акт за превишена скорост
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Tender
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 BMW 525d
- Мечтае да кара: BMW M5
zmej написа:Аз също съм печелил дело и то без да платя и стотинка..
Просто сиподадох жалбата в КАТ. Около 6 месеца по-късно ме извикаха в СРС да дам свидетелски показания, (катаджиите също ги бяха извикали, но те дори не се явиха....) и два месеца по-късно ми съобщиха, че акта пада и аз печеля - пак повтарям - без една стотинка да съм дал...
А какво е СРС???

SGV
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
- jordanslivenski
-
Добре де, най-отдолу на акта пише, че в тридневен срок трябва да се направят допълнителни обяснения и възражения. Това ли е всъщност обжалването на самия акт или след един месец като ми дадат наказателно постановление или какво беше там... Сега да ходя ли в КАТ да давам допълнителни обяснения или после?
- jordanslivenski
-
Ами, така ще направя... Ще го обжалвам... И да го на.укам на всички тъпи куки, дето не гледат да намаляват опасностите по пътищата, а създават такива... Представете си как ме спряха - веднага след завой, на път по който обикновено се кара бързо. Ами ако някой позаспал се беше натресъл в колата ми...
Ама то трябва всички да се оборудваме с анти-радари от ония дето им прецакват техните и като минаваш покрай някой - щрак... ама около тебе да има и други коли, че да не те гепят
Някой знае ли къде ги продават тези машинки? Колкото повече си мисля, толкова повече ми се иска да си купя една такава и да ги цакам ченгетата...
А най-много ме е яд не за акта, а като видях победоносното изражение върху мазната физиономия на оная крава, която изпреварих секунда преди това, като ми вдигнаха палката и тя профуча край мен :x
Ама то трябва всички да се оборудваме с анти-радари от ония дето им прецакват техните и като минаваш покрай някой - щрак... ама около тебе да има и други коли, че да не те гепят

А най-много ме е яд не за акта, а като видях победоносното изражение върху мазната физиономия на оная крава, която изпреварих секунда преди това, като ми вдигнаха палката и тя профуча край мен :x
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2