BMW продало повече автомобили от Mercedes през м.Май
Модератор: Общи модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
BMW продало повече автомобили от Mercedes през м.Май
"BMW Group продаде повече от Mercedes Benz car Group през м.май. Продажбите: БМВ Груп (БМВ, Мини, Ролс Ройс)- 105655 автомобила, Мерцедес Кар Груп (Мерцедес-Бенц, Смарт, Майбах)- 102300. БМВ - 90268, Мерцедес-Бенц - 89500."
Пълният текст на статията:
http://www.maybach.ru/en/news_455.html
Пълният текст на статията:
http://www.maybach.ru/en/news_455.html
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Леле 700 автобмобила те са ги дръпнали светлинни години напред бе... колко важни неща са това. Няма ли по смислени работи за който да пишем/четем в основния форум?
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
- Мечтае да кара: 612
'Ми самия факт, че са продадени повече автомобили със синьо-бялата емблема, отколкото с трилъча звезда, може само да ни радва
(меко казано)
Били само седемстотин! Какво от това? Важното е, че по този много важен показател в "борбата" с мергелите водим
Това навежда на други мисли (и теми), относно развитието на любимата ни марка, но както казах това вече са други теми...

Били само седемстотин! Какво от това? Важното е, че по този много важен показател в "борбата" с мергелите водим

Това навежда на други мисли (и теми), относно развитието на любимата ни марка, но както казах това вече са други теми...
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
KoolyO написа:'Ми самия факт, че са продадени повече автомобили със синьо-бялата емблема, отколкото с трилъча звезда, може само да ни радва(меко казано)
Били само седемстотин! Какво от това? Важното е, че по този много важен показател в "борбата" с мергелите водим![]()
Какво имаш предвид по други теми и мисли на теми

Според мен резултата си е много реален като се има предвид в какъв преломен период се намира БМВ в момента, Отричаният от много хора Бенгал си върши прекрасно работата по патя на попълването на всички сегменти от съвременните разбирания за моделна гама. И колокото да си спорим в форума кой е бил бездарен дизайнер и как такива хора не били изобщо нужни, то цифрите говорят, а и не вярвам някои от варха на БМВ да се замислиа как ще изглежда една кола,дали ще има приемственост или няма да има, дали една бима ще е намръщена или не, или дали ще бъде с извит фар или прав. Според мен хората там ги интересува дали даден дизаин на колата ще е "продаваем' или не. А то цифрите си говорчт много тук, та нали парите са всичко ............
Последна промяна nuzzo на 07 Юли 2004, 1:40, променена общо 1 път

NUZZO
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
nuzzo, абе ЮДА!!!???
Ти добре ли си с тая глава? Май не си честно казано
ДА ти припомня кво имам впредвид
В едната тема говориш, че БМВ-тата били грозни
Ти скиваш ли кви глупости пишеш, мнение след мнение, т.е. не глупости ами си противоречиш!
ПРЕГЛЕДАЙ СЕ ВЕеееее
Ти скиваш ли кви глупости пишеш, мнение след мнение, т.е. не глупости ами си противоречиш!
майко мила
ПРЕГЛЕДАЙ СЕ ВЕ МОМЧЕ!!!
ДА ти припомня кво имам впредвид
nuzzo написа:предполагам, че геозните и недоизпипани коли които взеха да правят БМВ напоследак се дължат на факта,че БМВ имат само около 200 щатни дизайнера а докато в Мерцедес има около 8000 работещи само в Щутгарт.
В едната тема говориш, че БМВ-тата били грозни
nuzzo написа:Отричаният от много хора Бенгал си върши прекрасно работа
ПРЕГЛЕДАЙ СЕ ВЕеееее
nuzzo написа: ЮДА!!!???
ДА ти припомня кво имам впредвидnuzzo написа:предполагам, че геозните и недоизпипани коли които взеха да правят БМВ напоследак се дължат на факта,че БМВ имат само около 200 щатни дизайнера а докато в Мерцедес има около 8000 работещи само в Щутгарт.
В едната тема говориш, че БМВ-тата били грозниnuzzo написа:Отричаният от много хора Бенгал си върши прекрасно работаnuzzo написа:чудя се защо го държат тоя Бенгъл още
майко мила
ПРЕГЛЕДАЙ СЕ ВЕ МОМЧЕ!!!
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- vicho
- старши ентусиаст
-
Е хубаво гарантираш, ама в две различни теми, пишеш две КОРЕННО различни неща, ние кво да мислим за теб, като ти не си наясно със себе си???? Все едно не ти дадох достатъчно доказателства, та ми се правиш на "аз съм жертва"!
Еми хубаво, аз си млъквам и без това осрахме достатъчно темата на момчето!
плюс това ако си сляп/непрочел/недогледал и т.н. съм написъл
Което ако не ти е ясно, да ти го обесня на БГ, с прости думи, не съм казал, че говориш глупости, а че си противоречиш, СЕГА РАЗБРА ЛИ??? Или трябва още да се хабя????!
Еми хубаво, аз си млъквам и без това осрахме достатъчно темата на момчето!
плюс това ако си сляп/непрочел/недогледал и т.н. съм написъл
т.е. не глупости ами си противоречиш
Което ако не ти е ясно, да ти го обесня на БГ, с прости думи, не съм казал, че говориш глупости, а че си противоречиш, СЕГА РАЗБРА ЛИ??? Или трябва още да се хабя????!

Понеже познавам nuzzo и знам колко часа стояхме на изложението и си говорихме за BMW и автомобилен дизайн, в случая ще си позволя да посъветвам vicho да не се излага публично! Още по-малко да говори на отявлен автомобилен фен, че пише глупости ... vicho мисля, че не вникваш точно в това, което говори nuzzo, а и не го разбираш ... поне не го плюй .. Рядко научавам нови неща на тема BMW от някого (не че знам всичко) от nuzzo научих доста такива ...
ps. Vicho коригирай си леко наглия тон занапред да не започна да го коригирам аз, че тогава е кофти..
- vicho
- старши ентусиаст
-
брей, значи и ти четеш, и си седиш между редовете...
Еми стойте си там!!! Мене не ме карайте да вниквам, защото както казах съм от село и съм достатъчно прост!
аааааа и ще си позволя да кажа за МИЛИОНЕН ПЪТ!!!!! В случай, че още не сте ме разбрали, вие дето четете "между редовете", не съм казал, че nuzzo говори глупости, а отворете си очичките...
Еми стойте си там!!! Мене не ме карайте да вниквам, защото както казах съм от село и съм достатъчно прост!
аааааа и ще си позволя да кажа за МИЛИОНЕН ПЪТ!!!!! В случай, че още не сте ме разбрали, вие дето четете "между редовете", не съм казал, че nuzzo говори глупости, а отворете си очичките...
- MOPKOB
- Правопис Мастър
-
- Кара: X5
Turturelo написа::cop: Ще се намеся и аз тук ...
Понеже познавам nuzzo и знам колко часа стояхме на изложението и си говорихме за BMW и автомобилен дизайн, в случая ще си позволя да посъветвам vicho да не се излага публично! Още по-малко да говори на отявлен автомобилен фен, че пише глупости ... vicho мисля, че не вникваш точно в това, което говори nuzzo, а и не го разбираш ... поне не го плюй .. Рядко научавам нови неща на тема BMW от някого (не че знам всичко) от nuzzo научих доста такива ...
ps. Vicho коригирай си леко наглия тон занапред да не започна да го коригирам аз, че тогава е кофти..
Ей от кога не съм се обаждал и аз.
Владо, хайде да ми дефинирате болднатия текст , ако обичаш.
Мое си мнение : има ли смисъл да определяте хората спрямо собствените си или нечии чужди възгледи , кой колко ? Сега всеки е фен , няма значение на какво, както и винаги ще има за и против. Първо - евала на Вичо , че си служи с цитати. Някои хора ВЪВ форума и само ВЪВ него полагат неимоверни усилия да влезат в характеристиката на болднатия цитат. И като станат Фенове и вече са номер 1. Има всякакви хора , баси аз не съм шофирал през живота си , книжка нямам , няма и да имам , отварял съм капак на двигател 2 пъти в живота си. Нямам представа какво е да си манияк.
Да ама като се качих за пръв път в комбито и като погледнах шафиорката до мен и от комбинацията и ми стана. И пак си оставам голтак. Ама аре стига с тези тоя фен онзи не е, па този даже е проверен такъв. Феновете се знаят от всички тук. И за да се докажат като такива, няма нужда някой да им слага по едно рамо. А и им е отнело повече от 2000+ мнения и повече от 1000+ прояви за да се себедокажат. аре стига че пак ще ме затрупате с лс. Пак отивам да су рупам семчиците и да си трая.

- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Не съм адвокат на Вичо ... но в две съседни по време теми Nuzzo коренно си противоречи ! един път казва, че Бенгъл си върши работата и има няма след 1 ден вече се чуди защо го държът на работа .. може да разбира много от автомобили и от БМВ-та .. ма да си изясни сам за себе си ... защото става смешно !

R.I.P Landikar

ключовата дума е "преносен смисъл" ... в една тема аз написах "мнооо грозни" за новата 3та серия и М6, в подкрепа на шеговития пост на nuzzo, защото двамата си говорихме с искри в очите колко голяма работа е Крис Бенгъл ...
Затова не пише nuzzo в този форум, защото не го разбират хора като vicho ...
Nuzzo беше подготвил огромна статия за Крис Бенгъл, която се отказа да публикува поради причини като тази!
Whatever .. така или иначе няма да се разберем!
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
Колокото и работи да се изпишат тук, хората трудно ще разберат за какво иде реч.......
А и съм далеч от мисълта, че някой поделага рамо на друг и тн. и тн......всеки се доказва сам и никой не може да го докаже вместо друг (прочетете мненията на нуззо и вижте колко глупости(противоречия) е написъл......
) Владо е много прав за ключовата дума....Съветвам хората, които реагираха остро да погледнат по-обективно на нещата и вместо да оплюят нечие писание, да се опитат да открехнат това което здържа хора като нуззо(и мноооого други) да пишат във форума.......това са хора от които може много да се научи, а вземете и един съвет от мен:....винаги има някой, които знае повече от теб, тъкмо тези хора са интересни и от тях можеш да научиш нещо ново и полезно
И между другото в хода на тези мисли ми идва на акъла, че сериозно трябва да се помисли за начините по които форума(потребителите) трябва да възвърнат интереса на по-знаещите и можещите да пишат тук...точно тези хора правят влизането в форума едно истинско забавление от което може да се научи мнооооого....................Май се пооолях с мислите
, това е 
.........просто искам да кажа, че не е задължтелно количеството, а качеството на написаното....... искам да ви кажа под секрет, че това което стои на библиотеката в нуззо и това което лежи в главата му е достойно за добронамерена завистMOPKOB написа:А и им е отнело повече от 2000+ мнения и повече от 1000+ прояви за да се себедокажат

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
13 мнения
• Страница 1 от 1