SACHS
Модератор: Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
SACHS
Аз пак искам да се върна макар и за малко на една тема, която беше обсъждана много отдавна и някои ще кажат че вече не е интересна... Но! За мен впечатлението вече е лично,ново, и много искам да го споделя с тези, които също го споделят и с тези, които все още се колебаят и си чупят главите къде ли не.....
Относно НАШИЯ майстор Никола!!!
:):) Впечатлена съм от това момче! От професионлизма му, от отношението му, от всичко!!! Видях колко коли имаше отпред и въпреки всичко смятам че сравнително бързо беше оправена и моята кола. Всичко ми обясни, дори и това което ще предстои да правим....
Благодаря ти Никола, още веднъж, от сърце!! Колата ми никога не е вървяла по-добре! Очевидно и тя те хареса и ще те слуша !!! Искам повече да не чета тук мнения на хора, които нито са ходили там, нито са го чували!!! Това е единствения човек от тук нататък за моя автомобил, а и за всички които обичат своите! Бъди жив и здрав, Никола и още веднъж ти благодаря! Хубаво е че има такива хора като теб и има на кого да разчитаме ние.....
Относно НАШИЯ майстор Никола!!!

Благодаря ти Никола, още веднъж, от сърце!! Колата ми никога не е вървяла по-добре! Очевидно и тя те хареса и ще те слуша !!! Искам повече да не чета тук мнения на хора, които нито са ходили там, нито са го чували!!! Това е единствения човек от тук нататък за моя автомобил, а и за всички които обичат своите! Бъди жив и здрав, Никола и още веднъж ти благодаря! Хубаво е че има такива хора като теб и има на кого да разчитаме ние.....
- super_bojo
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е32 730
Re: SACHS
даите телефон и адрес
Баба ми казва една приказка, че на кацата мед и една лъжица катран и стига... "оная тема" си беше цял черпак
Според мен не му правиш услуга като го хвалиш, а само пробуждаш любопитството на хората и почват да търсят темата, както аз направих предния път като някой спомена за нея.

We love you Ronnie!
- Timeto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 M52B20
Exy написа:Баба ми казва една приказка, че на кацата мед и една лъжица катран и стига... "оная тема" си беше цял черпакСпоред мен не му правиш услуга като го хвалиш, а само пробуждаш любопитството на хората и почват да търсят темата, както аз направих предния път като някой спомена за нея.
Не става само с четене, трябва и око да пипне и ръка да види

За Никола само добри неща мога да кажа. Трябват ти само 30 мин. да постоиш в гаража и ще разбереш дали черпака с катран е имал някакъв ефект.
Exy написа:Баба ми казва една приказка, че на кацата мед и една лъжица катран и стига... "оная тема" си беше цял черпакСпоред мен не му правиш услуга като го хвалиш, а само пробуждаш любопитството на хората и почват да търсят темата, както аз направих предния път като някой спомена за нея.
Виж сега , моето любопитство също беше пробудено от "онази тема" и съм много мнителен човек по принцип...... не искам да се правя на интересна в момента или да пиша нарочно някакви неща, хората тук го познават много преди мене, аз не откривам топлата вода. Написах това, защото така го усещам, защото това е моето мнение, и исках да споделя възторга си, защото досега свое наблюдение нямах. Затова не съм и коментирала, за разлика от някои участници в "онази тема". пък и да ти кажа честно се съмнявам че тази лъжица катран ще стигне до дъното на кацата......
7 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ