ЕМО STYLE
Модератор: Общи модератори
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
SpUd3r написа:Pitbull_Germany написа:....
Не съм на 14, но съм на 20 и съм още млад, но не съм се водил по модите.
Преди време имаше мода да си скинар и всички около мен се правеха на скинари, аз не. После стана модерно да си рапер, аз пък по това време си слушах регенце и си ми беше перфект ( и още си ми е де). После се комерсиализира регето и рагата в България и почти всички мой връстници почнаха да го слушат, да пушат трева, понеже било модерно. После стана на мода пък от реге на д'н'б и габата след тва и тия хора квото беше модерно такова правеха, супер смешна история. Аз пък точно щото не ги следва си слушах през цялото време реге и още си го слушам, не ходя на реге партита, понеже само като отидеш отпред пред клуба и видиш кви ходят просто се отказваш. Та имам в предвид тия дето ся са емо-та или квито се водят там и обясняват как това е начин на живот и не знам си кво, след няколко месеца като излезне нещо друго модерно, те ще станат такива, палячовска история. Тва са хора без мнение, които се водят само по тълпите и тва е
Пияницо

Тия емота и т.н. са ужас.Като цяло това ново поколение са олигофрени.До 90 набор нещата бяха що годе нормално,но тея малките вече са пълни изроди.Пушат,пият,еб*т се от 13-14 годишна възраст.Имам брат на 12 и ще му строша главичката ако стане такъв(за щастие разума е с него).Наскоро имах случай двама 13 годишни да ми се отварят,но добре,че химията ми е малко и не превъртам много,че не ми се мисли за такива дечица

ТДС - Турбо Див Селянин
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
Мани ... тея емо-та ли са кви са не знам , ама не са нормални , има едно такова момче от училище мисля че е 9 клас , е то винаги е със слушалките на ушите , слуша няква идиотска музика и реве ... Един ден ми го набраха по телефона , и ми викат зарибяваи го да ти продаде хероин и аз такъв му говора ала бала един от твоите хора ми даде телефона еди кои си така и така и тоя малкия шок иска да ми прави срещи да ми продава хероин ... и даже направихме среща , ама аз бях забравил , и тоя ми звъни вика аре ве каде си да ти продам голямо или нещо такова каза .... тея не са хора на каде отива тоя свят ... а също са ми казвали , че за да си истински емо трява да си прережеш вените или да те наебът ...
It`s party time !
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Evelin Cotsev написа:Мани ... тея емо-та ли са кви са не знам , ама не са нормални , има едно такова момче от училище мисля че е 9 клас , е то винаги е със слушалките на ушите , слуша няква идиотска музика и реве ... Един ден ми го набраха по телефона , и ми викат зарибяваи го да ти продаде хероин и аз такъв му говора ала бала един от твоите хора ми даде телефона еди кои си така и така и тоя малкия шок иска да ми прави срещи да ми продава хероин ... и даже направихме среща , ама аз бях забравил , и тоя ми звъни вика аре ве каде си да ти продам голямо или нещо такова каза .... тея не са хора на каде отива тоя свят ... а също са ми казвали , че за да си истински емо трява да си прережеш вените или да те наебът ...
то за това женските с белези а мъжките като гейчета... Те такива като тях от малки требва да се бият бият бият че да влезнат в правия път..
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
Абе 87-ми набор съм ама явно и аз съм назад с модата. Четох цялата тема и не съм сигурен дали съм разбрал кой са тези от така наречения емо стил. Ще помоля някой ако може да сложи една снимка, мисля че би било най-лесно
п.с. разгледах в гугъл, че аз като гледам, всички дето ходят в червило са от този емо стил
чесно казано на мен ми харесва как изглеждат, аз първо помислих че са нещо като металите 

п.с. разгледах в гугъл, че аз като гледам, всички дето ходят в червило са от този емо стил

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Pitbull_Germany написа:Айде сега дружно да се съберем и в един глас да благодарим на чичковците от USA: Да ви го н_чукам! Всичките тия малоумни моди тръгват от там! Това, че те са една побъркана нация и всеки ден на някой 16 годишен перко му прищраква и решава да изтрепе де що живо има в училището му е отделен въпрос.

Ей колега, ако знаеш колко съм съгласен с теб ,просто все едно аз го написах

Абсолютната простотия, "Н"-тата степен на всичко най-лошо идва все от там ,ние сме нация с толкова дълбоки корени,такова славно минало (с някои изключения),такива златни традиции и култура ,че половината свят не могат да ни стъпят на малкия пръст.Нагледал съм се на техни реакции по зимните и летните курорти,по националните обекти ...
А тия ЕМОта ли са к'ви са , хванат ли някой такъв дето още му тече кръвта и вземе че го спасят ,после направо в затвора

Георги Пенчев
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
а да бе...!!! те американците са ни виновни ,че не можем да си възпитаваме децата!!! че ония зад големата вода са ненормални и гадове-верно е ,че голем процент са такива,ама на нас никой не ни е виновен ,че и тука откачат!да земем да закрием щатите,щото малоумните млади лайнца си режат вените!?!?!? стига! малко по-сериозно...!! не може за сека беда по света да ни е крив чичо сам!!! че е крив за много от бедите е вярно,ма не за сички и не за повечето!!!
и тая работа със затвори бой нема да се оправи-щот като чета те тва им е доктрината-да се мъчат...!!! и винаги съм си мислил,че за тъпите и малоумни деца са виновни само родителите...!!като почнат да се вайкат ,че сина им ги биел или щерка им крадяла пари или се друсали-се некой друг им е крив!!! да ама като не го е научил на ред или не го е възпитавал правилно-после се връща....!!!зад всяко кьопаво дете стои кьопав родител!!
и тая работа със затвори бой нема да се оправи-щот като чета те тва им е доктрината-да се мъчат...!!! и винаги съм си мислил,че за тъпите и малоумни деца са виновни само родителите...!!като почнат да се вайкат ,че сина им ги биел или щерка им крадяла пари или се друсали-се некой друг им е крив!!! да ама като не го е научил на ред или не го е възпитавал правилно-после се връща....!!!зад всяко кьопаво дете стои кьопав родител!!
Айде сега американците ни виновни. Обаче аз пък познавам доста, които са големи пичове. И американците нямат никаква вина за това, че някакви сдухани тинейджъри са се самоубили. Ако нещо е сдухало момичетата, това сме ние , а не американците, защото те живеят тук, а не в америка и са заобиколени от българи, а не американци и родителите и роднините и приятелите им са българи , а не американци. Обаче колко е лесно да прехвърляме вината на другите , а ? 

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Bavarishe написа:SpUd3r написа:Pitbull_Germany написа:....
Не съм на 14, но съм на 20 и съм още млад, но не съм се водил по модите.
Преди време имаше мода да си скинар и всички около мен се правеха на скинари, аз не. После стана модерно да си рапер, аз пък по това време си слушах регенце и си ми беше перфект ( и още си ми е де). После се комерсиализира регето и рагата в България и почти всички мой връстници почнаха да го слушат, да пушат трева, понеже било модерно. После стана на мода пък от реге на д'н'б и габата след тва и тия хора квото беше модерно такова правеха, супер смешна история. Аз пък точно щото не ги следва си слушах през цялото време реге и още си го слушам, не ходя на реге партита, понеже само като отидеш отпред пред клуба и видиш кви ходят просто се отказваш. Та имам в предвид тия дето ся са емо-та или квито се водят там и обясняват как това е начин на живот и не знам си кво, след няколко месеца като излезне нещо друго модерно, те ще станат такива, палячовска история. Тва са хора без мнение, които се водят само по тълпите и тва е
Пияницо![]()
![]()
Тия емота и т.н. са ужас.Като цяло това ново поколение са олигофрени.До 90 набор нещата бяха що годе нормално,но тея малките вече са пълни изроди.Пушат,пият,еб*т се от 13-14 годишна възраст.Имам брат на 12 и ще му строша главичката ако стане такъв(за щастие разума е с него).Наскоро имах случай двама 13 годишни да ми се отварят,но добре,че химията ми е малко и не превъртам много,че не ми се мисли за такива дечица
Мале нямаш си напредстава колко си прав.Иначе и мой набор има свестни ама много малко(аз съм '92).Малкия ми братовчед например('93) живее в Чехия и като дойде тука ме пита кви са тия изроди ??? Не че и там нямало де,но тук са доста повече.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Лека им пръст на двете момичета и съболезнования на семействата.
Но и самоубийци тийнейджъри и особено тийнейджърки винаги е имало.
Лошо, че го няма образованието, дисциплината и благосъстоянието. С тея трите заедно се преодолява и наркомания, и простотия и глупости. И до известна степен съм съгласен с някои колеги по - горе: Да, нарочно ги няма тези неща. При "комунизма" ги имаше. Сега умишлено определени другари ни превръщат в нация от консуматори.
На която проблемът не е толкоз ЕМО Стайлинга(Емоционално Манипулирани Олигофрени?), той утре ще е нещо друго. Колкото наркотиците, всеобщата простотия и липса на интелигентност, липса на уважение към държавата и закона и преклонение към пари и често безполезни материални продобивки.
Но и самоубийци тийнейджъри и особено тийнейджърки винаги е имало.
Лошо, че го няма образованието, дисциплината и благосъстоянието. С тея трите заедно се преодолява и наркомания, и простотия и глупости. И до известна степен съм съгласен с някои колеги по - горе: Да, нарочно ги няма тези неща. При "комунизма" ги имаше. Сега умишлено определени другари ни превръщат в нация от консуматори.
На която проблемът не е толкоз ЕМО Стайлинга(Емоционално Манипулирани Олигофрени?), той утре ще е нещо друго. Колкото наркотиците, всеобщата простотия и липса на интелигентност, липса на уважение към държавата и закона и преклонение към пари и често безполезни материални продобивки.
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
е са па капитализма ни е виновен!!! то не беха американци,не беха марсиянци -са и строят...!!! то в комунизма не имало откачалки и наркомани...!!! просто по-трудно са си намирали дрога!! иначе меркалии-бол имаше!!
на крив к.р - космите му пречат!!! и на крива ракета-космоса!! има някаква вина и обществото,но най-голяма е на родителите...!!!
на крив к.р - космите му пречат!!! и на крива ракета-космоса!! има някаква вина и обществото,но най-голяма е на родителите...!!!