каква жена седи до вас ?
Модератор: Общи модератори
- BMWfenomen
- младши ентусиаст
-
каква жена седи до вас ?
много ми е интаресно какъв тип жена се вози до един изтински е30 манияк в буквалния и в преносния смисал.
и аз да започна темата.....
ами до мен е наистина хубаво момиче което кара тоиота ярис но щом я кача в е30 ската (която е мои набор) забравя за сичко разтапясе
осешам как сърцето и почва да бие доста силно...ехх ако не беше тази кола какво щях да правя е30 завинаги

и аз да започна темата.....
ами до мен е наистина хубаво момиче което кара тоиота ярис но щом я кача в е30 ската (която е мои набор) забравя за сичко разтапясе

- Turbo-Lag
- BMW Fanatic!
-
- Кара: 190+ hp E46 320d, S1000RR SBK
- Мечтае да кара: Cessna 152
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
- dopestar
- ентусиаст
-
- Кара: 316
Tintinmin написа:Мойта като се качи направо ми идва да и извия връта само пищи. намали , недей да правиш така по завоите, леко тука леко там направо ми скъсва нервите и гледам да не я возя мноо мноо в Е30-ката иначе е добро момичето
Колега кажи й името на ЛС, да не се окаже че с една ходиме

- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
sonny написа:Мойта докато беше бременна искаше да идва на Витоша, а си я и возих нагоре
Това си е доверие, което е породено от любоФ, което е много силно нещо!
Най-големите простотии които съм правил с колата си, са били с приятелката ми до мен и очудващо винаги накрая аз съм по-нервният и крещя и блъскам, а тя винаги ме успокоява, за което съм и много благодарен

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
sonny написа:Мойта докато беше бременна искаше да идва на Витоша, а си я и возих нагоре
Искала е да я изкоркаш та да роди по-рано, да се скъсят теготиите малко

- moni76
- ентусиаст
-
- Кара: e39 525dA
- Мечтае да кара: м6
....взехме да си мерим п...ките.... на който не му харесва да слиза... 

My BMW history:
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1

- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
отначало се прави, че всичко и харесва, след време почват претенците, ама там ли ще ходиме ама ще седи ме ли на бояна, ама защо караш така. Преди 3 месеца и викам гледай какво си купх шпер и със много радост в очите, и тя с пренебрежителен поглед "ти вместо да ходиме на някаде само пари по колата" са пак ли си и купил нещо, много са лоши по някой път и като не им обръщаш внимание
ама сектата си е секта 

bigmurzi написа:sonny написа:Мойта докато беше бременна искаше да идва на Витоша, а си я и возих нагоре
Това си е доверие, което е породено от любоФ, което е много силно нещо!
Най-големите простотии които съм правил с колата си, са били с приятелката ми до мен и очудващо винаги накрая аз съм по-нервният и крещя и блъскам, а тя винаги ме успокоява, за което съм и много благодарен
Абе всичките ми катастрофи са с жената до мен деа, ама то до там води почти 8 годишна връзка, на никой не му прави впечатление

- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
ditko1 написа:отначало се прави, че всичко и харесва, след време почват претенците, ама там ли ще ходиме ама ще седи ме ли на бояна, ама защо караш така. Преди 3 месеца и викам гледай какво си купх шпер и със много радост в очите, и тя с пренебрежителен поглед "ти вместо да ходиме на някаде само пари по колата" са пак ли си и купил нещо, много са лоши по някой път и като не им обръщаш вниманиеама сектата си е секта
Хъх ти не се ли разведе бе!

И моята жена е същата недей сега бързо да караш, има ченгета, ще си счупиш нещо по колата, много бързо караш, няма се драгваш, ти се драгвай аз слизам от колата

Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!