Какво Е30 да избера ? ...
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- PILOTA
-
Burn Out Master
-
- Кара: BMW E39 / AUDI A4 1.8T quattro
- Мечтае да кара: M5 i RS4
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
chefo написа:Чуй моя съвет:
Вземи си нещо 6-цилиндрово, махни му гърнетата и ще разбереш какво е да караш BMW!![]()
Никоя 318-ска не може да ме накефи толкова!

напълно съгласен - както беше казал някой в една тема за гърнетата:
МЕД МИ КАПЕ ОТ ДУШАТА КАТО ГО ЗАПАЛЯ

въпреки че нямам преки впечатления от м42 съм за шестак въпреки разхода
п.с. Чефо, незнам какви са ми гърнетата изглеждат някакви фалшиви и евтини ама звука е страхотен

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

PILOTA, колко мислиш че е разликата в горенето на 320i и 318is ?
Съмнявам се да е "доста"!
320-ката ми гореше 10 градско, колко гори 318is?

(говорим за нормално каране, не за burnout на всеки светофар, нали?

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
какво да ви кажа... аз с мойта 320-ка един месец има няма бях с 323-ков диференциал което ще рече предавателно число 3,43 при положение че моя явтомобил беше фабрично с 4,27 шпер... значи като я карах с 3,43 диф-а от ниските обороти е като тролей и е много мудна - трудно набира... но пък разхода е за завиждане с яко ръчкане 12 градско, може да се свали и до 10 ( говорим за градско в София с висене по сфетофари и върхов трафик), сега съм си пак с 4,27 шпер, колата е доста по "пъргава" третата не ми е до 160 ми си е както трябва - до 130 и 4етвъртата ми е до 170 а не до 210, и разбира се разхода с много пестене пада на 11 и то малко пресилено... но пък имам чуството че се возя в самолет
а пък и шпер-а си е шпер... на по скандалните завой из града всички участници в движението глеадт ей така:

Абе засега съм новобранец и 320 ми стига кат за първа кола
, като мощности ги знам моторите ама ме интересуват и като качество, щото не искам като си взема кола и веднага да се почнат проблемите
, а и Е30 вече не са първа младост, но лично мене много ме радват, та ако може давайте и инфо за свигателите на тия животни , та да знам от какво тесто са замесени 

Мда, но сега ме вълнува още едно въпросче http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=10297 Помагайте и по него

30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2