Макс Мозли забъркан в мега секс скандал
Модератор: Общи модератори
Къв му е поста бе, Скисе, да не е депутат, премиер ... К'ъв е ... За това казах по-рано, че си е най-обикновен бизнесмен ... Единствената разлика е, че има малко повече пари и власт от средностатистическите такива
И пак казвам, че щом той няма проблем да си плати за т'ва нещо и щом има хора, които да го направят срещу пари мене т'ва не ме касае. При положение, че не е вързал там 10 деца за столовете да гледат докато каката го бие с камшика да прави каквото си иска
Аре да го линчуваме, че си падал по нестандартен секс 

In Ban We Trust!
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
///peter написа:А явните пресилени манипулации ти как ги приемаш бе?
Ама то нацистки униформи, ама то на немски говорел, ма то осквернявал евреи, е КЪДЕ БЕ, КЪДЕ?
А защо никъде не се говори за педалските изяви на повечето големи политици или педалщината е нормална?
не ми викай "бе"!! ...... аз на тебе нищо не ти викам!! спориме що годе културно-нема нужда от афектиране.
и в тая тема говорим за мозли-не за некой друг!! другите политици ли са ,кви са не е оправдание за тоя нещастник...!! то ше ни извади очите кво прави -ние пак викаме:аре са -кво па толко станало...! да си пада по квото ще-щом е публична личност/а той е!/ требва да спазва повече от другите хора някакъв морал...! квото и да пишат и да са манипулирали-филмчето е факт! ако е мултипликационно и съвсем измислено -тогава е друга бира,ма като гледам не е седнал да го каже,така че работата не е че се вика че сестра му е к**ва...!!
не го линчувайте...!! щом тва е нормално-начи аз съм извратеняк!
Не мисля, че най-големия проблем на времето в което живеем е фактЪТ, че някойси си падал по секс с камшици *тая дума с Ъ ли се пише д'ге* ... И казвам, че лично мен не ме бърка ако ще и да се ч*ка със слонове, стига слоновете да нямат нищо против и не го прави пред НДК(образно казано)...
In Ban We Trust!
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Възможно е в публичния дом за 5 к**ва да има намаление и с отстъпката да се стимулира икономиката и растежа на БВП. Затова е полезно да си вземе 5 к**ва, вместо само една. Печели икономиката, печели мозли, печели публичния дом. Т.нар. Win-win стратегия!
Петьо, верно не се ядосвай брат. Всичко, дето си го говорехме се изпълни. Каквото казахме че ще стане, стана. Темата продължава да е:
А) Жълта
Б) Тъпа
В) Смешна
Г) Сбъркана
Верен отговор: И четирите заедно.
И не си струва, на никой, който е достатъчно замаен от такава жълтина няма да му светне от твоите думи. Пак ти повтарям: бори се където има смисъл.
Вестниците, радиото, телеввизията създадоха кастата на новинарски болните хора - новиномани. Хората , дето като прочетат или чуят нещо по телвизура значи всичко е истина и чиста монета, а всичко друго е измама, вкл. и малко здрава мисъл. Хората обичат някой да мисли вместо тях.
Петьо, верно не се ядосвай брат. Всичко, дето си го говорехме се изпълни. Каквото казахме че ще стане, стана. Темата продължава да е:
А) Жълта
Б) Тъпа
В) Смешна
Г) Сбъркана
Верен отговор: И четирите заедно.
И не си струва, на никой, който е достатъчно замаен от такава жълтина няма да му светне от твоите думи. Пак ти повтарям: бори се където има смисъл.
Вестниците, радиото, телеввизията създадоха кастата на новинарски болните хора - новиномани. Хората , дето като прочетат или чуят нещо по телвизура значи всичко е истина и чиста монета, а всичко друго е измама, вкл. и малко здрава мисъл. Хората обичат някой да мисли вместо тях.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
ДЗВЕР, нали знаеш нашия девиз винаги до край
Правя го, защото гледайки хората тази тема поне малко ще им светне лампичката, абе чакай бе? Какви униформи, какви евреи? Ще им стане интересно, ще погледнат следващата гръмка новина и ще си кажат абе то с Мозли беше пресилено и то доста, ами тук? Сами ще стигнат до истината
Както се казваше в онзи филм който ти препоръчах:
"Колкото повече се опитвате сами да намерите истината, толкова повече виждате колко сте били лъгани"...
Е дай Боже поне нашето общество прогледне, да разбере, че ТО има глас не некви посерковци зад бюрата, било депутати, било журналисти, било каквато и да е друга а социална сган
Защото с това промиване на мозъци до къде стигнахме? Празнуваме:
А) Годишнини от "руско-турската война" - чакай бе само руснаци ли са били???????
Б) 9 септември - е няма такава друга държава която да се радва как на 9ти септември губи огромни територии...
В) Свети Валентин - ъъъ кой беше ти бе?
Г) Гледаме новини на турски и то не къде да е, а по националната ни телевизия! това също го няма никъде другаде по света НИКЪДЕ!
Д) В учебниците ни вече се споменава за турско присъствие, а не робство...
Извинявай, но това което коментира скиса е пример за началото на края на личното мнение... е извинявай да гледаш филмче, на което даже не се вижда хубаво лицето на някакъв белокос старец, да се виждат черни дрехи, и карирани фанелки и ти, да прочетеш и да повярваш на това, че тва са нацисти и концлагеристи..... извинявай до къде сме стигнали?
А и същност защо точно евреите са се заели с тежката задача да детронират голяма фигура от един особено печеливш бизнес?

Правя го, защото гледайки хората тази тема поне малко ще им светне лампичката, абе чакай бе? Какви униформи, какви евреи? Ще им стане интересно, ще погледнат следващата гръмка новина и ще си кажат абе то с Мозли беше пресилено и то доста, ами тук? Сами ще стигнат до истината

Както се казваше в онзи филм който ти препоръчах:
"Колкото повече се опитвате сами да намерите истината, толкова повече виждате колко сте били лъгани"...
Е дай Боже поне нашето общество прогледне, да разбере, че ТО има глас не некви посерковци зад бюрата, било депутати, било журналисти, било каквато и да е друга а социална сган

Защото с това промиване на мозъци до къде стигнахме? Празнуваме:
А) Годишнини от "руско-турската война" - чакай бе само руснаци ли са били???????
Б) 9 септември - е няма такава друга държава която да се радва как на 9ти септември губи огромни територии...
В) Свети Валентин - ъъъ кой беше ти бе?
Г) Гледаме новини на турски и то не къде да е, а по националната ни телевизия! това също го няма никъде другаде по света НИКЪДЕ!
Д) В учебниците ни вече се споменава за турско присъствие, а не робство...
Извинявай, но това което коментира скиса е пример за началото на края на личното мнение... е извинявай да гледаш филмче, на което даже не се вижда хубаво лицето на някакъв белокос старец, да се виждат черни дрехи, и карирани фанелки и ти, да прочетеш и да повярваш на това, че тва са нацисти и концлагеристи..... извинявай до къде сме стигнали?
А и същност защо точно евреите са се заели с тежката задача да детронират голяма фигура от един особено печеливш бизнес?

- SKISA
-
-
и те се цунали и се прегърнали...!!
ми сички други сигурно са тъпи и вампирясали от гледане на телевизия-само вие двамата сте останали на тоя свят. изобщо не става дума дали и как точно се е клатил дъртият мозли-става въпрос ,че ако/а то явно е / така той не може да остане на високият пост в спорта и тва не е фирма,нито е негова ,за да ми говорите за бизнесмен-това е световна спортна организация и ако шефа и прави това,което виждаме в клипа -начи е пумияр и требва да иде да се самообеси безкрайно ...!!! отделно е ,че не прави добре за спорта ,който ръководи и на системата "проба-грешка" действат с правилата..
как е възможно да защитавате един старец,който е явно сбъркан психически и който е неморален,нагъл и сексуално сбъркан...!??
ми сички други сигурно са тъпи и вампирясали от гледане на телевизия-само вие двамата сте останали на тоя свят. изобщо не става дума дали и как точно се е клатил дъртият мозли-става въпрос ,че ако/а то явно е / така той не може да остане на високият пост в спорта и тва не е фирма,нито е негова ,за да ми говорите за бизнесмен-това е световна спортна организация и ако шефа и прави това,което виждаме в клипа -начи е пумияр и требва да иде да се самообеси безкрайно ...!!! отделно е ,че не прави добре за спорта ,който ръководи и на системата "проба-грешка" действат с правилата..
как е възможно да защитавате един старец,който е явно сбъркан психически и който е неморален,нагъл и сексуално сбъркан...!??
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
SKISA написа:дъртото копеле си е тъпанар,нацист и идиот! ако ще да изкарате от 10 кладенеца вода за евреи,жлоши журналисти и секви други-факта си е факт!! прави оргии на фашистка тематика - извратеняк!! и на всичко отгоре е публична личност с положение в обществото!!
SKISA написа:и те се цунали и се прегърнали...!!
Нещо си противоречиш

- SKISA
-
-
зарежи ме мене-...! кажи са-тоя мозли защитаваш ли го ,смяташ ли ,че е читаво това ,което прави и трябва ли такъв човек да е начело на такъв голям спорт като формулата...!?!? няма значение как е станало достояние в нета!ясно ,че са го нагласили,ама явно това е истината,което гледаме! кажи тва читаво ли е !? как можеш да кажеш-ми той не е политик,а бизнесмен-мое си прави квото иска...!?!? тва не виждате ли ,че не е нормално!? немска му работа!!
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Тоа, Маским Мозлев я го знам- училе сме заедно в предучилишната
. Богатите хора на Запад, могат да правят каквото си искат, но после си плащат за това. Те, онова момче Хамилтън, го хванаха да кара само с 196 км/ч, и то си плати. За разлика от новобогаташите- безсмъртните у нас.

Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
SKISA написа:зарежи ме мене-...! кажи са-тоя мозли защитаваш ли го ,смяташ ли ,че е читаво това ,което прави и трябва ли такъв човек да е начело на такъв голям спорт като формулата...!?!? няма значение как е станало достояние в нета!ясно ,че са го нагласили,ама явно това е истината,което гледаме! кажи тва читаво ли е !? как можеш да кажеш-ми той не е политик,а бизнесмен-мое си прави квото иска...!?!? тва не виждате ли ,че не е нормално!? немска му работа!!
Не говоря за това пич, говоря за кухия начин по които се манипулират хората... нямаше никакви нацисти и никакви евреи, но пред публиката се поднесоха словата, че той осквернявал жертвите на холокоста (които от няколко хиляди по официални данни след 5г от войната, в днешен ден са 6милиона - без доказателства) и разбираш ли трябва да напусне ФИА, това ли е довода за сваляне на един шеф? Това, че се пляска означава, че трябва да напусне? НЕ аз не мисля така

Това, че се пляска не е нито твоя нито моя, стига да не засяга някой човешки права

- Loewe
- младши ентусиаст
-
peter и eraziel, да не сте симпатизанти на Атака?! Като гледам май имате нещо против евреите? Много е ясно с какво клипчето обижда еврейте и това е проверяването за въшки, така се е правело в концлагерите!!! Относно немския, командват се на немски, казва и "Обърни се!", а не превежда на другата! Стига сте го защитавали тоя дърт лицемер. Преди се беше изказал против нацизма във Ф1, визирайки нападки срешу цвета на кожата на Хамилтън, а иначе си играе на нацист и всичко според вас е Ок нали?! Айде моля Ви стегнете се!!! Подкрепям Скиса напълно, Мозли да си подава оставката!!!
“M” stands for Motorsport. And there’s no question that these cars have racing in their blood.
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
///peter,
Позволявайки си да ти опонирам, ще ти кажа, че този маниер и този девиз означават, че не си чел внимателно лицето А. Шикългрубер.Ще си позволя да го цитирам, в текст, с който съм абсолютно съгласен и намирам за актуален.
Както ясно виждаш, не за всеки и не със всеки има еднакъв смисъл да се бориш.
А тука напълзяха Лъвове и разни други "полунемски" елементи и положението става страшно. Разпознаха ти и партийният възглед.
Изглежда Маркс наистина има някои грешки във възгледите си и даже демокрацията и свободното слово не е еднакво добро и препоръчително за всички.
Затуй аз ти викам: дай отбой на тази тема.
Няма смисъл. ГЛедаш ги колегите, ще свалят Мозли и без тебе още от тая тема, тоя мръсник.
Ако имаш работа с хора по точка 3, имаш шансове.
Ти май само с такива не се бориш. Помисли си пак. Борбата до последно е една от най - големите грешки. И ако в края си тя е полезна, щото дава на света мъченик, в началото разрушава гигантска полезна конструкция. Т.е. е добре да бъде спирана в началото.
Това е истината. Хитлер никога не е бил пълководец. Най - великите пълководци на света са били непобедими не защото не е имало битки, в които да могат да бъдат победени или защото не отстъпвали нивга нито крачка. Най - добрите пълководци са прочути с факта, че при благоприятно развитие на битката държали и използвали армиите си до край, а при неблагоприятно още в началото на битката майсторски извеждат армиите си от битката при минимум жертви, ангажирайки врага с глупости и безполезни стълкновения.
Т.е. те са по - предвидливите и п о- гъвкавите.
///peter написа:ДЗВЕР, нали знаеш нашия девиз винаги до край![]()
Позволявайки си да ти опонирам, ще ти кажа, че този маниер и този девиз означават, че не си чел внимателно лицето А. Шикългрубер.Ще си позволя да го цитирам, в текст, с който съм абсолютно съгласен и намирам за актуален.
Читателите на нашата преса могат да бъдат разделени на три групи:
първо, онези, които вярват на всичко прочетено;
второ, онези, които не вярват на нищо от прочетеното;
трето, онези хора с мозъци, които умеят да се отнесат критично към прочетеното и съответно да си правят своите изводи.
В цифрово отношение първата група е най-голяма. Тя се състои от основната маса от народа и затова представлява най-примитивната в идейно отношение част от нацията.
Втората група читатели в цифрово отношение е по-малка. Една част от нея се състои от елементи, които по-рано са принадлежали към първата група, а след това в резултат на дълъг опит са се разочаровали и са отишли в другата крайност: сега те не вярват на нищо, "стига да е напечатано във вестника". Те ненавиждат всички вестници и или въобще не ги четат, или безкрайно се възмущават на съдържанието им, приемайки, че всички вестници са само лъжа и измама. Да си имаш работа с такива хора е много трудно, понеже те са настроени с недоверие и тогава, когато става въпрос за истина. Тези хора са почти изцяло изхабени за каквато и да е положителна работа.
Третата група в цифрово отношение е най-малка. Тя се състои от истински духовно развити личности, на които и вродените качества и възпитанието са им дали възможност да мислят самостоятелно.
Тези хора се опитват да си съставят собствено мнение, те подлагат на проверка всичко прочетено и едва след това правят изводи. Такива хора четат всеки вестник критично. Тук на автора на статията не винаги му се пише лесно. Господата журналисти се отнасят хладно към такива читатели.
За хората от третата група не е толкова опасно и няма такова значение всичко, което попада в нашите лъжливи вестници.
Както ясно виждаш, не за всеки и не със всеки има еднакъв смисъл да се бориш.
А тука напълзяха Лъвове и разни други "полунемски" елементи и положението става страшно. Разпознаха ти и партийният възглед.
Изглежда Маркс наистина има някои грешки във възгледите си и даже демокрацията и свободното слово не е еднакво добро и препоръчително за всички.
Затуй аз ти викам: дай отбой на тази тема.
Няма смисъл. ГЛедаш ги колегите, ще свалят Мозли и без тебе още от тая тема, тоя мръсник.
Ако имаш работа с хора по точка 3, имаш шансове.
Ти май само с такива не се бориш. Помисли си пак. Борбата до последно е една от най - големите грешки. И ако в края си тя е полезна, щото дава на света мъченик, в началото разрушава гигантска полезна конструкция. Т.е. е добре да бъде спирана в началото.
Това е истината. Хитлер никога не е бил пълководец. Най - великите пълководци на света са били непобедими не защото не е имало битки, в които да могат да бъдат победени или защото не отстъпвали нивга нито крачка. Най - добрите пълководци са прочути с факта, че при благоприятно развитие на битката държали и използвали армиите си до край, а при неблагоприятно още в началото на битката майсторски извеждат армиите си от битката при минимум жертви, ангажирайки врага с глупости и безполезни стълкновения.
Т.е. те са по - предвидливите и п о- гъвкавите.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Това мнение ми хареса, но мисля, че не си ме разбрал добре.
Ясно е, че повечето хора в момента попадат в групата на "вярващите", всяка борба се започва постепенно, ако хората от група 3, започнат със желание да опровергават вярването на първата група, ще увеличим група 2 и от части 3
Иначе да, разкриха ме, аз съм див атакист
и да определено само във конц лагерите са ги проверявали за въшки
като се замисля, защо? Нали там са отивали да умират що ги проверяват за въшки като след няколко дни ще изгорят тези въшки
П.С. И защо използваш истинското име на А. малко хора го знаят
Ясно е, че повечето хора в момента попадат в групата на "вярващите", всяка борба се започва постепенно, ако хората от група 3, започнат със желание да опровергават вярването на първата група, ще увеличим група 2 и от части 3

Иначе да, разкриха ме, аз съм див атакист

П.С. И защо използваш истинското име на А. малко хора го знаят

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Ти ми говориш за категориите от филма. Но филма си е филм.
Когато хората са с промити мозъци от нечии PR, начинът да го пребориш е като проведеш адекватен обратен PR по същия начин и пред адекватна аудитория. Филмът това и прави, масова продукция.
Това се опитвам да кажа.
А това, коеот се опитваш да направиш ти е да обясниш на всеки с промит мозък, персонално, че мозъкът му е промит.
Не става.
Без д аговорим, че темата тука вече я четем предимно 6 човека, за останалите не става за четене и смисленото се губи сред хилядите глупости.
Поздрави!
Когато хората са с промити мозъци от нечии PR, начинът да го пребориш е като проведеш адекватен обратен PR по същия начин и пред адекватна аудитория. Филмът това и прави, масова продукция.
Това се опитвам да кажа.
А това, коеот се опитваш да направиш ти е да обясниш на всеки с промит мозък, персонално, че мозъкът му е промит.
Не става.
Без д аговорим, че темата тука вече я четем предимно 6 човека, за останалите не става за четене и смисленото се губи сред хилядите глупости.
Поздрави!
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
малко и по темата:

Президентът на Международната федерация по автомобилизъм (ФИА) Макс Моузли няма намерение да подава оставка, въпреки сексскандала, в който беше въвлечен от британски таблоид. Моузли написа писмо до своите колеги във ФИА, от което става ясно, че възнамерява да съди британското издание "News of the World".
Таблоидът показа видео кадри, в които 67-годишният адвокат е заснет в оргия с пет проститутки. Момичетата биели Моузли с камшик, а той крещял на немски, след което правили секс. Проститутките били облечени в униформи от нацистките концлагери по време на Втората световна война. Моузли не отрича участието си в оргията, но заявява, че не трябва да се търси нацистка връзка в случая.
"Получих огромен брой съобщения в знак на подкрепа. Личният ми живот няма нищо общо с работата ми, затова смятам да остана на поста си. Публикацията на "News of the World" е груба намеса в личниия ми живот и аз възнамерявам да предприема съдебни действия срещу вестника", пише Макс Моузли.
Президентът на ФИА допълни, че е жертва на тайна операция на таблоида, но няма представа от какво е предизвикана тя. The News of the World стои зад това, което е публикувано", заяви говорителят на изданието Хейли Барлоу.