ЕМО STYLE
Модератор: Общи модератори
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
Andronoff написа:Денят на едно емо
6.00 Доогризвам лака си.
7.00 Майка ми замалко не видя, че си гриза лака. Каза, че аз съм идиот - измъчен и, че трябва да отивам на училище. She makes me cry.
7.05 Започнах да се обличам, сложих си панталоните - теснички. Значки - повече,
...
лакираните нокти.
21.15 Погризах малко лак и заспах.
велико, баце

смях се с глас

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
Pitbull_Germany написа:SKISA написа:недей така ,колега... тийн -проблем му се вика да фанат да се сбият,да строшат некой джам,да се понатиснат у коридора...!!
тва е огромен проблем! мрът!!самоубиват се. не е дребна работа... не знам как го мислите ,ама ако не са родителите виновни...не знам кой...
На мен мисълта ми е, че всички сме виновни. Не можеш да кажеш само - ТИ си виновен. Не са само и родителите, просто такъв им е мирогледа на пуберите, че просто не знам как по-точно един родител би го променил!
Иначе проблемът си е по-сериозен отвсякога! Да се самоубиват заради едната простотия...е, това вече не е шега!
така е...!няма само един виновен. мирогледа ,обаче ,се създава,а тва се случва най-вече от хората,които са с тебе-т.е. родителите!на никой друг не му пука повече за тия тийнейджъри ,отколкото на родителите му. поне така трябва да бъде. значи те са хората ,които/ в най-голяма степен/ участват в изграждането на тоя мироглед...! а проблема ,че е сериозен ...на тва здраве му кажи!!! даже не можах да се засмея на писаното от колегата андроноф...
- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
SKISA написа:Pitbull_Germany написа:SKISA написа:недей така ,колега... тийн -проблем му се вика да фанат да се сбият,да строшат некой джам,да се понатиснат у коридора...!!
тва е огромен проблем! мрът!!самоубиват се. не е дребна работа... не знам как го мислите ,ама ако не са родителите виновни...не знам кой...
На мен мисълта ми е, че всички сме виновни. Не можеш да кажеш само - ТИ си виновен. Не са само и родителите, просто такъв им е мирогледа на пуберите, че просто не знам как по-точно един родител би го променил!
Иначе проблемът си е по-сериозен отвсякога! Да се самоубиват заради едната простотия...е, това вече не е шега!
така е...!няма само един виновен. мирогледа ,обаче ,се създава,а тва се случва най-вече от хората,които са с тебе-т.е. родителите!на никой друг не му пука повече за тия тийнейджъри ,отколкото на родителите му. поне така трябва да бъде. значи те са хората ,които/ в най-голяма степен/ участват в изграждането на тоя мироглед...! а проблема ,че е сериозен ...на тва здраве му кажи!!! даже не можах да се засмея на писаното от колегата андроноф...
Е то това, което той е написал е трагично

Че родителите помагат за сформирането на характера на детето - прав си! Но не са само те виновни. Колкото и свествн родител да си, не можеш постоянно да се занимаваш с това дете. Не можеш само да го гледаш в ръцете дали не е донесло някоя глупост от даскало. А нека си признаем, че децата, които са по-кротки, са по-малко! Колко са тези, които не се подвеждат по акъла на съучениците си? Нека не забравяме, че училището е мястото, където тези деца прекарват по-голямата част от деня си, там са хората, с които общуват предимно. Прави ли те лош родител това, че се прибираш изгърбен от бачкане и точно днес не можеш да се занимаваш с това дете. Защо хората гледат да си пратят детето в нормално училище до 8 клас - не е за да научи нещо, а защото се предполага, че средата е по-добра и няма да стане идиот! Ако детето е по-свито, то то има в повечето случаи варианта или да е "готин" и да мисли като повечето си връстници или да го правят постоянно за смях...а днес това е опасно - ще вземе да стане един ЕМО и да си резне веничките!
За мен вината е по средата. Родителите също са виновни и понякога пренебрегват децата си дали заради безхаберие или кариера, но и училището играе огормна роля. Според мен трябва да се поореже това положение в училищата - това не е свобода, а свободия! Те не ходят там, за да ми се правят на манекенки в часовете и да се снимат с телефоните, нито да чупят стойки и да си пускат смс-и постоянно, а отиват там да учат! Ето това е училището. Защото, ако можеш да контролираш какво прави детето ти, докато си е вкъщи, то докато е на училище, не можеш! Защото на даскалките им пука на трътките какво правят тези деца. Защото те са си виновни за неуважението! Защото нас едно време като правехме кошер в часовете, ни лепваха едно контролно и после се чудиш как да обясниш вкъщи откъде е тая цафара! А сега само ги гледат и се оправдават даскалите, че не можели да направят нищо - не, просто не искат. Само това обясняват - като за 400 лв. на месец - толкова. Няма значка колко взимаш - или си вършиш работата като хората, или отиваш на пазара да продаваш домати!
А и колега СКИСА - парите на мама и тате са от голямо значение! Защото забелязваш какво просто население сме и как за нас телефона е нещо адски гъзарско! Аз съм виждал човек с Верту за 10 бона да кара Голф 3...а колко струва тоя голф? Обществото ни не е изградено от материалисти, а от комплексари и натегачи. Защото не е нормално да караш последен модел Бенз с600 или БМВ 745 и да живееш в мизерен квартал в апартамент на половината от стойността на колата ти! Всички ние им го даваме тоя пример на малките.
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Pitbull_Germany написа:
А и колега СКИСА - парите на мама и тате са от голямо значение! Защото забелязваш какво просто население сме и как за нас телефона е нещо адски гъзарско! Аз съм виждал човек с Верту за 10 бона да кара Голф 3...а колко струва тоя голф? Обществото ни не е изградено от материалисти, а от комплексари и натегачи. Защото не е нормално да караш последен модел Бенз с600 или БМВ 745 и да живееш в мизерен квартал в апартамент на половината от стойността на колата ти! Всички ние им го даваме тоя пример на малките.
И да имаш всичките пари на света, да се къпеш в злато, ако човек е тъп, ограничен и елементарен, тогава и парите не могат да го оправят. Тъп ли си по душа, такъв си оставаш.

По-горе четох, че малките се заглеждали по по-големите, с лъскавите коли, така ще е като това им е средата. Жалкото е, че са малки, а се мислят за много големи, че като от 14-годишни почнат да пушат, пият и по дискотеки ходят...тогава на 24 какво ще правят?!Може ли в главата на едно дете да се вътртят такива глупости, по дяволите, аз като съм била на 14 съм играла на криеница в квартала. И ще става от по-зле, на по-зле. Просто е жалко, че подрастващото поколение е такова, кадърните и можещите са твърде малко.
Тука не аз или ти, или някой друг е виновен, а всички са виновни и самите деца са виновни. Няма сиво вещество, което да мисли разумно в главите им, ама като станат на по 20 години ще си бият главата в стената и ще викат:" Защо не послушах нашите като бях малък/малка". Защото както виждаме в конкретния случай, децата си отиват заради пълните глупости. И най-лошото е, че това няма да е последният случай, за жалост.

- nCuXoHeBpo3eH
- Потребител
-
- Кара: CBR 900RR
Не е само за емотата, но ви препоръчвам да прочетете цялата тема!
http://scooterclub-bg.com/forum/index.p ... 609.0.html

- kolega
- Phantom of the streets
-
- Кара: E46 M3
nCuXoHeBpo3eH написа:Не е само за емотата, но ви препоръчвам да прочетете цялата тема!http://scooterclub-bg.com/forum/index.p ... 609.0.html
Нещата са много точно описани в тази тема. Това е днешната младеж!!!

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
е ми точно за това говориме...!какви пари,кви бедни или богати...!?!? те и като имат пари ,като му дадат 100 кинта неска то пак може да ги похарчи за идиотщини,ако не е читаво...!! никога не съм си мислил,че ше се стигне до такива неща!! нека правят глупости-всички сме правили,ама тва чудо..
учителите зимали 300лева-ако не им харесва-да не взимат!никой не е насила на работа освен в затвора!! но аз продължавам да твърдя,че семейството е основното място ,където се вазпитава едно дете!! има ли го тва от къщи-като излезе на у-ще или някъде другаде то вече има основните насоки и предствата кое е добро и кое е зло...! и да му изпадне някое ново предизвикателство -само ще прецени тва нормално и читаво ли е или не...!! ако се поддаде и не може да прецени-значи няма първоначалното възпитание ,а то идва само от родителите...!естествено ,че даскалото и приятелите влияят,ама ...!пак повтарям,че има ли тия прословути 7г ,които май вече стават повечко-ще му е по-лесно да не се поддаде на тъпотиите ,които го заобикалят!!
а тва за парите е смешно!естествено ,че дете на дупе с панелка и полуумрела 7ца ,който се прави на гъзар ,а всъшност е въздухар ще се метне по-лесно на жмел или на ЕМО,или там на квото и да е...
учителите зимали 300лева-ако не им харесва-да не взимат!никой не е насила на работа освен в затвора!! но аз продължавам да твърдя,че семейството е основното място ,където се вазпитава едно дете!! има ли го тва от къщи-като излезе на у-ще или някъде другаде то вече има основните насоки и предствата кое е добро и кое е зло...! и да му изпадне някое ново предизвикателство -само ще прецени тва нормално и читаво ли е или не...!! ако се поддаде и не може да прецени-значи няма първоначалното възпитание ,а то идва само от родителите...!естествено ,че даскалото и приятелите влияят,ама ...!пак повтарям,че има ли тия прословути 7г ,които май вече стават повечко-ще му е по-лесно да не се поддаде на тъпотиите ,които го заобикалят!!
а тва за парите е смешно!естествено ,че дете на дупе с панелка и полуумрела 7ца ,който се прави на гъзар ,а всъшност е въздухар ще се метне по-лесно на жмел или на ЕМО,или там на квото и да е...
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
за мен проблема си идва от комунизма-тогава,като нямаш какво да правиш и под натиска на родителите,създаваш семейство твърде млад и неопитен.идват и децата,след известно време идват и проблемите-осъзнаваш,че не си се наживял един вид,а отговорностите ти идват много и се почват сем скандали и така нататък....
и това след време се повтаря от същия човек върху децата си,става така,че за да възпитаваш дете ти трябва време(отделен въпрос е ти какво си научил в тоя живот и какво си видял и как можеш да го поднесеш на детето си,за да те разбере),а това време липсва,защото се пукна балона комунизъм и доста хора изгоряха,тези които се трудиха съвестно,желаейки нормален живот!и се налага да се работи извънредно много,за да се компенсира някак липсата на средства,за сметка на всичко останало-децата сами се възпитават и което има късмет,става стока,което не-реже вени,друса,пие...
тъй че,не емо мода,ами тва си е един стар проблем,на който се обръща много малко внимание,но няма как,след като от многото проблеми,породени от липсата на пари,липсата на време и няма кой де седне и да се замисли!
и сега имам познати,които създават фалшиви семейства-под натиска на родители,по сметка,поради слаб интелект-щот не знае какво може да направи с младостта си,да си подобри живота.и така след време те ще възпитат едни олигофрени,и тяхната прибързаност,ще им се върне...по мои наблюдения,над 80% от семействата са просто трагични,никаква връзка между жената и мъжа,омръзнали са си и потърпевшите са децата!затова няма как да има стабилно,образовано общество,все още сме много назад в културата си-навсякъде дъни чалгата,всички малки деца се кълчотят,тая мобилна мода направо върлува,в даскалота само мизерия,а на всички им се живее...
и направо ми е писнало от простотията българска,ама щот сме бедни и гладни.....
и това след време се повтаря от същия човек върху децата си,става така,че за да възпитаваш дете ти трябва време(отделен въпрос е ти какво си научил в тоя живот и какво си видял и как можеш да го поднесеш на детето си,за да те разбере),а това време липсва,защото се пукна балона комунизъм и доста хора изгоряха,тези които се трудиха съвестно,желаейки нормален живот!и се налага да се работи извънредно много,за да се компенсира някак липсата на средства,за сметка на всичко останало-децата сами се възпитават и което има късмет,става стока,което не-реже вени,друса,пие...
тъй че,не емо мода,ами тва си е един стар проблем,на който се обръща много малко внимание,но няма как,след като от многото проблеми,породени от липсата на пари,липсата на време и няма кой де седне и да се замисли!
и сега имам познати,които създават фалшиви семейства-под натиска на родители,по сметка,поради слаб интелект-щот не знае какво може да направи с младостта си,да си подобри живота.и така след време те ще възпитат едни олигофрени,и тяхната прибързаност,ще им се върне...по мои наблюдения,над 80% от семействата са просто трагични,никаква връзка между жената и мъжа,омръзнали са си и потърпевшите са децата!затова няма как да има стабилно,образовано общество,все още сме много назад в културата си-навсякъде дъни чалгата,всички малки деца се кълчотят,тая мобилна мода направо върлува,в даскалота само мизерия,а на всички им се живее...
и направо ми е писнало от простотията българска,ама щот сме бедни и гладни.....
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- terorero
- младши ентусиаст
-
- Кара: M4 (F83)
Аз се чудех каква е тая икона в скайпа дето пише ЕМО на нея
Абе тва са просто едни емоционални олигофрени, мързи ги да учат, мързи ги да спортуват, мързи ги да живеят. Обвиняват другите ,че не ги разбирали ,всички са им виновни само те са жертви и си живеят в измисления мизерен свят. Имах нещастието да уча в художествена гимназия и съм се нагледал на тия лайна. Виновна за това е прекалената им задоволеност. Получават всичко на готово и от мързел си вкарват сякви паранои и измислени проблеми 

- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
SKISA написа:..
учителите зимали 300лева-ако не им харесва-да не взимат!никой не е насила на работа освен в затвора!! ...
SKISA,
уважавам повечето ти постинги, но това не го казвай, моля

не съм изобщо съгласен и макар да има връзка с темата не мисля, че е нужно да спорим

- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Действително, важно е и семейството, средата, в която расте детето. Но в съвременния свят държавата, в лицето на педагози и учители според мен е много по-важна.
Обществото е устроено по такъв начин, че всички ние трябва да работим, за да живеем. Затова повечето деца, още след 3г възраст през деня ходят на детска градина, а след това - на училище. Т.е. една значителна част те не са пред погледа и контрола на родителите си. Затова много важна роля във възпитанието на децата имат и педагозите. С тези заплати на учителите, за да станеш даскал, трябва или да си голям „фен“ на тази професия, или да си толкова некадърен, че да не можеш да си намериш по-добра работа. Вярвам, че сред учителите има и такива, които са искрено отдадени на работата си, и обичат децата. Но за съжаление има и от другите, които за нищо не стават, камо ли за такава отговорна работа, като работата с деца.
В момента в повечето училища цари пълна анархия. И няма какво да се учудваме от последствията.
Тука се разрази спор относно ролята на парите. Като изключим очевидната им роля като мотивация за учителите, според мен парите не са чак толкова голям фактор. Виждал съм бедни, но силни, здрави и задружни семейства. Виждал съм и богати, но разделени семейства, с презадоволени, лигави и безотговорни деца.
Та въпроса не е в парите, а в това колко време и Любов са отделили на децата си родителите. Дали в най-ранна детска възраст са успели да ги научат да отличават доброто от злото, да им втълпят кои са истинските ценности в живота.
Според мен е важно малките деца - до 5-6 годишна възраст да нямат собствен телевизор в стаята си, а също и компютър. Много деца израстват с постоянно включен ТВ до себе си. Нонстоп се филмира с американски екшъни, венецуелски сапунени сериали, дивотиите по cartoon network (не знам дали някой от вас е обръщал внимание на дебилните филмчета, които се излъчват по тази програма), чалга-канали с клипове със скъпи коли и пеещи к**ва... И после родителите се чудят - „защо ценностите на детето ми се въртят само около коли, пари, телефони и дрехи“?
Така че нещата са много комплексни, и според мен всички сте прави до някаква степен. Вината си поделят държавата, родителите, медиите...
Обществото е устроено по такъв начин, че всички ние трябва да работим, за да живеем. Затова повечето деца, още след 3г възраст през деня ходят на детска градина, а след това - на училище. Т.е. една значителна част те не са пред погледа и контрола на родителите си. Затова много важна роля във възпитанието на децата имат и педагозите. С тези заплати на учителите, за да станеш даскал, трябва или да си голям „фен“ на тази професия, или да си толкова некадърен, че да не можеш да си намериш по-добра работа. Вярвам, че сред учителите има и такива, които са искрено отдадени на работата си, и обичат децата. Но за съжаление има и от другите, които за нищо не стават, камо ли за такава отговорна работа, като работата с деца.
В момента в повечето училища цари пълна анархия. И няма какво да се учудваме от последствията.
Тука се разрази спор относно ролята на парите. Като изключим очевидната им роля като мотивация за учителите, според мен парите не са чак толкова голям фактор. Виждал съм бедни, но силни, здрави и задружни семейства. Виждал съм и богати, но разделени семейства, с презадоволени, лигави и безотговорни деца.
Та въпроса не е в парите, а в това колко време и Любов са отделили на децата си родителите. Дали в най-ранна детска възраст са успели да ги научат да отличават доброто от злото, да им втълпят кои са истинските ценности в живота.
Според мен е важно малките деца - до 5-6 годишна възраст да нямат собствен телевизор в стаята си, а също и компютър. Много деца израстват с постоянно включен ТВ до себе си. Нонстоп се филмира с американски екшъни, венецуелски сапунени сериали, дивотиите по cartoon network (не знам дали някой от вас е обръщал внимание на дебилните филмчета, които се излъчват по тази програма), чалга-канали с клипове със скъпи коли и пеещи к**ва... И после родителите се чудят - „защо ценностите на детето ми се въртят само около коли, пари, телефони и дрехи“?
Така че нещата са много комплексни, и според мен всички сте прави до някаква степен. Вината си поделят държавата, родителите, медиите...
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Жалко за децата..
Иначе Емотата са ми най-антипатичните хора, нямам думи да опиша колко ги мразя.. Наистина интересно за какво толкова има да плаче едно 13-14-15-годишно дете, камоли да се самоубива. Американците са създатели на доста тъпи неща, сред които е и този стил, но не мисля, че трябва да си много в ред, за да се докараш в такъв вид, а за промяната на държанието да не говорим. Аз лично ако бях родител никога не бих допуснал детето ми да се облича така..

Иначе Емотата са ми най-антипатичните хора, нямам думи да опиша колко ги мразя.. Наистина интересно за какво толкова има да плаче едно 13-14-15-годишно дете, камоли да се самоубива. Американците са създатели на доста тъпи неща, сред които е и този стил, но не мисля, че трябва да си много в ред, за да се докараш в такъв вид, а за промяната на държанието да не говорим. Аз лично ако бях родител никога не бих допуснал детето ми да се облича така..
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
zAcK написа::evil:![]()
Бахти малоумната история. Тия деца нито детството
им детство, нито ценностите им ценности нито възпитанието им възпитание![]()
![]()
![]()
Баааа. Т'ва ако срещна някой дет има горепосоченото облекло и вид
ще му разбия тъпата тиква, мамицата им разлигавена педалска![]()
![]()
P.S. Родителите на тия са направо за съд![]()
Бате внимавй, че имам много приятели метъли дето се носят по горе долу същия начин и пак са слаботелесни, ама се млатят всеки ден. Първо питай, после се фърляй че да не стане сакатлък

От тогава русото не е на мода.