :mhihi: това го показаха и в TopGear, свалиха абсоютно всичко излишно от един стар одъртял ягуар и колата стана по-бърза, малко, но все пак докаха идеята си...CSL-a се пада няква тунинг версия или по-точно орязана версия на М3, ми че то и RS4 си има такова(за справка MTM RS4) и кво правим? CSL-a въобще не излиза толкова уникално и плашещо колкото го изкарвате ;)

Е мисля ,че е крайно време да те БАННАТ . Как може хем да си толкова бавен , хем на всяко гърне меродия.Ти със твоите глупости осираш всички теми . Навъртял си 80 поста за 10 дена и в нито един от тях не си написал нещо смислено . Абе въобще много ми е чудно такива малоумници като тебе , осъзнавате ли колко сте зле или си мислите , наистина че знеате нещо.Питаш защо да си бавнист и ти отговарям - Нормално е да не си запознат със всичко , но тогава просто пускаш някой пост от време на време и четеш презостаналото.А ти драскаш и драскаш и драскаш - ето заради това аз твърдя , че си мнооого зле (да не са те изгонили от Ауди форума).
И за да не кажеш , че не се аргументирам , ще ти отговоря и на тази върховна глупост която си написъл :
1 : човека ти сравнява М3 със Р8 за да покаже , М3 е конкурентна на Р8 , въпреки ,че изобщо не са в един клас и Р8 трябва да е мноого по-бързо
2 : времената които са дадени са за обиколка на пистата (което не си е особено достоверно) , но другите са за драг , та там всичко си е ясно
3 : значи хем казваш , че са различни коли М3 и Р8 , хема защо да очакваме различно време като са с един и същи двигател - ами освен че 4,2 е по-голям със 200кк , Р8 е със мидъл енджин , което трябва да му дава мноого по-добра динамика,Р8 уж е от карбон , Р8 уж е СУПЕРспортист,Р8 струва мнооого повече от М3 - ами това са причите да очакваме по-различни резултати
4 : Ако си се интересувал толкова от тия двете коли , щеше да провериш времената им на Ринга , (но разбира се ти не знаеш какво е това животно ) Ауди Р8 - 8,02 БМВ М3 Е90 8,05 (сега нещо са махнали времето на Р8. Сега вече имаш представа колко е разликата между колите
5 : Започваш да говориш за ЦСЛ и естетсвено изрича 3 000000000 глупости само със 2 изречения . Първо за да се стресираш поглеждаш този сайт
http://en.wikipedia.org/wiki/Nordschlei ... _lap_times
и виждаш времето на М3 ЦСЛ Е46 - 7,50 , после гледаш останлите коли със такова време и падаш от стола , като разбираш колко уж суперспортисти са по-бавни от ЦСЛ
6 : почваш да се чудиш колко глупаво си звучал като си написал че ЦСЛ е просто М3 без кожа и климатик .
7 : не съм сигурен и ме марзи да провея,дали МТМ не са отделна тунинг фирма и със това отново да те закопая , че М пауър си е БМВ а не Г Пауър.
8 : А ти като говориш за ЦСЛ ,че е нищо особено , сигурно си техник който сам може да - форсира двигателя,да промени окачването,да премахне някой части от каросерията и да ги замени със карбон и да истреля кола до нивото на Ферари и Порше.Значи МОЖЕ БИ има с какво да изплаши ЦСЛ , а професоре.
Ето загубих 1 час , само за да ти докажа колко си зле :wtf:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 01 Апр 2008, 15:34

misho13 написа:

Тук влизаме в сферата на предположенията,няма как да знаем какво ще направят БМВ и какъв ще е отговора на Ауди(няма да отварям приказка за Вейрон и колко ще им струва да го скопят малко и да го прехвърлят на Р8 ако се решили да отговарят сериозно).Не коментирам възможностите на М-ката,просто ми е любопитно какво ще направят в Мюнхен в този сегмент както каза.Всичко това е за да става диалог,не за да се заяждам.Аз също не харесвам Р8 като възможности и за това ми е любопитно какво ще направят БМВ след като са легендарни със спортни мотори.

ХАХАХХАХАХАХАХХАХАХА . Мой човек , ти май забравяш , че Вейрон е ФолксВаген разработка , не на Ауди.Та не знам,може би ако от Ауди се помолят да им дадат двигателя на Вейрона може и да го натоварят на едно ремарке и да го прикачат към Р8.Само че разрабокта на тази машина струва стотици милиони и двигателя ще е мнооооого солен ;) . А не знам дали знаеш , ама Вейрона въпреки че е най-голямата ракета на пазара,въпреки ,че носи името Бугати се продава мноооого зле :idea: А и нали знаеш , че има спекулации около омаломощена версия на вейрона , която трябва да е около 5-600 коня и много по-евтина,та даже и не си го помисля тва нещо със двигателите

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cobrata_m3 » 01 Апр 2008, 19:35

acho.rs написа:
ole написа:тва да сравняваш М3 с R8 се иска много акъл :mhihi: въобще ама въобще не са в 1 сегмент, нищо че и 2-те имат V8 4 литрови мотори с по 420 коня...то и в A8 има 4.2 V8 ма можеш ли да го сравняваш с M3 V8??? за съвсем различни класи са 2-те коли(R8 & M3).А щом говориш за бужурище съвсем ми стана ясно колко си знаещ на тая тема, бужурище една голема простотия и въобще реално не може да се съди по нищо за ставащото там...то и трабанче дърпа А8-ца ма кво от това? Пък и кви различни времена искаш да дават 2-те коли като са със сходни двигатели,а кво плашиш само с CSL, тва всеки може да го направи, всеки може да махне от колата си климатроници ел седалки, подгрявания и всякакви такива екстри и йеееее ето ти CSL :mhihi: това го показаха и в TopGear, свалиха абсоютно всичко излишно от един стар одъртял ягуар и колата стана по-бърза, малко, но все пак докаха идеята си...CSL-a се пада няква тунинг версия или по-точно орязана версия на М3, ми че то и RS4 си има такова(за справка MTM RS4) и кво правим? CSL-a въобще не излиза толкова уникално и плашещо колкото го изкарвате ;)

Е мисля ,че е крайно време да те БАННАТ . Как може хем да си толкова бавен , хем на всяко гърне меродия.Ти със твоите глупости осираш всички теми . Навъртял си 80 поста за 10 дена и в нито един от тях не си написал нещо смислено . Абе въобще много ми е чудно такива малоумници като тебе , осъзнавате ли колко сте зле или си мислите , наистина че знеате нещо.Питаш защо да си бавнист и ти отговарям - Нормално е да не си запознат със всичко , но тогава просто пускаш някой пост от време на време и четеш презостаналото.А ти драскаш и драскаш и драскаш - ето заради това аз твърдя , че си мнооого зле (да не са те изгонили от Ауди форума).
И за да не кажеш , че не се аргументирам , ще ти отговоря и на тази върховна глупост която си написъл :
1 : човека ти сравнява М3 със Р8 за да покаже , М3 е конкурентна на Р8 , въпреки ,че изобщо не са в един клас и Р8 трябва да е мноого по-бързо
2 : времената които са дадени са за обиколка на пистата (което не си е особено достоверно) , но другите са за драг , та там всичко си е ясно
3 : значи хем казваш , че са различни коли М3 и Р8 , хема защо да очакваме различно време като са с един и същи двигател - ами освен че 4,2 е по-голям със 200кк , Р8 е със мидъл енджин , което трябва да му дава мноого по-добра динамика,Р8 уж е от карбон , Р8 уж е СУПЕРспортист,Р8 струва мнооого повече от М3 - ами това са причите да очакваме по-различни резултати
4 : Ако си се интересувал толкова от тия двете коли , щеше да провериш времената им на Ринга , (но разбира се ти не знаеш какво е това животно ) Ауди Р8 - 8,02 БМВ М3 Е90 8,05 (сега нещо са махнали времето на Р8. Сега вече имаш представа колко е разликата между колите
5 : Започваш да говориш за ЦСЛ и естетсвено изрича 3 000000000 глупости само със 2 изречения . Първо за да се стресираш поглеждаш този сайт
http://en.wikipedia.org/wiki/Nordschlei ... _lap_times
и виждаш времето на М3 ЦСЛ Е46 - 7,50 , после гледаш останлите коли със такова време и падаш от стола , като разбираш колко уж суперспортисти са по-бавни от ЦСЛ
6 : почваш да се чудиш колко глупаво си звучал като си написал че ЦСЛ е просто М3 без кожа и климатик .
7 : не съм сигурен и ме марзи да провея,дали МТМ не са отделна тунинг фирма и със това отново да те закопая , че М пауър си е БМВ а не Г Пауър.
8 : А ти като говориш за ЦСЛ ,че е нищо особено , сигурно си техник който сам може да - форсира двигателя,да промени окачването,да премахне някой части от каросерията и да ги замени със карбон и да истреля кола до нивото на Ферари и Порше.Значи МОЖЕ БИ има с какво да изплаши ЦСЛ , а професоре.
Ето загубих 1 час , само за да ти докажа колко си зле :wtf:

мисля че човека ти каза за кво става на въпрос няма кво да се хабя и аз или някой друг тук мисля че вече трябва да се намеси модератор и ти и твойто приятелче педе.аст да спрете да пишете тук защото заради боклуци като вас не ми се чете вече във форума.забелязвам една тенденция напоследък че пусне ли се тема пишете ли вие вътре и тя се заключва без автора на темата и тези който я четат да останат доволни и евентуално да намерят отговор на въпросите си ами незнам на кого му харесва това но на мен не ми харесва .писнало ми е от дрисливи пубери като вас дето са виждали коли само на снимка и по улиците .та ти дори не си и фен на ауди за какъвто се мислиш ти си един боклук земи прочети малко в тия форуми недей само да сереш в тях.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ole » 01 Апр 2008, 19:48

е айде да не се обиждаме а? да съм обидил някъде из форума някой? и въпреки че мен на няколко пъти ме обидиха се въздържам и продължавам да се въздържам, защото простотита не представлява 90% от мислите ти, за разлика от някои други...знам че мнението ще бъде изтрито, но се надявма рпеди това да го прочетете и да вземете да си помислите аджеба за какво ние пишем във фашия форум, замисляли ли сте се? да, ще кажете за да се заяждаме, което не е така, малко или много се опитваме да ви отвориме очите че има и други марки освен БМВ, света не е само БМВ, защото вие отричате всякакви други марки и като коне с капаци бмв та бмв...никой от нас не ви кара непременно да си купите друго освен бмв, да се кланяте на друго освен на бмв, а просто да обърнете внимание че има и други марки, които въобще, ама въобще не им отстъпват на бмв, имат хубави модели, имат лошо модели, с всички производители е така...защо трябва да има такава вражда между форумите(Ауди, БМВ и т.н.) защо едните да не признават качествата на другите, а само се плюят псуват и т.н. след като прочетете написаното от мен малко се позамислете хубаво върху написаното и това какво мислите за другите марки , не бъдете от типа "бмв и всички останали" или "мерцедес и всички останали" такива сравнения отдавна са изгубили всякакъв смисъл и са ужасно глупави...та това е което исках да ви кажа, дано да стигне до повече хора, преди модераторите да са го изтрили...

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 01 Апр 2008, 19:55

Има други марки след БМВ да така е прав си.
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ole » 01 Апр 2008, 20:15

Точно така! Всичко си разбрал! :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 01 Апр 2008, 20:16

acho.rs написа:

И все пак , очакваме Р8 със V10 и тогава положението ще бъде друго . Много ми е чудно защо Ауди не сложиха тоя двигател 5.0 В10 във Р8 , при положение , че го слагат във С8 и С6 , както и във Глардо.Сигурно от Порше не им дават да си правят вътрешна конкуренция :mhihi: , коеот пък ме навява на мисълта ,че докато има Галардо със този си двигател , Р8 ще си бъде със стария 4,2 който не му осигурявна никаква динамика ;)

А тия от форума на ауди , не им ли омръзна да ПЛАЧАТ колко сме им осирали марката.ПИСНА МИ - първо говорите глупости , после - ма вие сте фанатици , ма вие ни обиждате колите , пък ние не .
Цитирам се себеси , за да видиш ,че не четеш постовете.Разни пикльовци идват и осират БМВ и после МА защо ни обиждате , ама има и други коли освен БМВ.Плуткомници - хванете и изчетете тоя форум и вижте на колко места са изтъкнати качествата на аЛди.Само , че деца като вас които не си пишат домашните и закъсняват за час , е нормално и да ги мързи да четат.Никой за нищо не си е затварял очите - просто вие пишете глупости и само се оплаквате като ви изрежем . Ами или почнете по-добре да си обмисляте постовете (а не да ги пишете по 20 на ден) или напуснете тоя форум и идете да гледате Топ Гиър и Бързи и Яростни ...

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум