Румен Петков- аут

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от ACCELERATOR » 31 Мар 2008, 17:38

нали ви казах :roll: :
Станишев разговаря с Петков. Министърът няма да подава оставка

Просто няма начин, ако не се намесят външни сили, да помръднат този човек.
Станишев е слаб премиер. Също като Жан Виденов. Млад, амбициозен, но слаб. Неслучайно последните премиери на БСП са все млади, и ... слаби. А старите комуняги командват парада.
Не знам колко е зле Костов, но ми се струва, че от всичките правителства досега - царски, турски, комунистически - при него нещата бяха най-добре. Не, че не се крадеше, не че не се правеха далавери покрай приватизацията, не че нямаше приятелски фирми, но това го има дори в САЩ, и някак си нещата не бяха толкова ЯВНИ и НАГЛИ, както е сега, и както беше при НДСВ. На тия сегашните просто не им пука от нищо, по новинарските емисии всеки ден гърмят новини за скандали и корупция, далавери и т.н., и - НИЩО, абсолютно НИЩО.
Лошото е, че на хората вече не им прави впечатление, търпят като стадо овци, някак свикнаха. Не знам какво трябва да стане вече, за да се вразумят малко управниците - може би бунт, всенародна стачка, както е в Гърция (защо ли за тази стачка се споменава съвсем бегло у нас?!), може би преврат със съд ако щете... Просто не знам. От ЕС вече спират парите по присъединителните фондове заради корупцията, следва червен картон, и сме пак в Шенген. :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 31 Мар 2008, 17:43

AHTuBuPyC написа:
Nucl3arDru1D написа:
нищо хубаво няма в това, че ББ печели дивиденти, иначе за втората част от изречението подкрепям 8)

За добро или лошо, ББ виждам какво прави за София, може да е всякакво, но поне е нещо. При положение че повечето големи общини са на ГЕРБ, единственото хубаво което може да стане за България е и централната власт да е същия цвят. Ние затова не се развиваме, щото се спъваме помежду си. Така или иначе друга алтернатива на Централна власт няма, възможни са само коалиции от малки кръвопийци за власт.
Кой Иван Костов ли да вдигнем пак? Аз съм за ГЕРБ и се радвам че печелят девиденти, това ще ги направи 1-ва сила, без коалиции

Иначе утре гласувам че Доган, ще притисне Станишев за Румен Петков, така както си отиде онзи циганин с 3-те имена ... и това ще е края на коалицията :mhihi:
.

Като каза Доган :mhihi:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение
Изображение

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 31 Мар 2008, 20:06

Гарнирана със снимка, темата ми харесва доста! Не разбрах кой е тоя на снимката обаче :mhihi: . Спорът тук онагледява положението в "държавата"- докато мъдрите се намъдруват, лудите се налудуват. За съжаление е така, и мислете дали ще гласувате и за кого, щото някои покрай нашето безхаберие си оправиха положението за наша сметка :evil: Казвам "нашето", нищо че на всички избори съм гласувал, щото понякога съм давал гласа си и за неподходящи хора!
Последна промяна ktv на 31 Мар 2008, 22:22, променена общо 1 път
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nucl3arDru1D » 31 Мар 2008, 22:17

ма верно снимката е култова :mhihi:
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 31 Мар 2008, 22:22

Много е култова, ето от акъла на тези хора се избират управляващите на България!
Продължавайте да се водите по акълна големите звезди (например Слави Трифонов) - не гласувайте, няма за кой ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 31 Мар 2008, 23:56

мене ме е страх да пиша .. ама се носят доста слухове по Дупница за братята .. едва ли некои може да ги бутне .. а те си имат личен град и нема мърдане :)
поне се разбра на какво ниво ги пазят че още са живи а не като повечето на 2 метра надолу ;)

така че не ги коментираите много че тея хич не си поплюват ... това аз не сам го написал некои ми е влезнал с ника и е писал глупости :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nucl3arDru1D » 01 Апр 2008, 0:01

бе те Луканов думнаха 8)
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bam-bam » 01 Апр 2008, 0:29

Nucl3arDru1D написа:бе те Луканов думнаха 8)

дребна рибка е бил значи :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: e39 525dA
Мечтае да кара: м6

Мнение от moni76 » 01 Апр 2008, 1:07

Петков :arrow: колкото по-скоро - толкова по-добре :roll:
My BMW history:
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39

Изображение
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1 8)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 01 Апр 2008, 2:20

.... пак се почна колко е лоша държавата , имало корупция , не знам си какво ... еми такива са хората такава е и държавата ! Като ви спре катаджия кво му казвате - пиши квото трява или неможе ли да опрваим нещата или да почерпя нещо... то е ясно , че са малко свястните във властта и всеки дърпа чергата към него , но то целия народ ни е такъв ... всеки гледа да е по тарикат да забогатее някак си и да измами някои . :) така че стига сте плиули държавата , то нали държавата това сме ние , народа ...
It`s party time !

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bam-bam » 01 Апр 2008, 2:28

Evelin Cotsev написа:.... пак се почна колко е лоша държавата , имало корупция , не знам си какво ... еми такива са хората такава е и държавата ! Като ви спре катаджия кво му казвате - пиши квото трява или неможе ли да опрваим нещата или да почерпя нещо... то е ясно , че са малко свястните във властта и всеки дърпа чергата към него , но то целия народ ни е такъв ... всеки гледа да е по тарикат да забогатее някак си и да измами някои . :) така че стига сте плиули държавата , то нали държавата това сме ние , народа ...

естествено колега ... само че тук финтата е друга, АКО държавата се оправи и законите влезат в час ... 90 % бизнеса ще фалира щот всичко ся крета на ръба на сивата икономика ;)
така че то хубаво ни вкарват закончета ама за друго не мислят освен да си пълнят гушите пак бизнеса да се оправя .. имало субсидии ала бала дрън дрън .. и там стана една бомба кои крал как крал европарите а хората реват и си чакат на село като малоумни ... така че по добре да не се оправя че не знам как ще е :lol:
иначе всеки вика .. ааа това в Европа е 10 евро .. онова 2 евро ... бензина 2 евро .. ама никои не каза заплатите не са 500 лв а 5000 там
абе нема смисал .. ще се оправим ама друг път :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 01 Апр 2008, 2:52

bam-bam написа:
Evelin Cotsev написа:.... пак се почна колко е лоша държавата , имало корупция , не знам си какво ... еми такива са хората такава е и държавата ! Като ви спре катаджия кво му казвате - пиши квото трява или неможе ли да опрваим нещата или да почерпя нещо... то е ясно , че са малко свястните във властта и всеки дърпа чергата към него , но то целия народ ни е такъв ... всеки гледа да е по тарикат да забогатее някак си и да измами някои . :) така че стига сте плиули държавата , то нали държавата това сме ние , народа ...

естествено колега ... само че тук финтата е друга, АКО държавата се оправи и законите влезат в час ... 90 % бизнеса ще фалира щот всичко ся крета на ръба на сивата икономика ;)
така че то хубаво ни вкарват закончета ама за друго не мислят освен да си пълнят гушите пак бизнеса да се оправя .. имало субсидии ала бала дрън дрън .. и там стана една бомба кои крал как крал европарите а хората реват и си чакат на село като малоумни ... така че по добре да не се оправя че не знам как ще е :lol:
иначе всеки вика .. ааа това в Европа е 10 евро .. онова 2 евро ... бензина 2 евро .. ама никои не каза заплатите не са 500 лв а 5000 там
абе нема смисал .. ще се оправим ама друг път :mhihi:

Колега напоследък и в България има хора с добри заплати , мисля че хората са мааалко по забогатели в последните 6-7 години , а за субсидиите от евро фондовете ... българска работа те дават пари да инвестираме и да се развиваме , ние гледаме не да напвим бизнес , а да ги зулим и ако има чалъм да няма бизнес , готови пари да си седят :) за ядене и пиене ... апък и при положение че преди 19 години сме били комунистическа държава няма как да се мерим с повечето страни в европа. Като цяло моето мнение е , че , ако си некадърник дали в европа , дали в америка се няма да ти е добре , все някои ще ти е виновен и няма да имаш пари. .. :mhihi:
п.с. сори за офф топика
It`s party time !

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 01 Апр 2008, 3:26

@Evelin Cotsev колега много ми е интересно как ще има хора които си разбират от работата, хора които са грамотни, хора които ги бива за нещо, като самата държава прецаква всичко! Както казаха колегите ЕС отпуска пари да се развие икономиката, инфраструктурата, образованието в България, но парите никога не стигат до там те отиват по джобовете както всички знаем.
@bam-bam Относно тези Дупнишки мутри на тях им давам малко живот нищо, че си имат град "Бог дал, Бог взел" едно показно убийство както стана в Перник с Райко Кръвта така и тия ше си заминат ти как го мислиш някой да им остави такава голяма власт.

Найстина народа е свикнал вече само да го мачкат и всеки гледа да се спасява както може, много съм навит да се направи един преврат или стачка с която да се срине това правителство, но май само аз го искам. Надявам се само на следващите избори да не гласувате за този който дава пари, защото ако го направите пак ще си пишем тук и ще спамим до безкрай. Предлагам преди всеки избори да се пусне тема тук във форума тъй като сме не малка аудитория да представим кандидатите и да направим една дискусия за кой найстина трябва да гласуваме.
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 01 Апр 2008, 7:54

///peter написа:Много е култова, ето от акъла на тези хора се избират управляващите на България!
Продължавайте да се водите по акълна големите звезди (например Слави Трифонов) - не гласувайте, няма за кой ;)

A за кой ве братле?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nucl3arDru1D » 01 Апр 2008, 8:46

bam-bam написа:
Nucl3arDru1D написа:бе те Луканов думнаха 8)

дребна рибка е бил значи :mhihi:

ми тогава той с Дойнов си бЕха държата, па не знам :roll:
Изображение
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата