Audi A4-Победител в мастър теста на AMS ...

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ole » 22 Мар 2008, 11:36

furiozo написа:въпрос на предпочитание. това че се карат не значи че трябва се лепим за тях. те тия модели са главно коли за масите
еми тва не означава че са "автомобили за отбиване на номера" а напротив

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 22 Мар 2008, 19:38

BMW и Мерцедес са по класни марки от Ауди правете си изводите защо е така ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 535i, S500

Мнение от furiozo » 22 Мар 2008, 21:01

ole написа:
furiozo написа:въпрос на предпочитание. това че се карат не значи че трябва се лепим за тях. те тия модели са главно коли за масите
еми тва не означава че са "автомобили за отбиване на номера" а напротив

бих ти казал една теория що да са отбиване ама като ти гледам подписа и изказванията надали ще разбереш така че си прав :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ole » 23 Мар 2008, 0:04

е погледни тоя над твоето мнение па тогава на мене ми говори че съм нямал да разбера.. ;)

Потребител
Аватар

Мнение от misho13 » 31 Мар 2008, 12:40

Понякога трябва да погледнеш нещата реално.Това са топ моделите на двете марки и ако забравим сектантството за момент е видно,че БМВ е с по-грозният екстериор за момента.Ще каже някой въпрос на вкус...според мен ако някой хареса точно това БМВ,няма такъв.
Всяка марка си има достойнства,но на мен лично не ми харесва да се чувствам сигурно в колата си само през лятото...щото била със задно,или ще кажете че е по-проходимо и по-сигурно от предното?!?!
За мен БМВ е стара любов и съм сигурен че скоро ще се върна към нея,но да отричаш предимствата на Ауди си е чиста проба самозаблуда.

Изображение
Изображение

Да погледнем и другите
Изображение
...това специално не го заменям за никаква 5-ица!!!Пробвах ги и двете преди да взема сегашното и казвам с ръка на сърце Аудито е класи над това
Изображение
Това е за почитателите на задното ;) :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ole » 31 Мар 2008, 12:51

А8-цата е царят в своя клас
за А6-цата и 5-цата на бмв може да се поспори и 2-те коли са много добри
а тва последното е много добро :mhihi: само тоя с фотошопа маааалко повече да се беше постарал с пътната настилка и ауди-то и щеше да кърти, иначе бмв-то си е излезнало от завоя, тва не е пипано, ама яко си личи че е добавян пътя с RS4-ката :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW M5

Мнение от Acceleration » 31 Мар 2008, 12:58

съгласен съм с колегата в по старите модели БМВ си бяха религия ама сега то в новите коли почти няма разлика а просто кой по здраво ще го направи и дизайна естествено

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 31 Мар 2008, 13:19

misho13 написа:Понякога трябва да погледнеш нещата реално.Това са топ моделите на двете марки и ако забравим сектантството за момент е видно,че БМВ е с по-грозният екстериор за момента.Ще каже някой въпрос на вкус...според мен ако някой хареса точно това БМВ,няма такъв.
Всяка марка си има достойнства,но на мен лично не ми харесва да се чувствам сигурно в колата си само през лятото...щото била със задно,или ще кажете че е по-проходимо и по-сигурно от предното?!?!
За мен БМВ е стара любов и съм сигурен че скоро ще се върна към нея,но да отричаш предимствата на Ауди си е чиста проба самозаблуда.

............
Да погледнем и другите
...това специално не го заменям за никаква 5-ица!!!Пробвах ги и двете преди да взема сегашното и казвам с ръка на сърце Аудито е класи над това
............
Това е за почитателите на задното ;) :mhihi:
Изображение

Сега да ги сравняваш на външен вид е доста субективно.... мене пък не ме кефат Алдита въобще.
За задно предаване няма какво да говорим.... карай си голфа и продължавай да мислиш, че е по-добре на предно.
7-цата е автомобил със свой си стил , а А8цата е некво дълго яйце :arrow: нещо като варел с колела :roll:
А как можа само да пуснеш снимка на Е60 :evil: Алди нема да направат по-хубава кола поне още 20 години 8)
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 31 Мар 2008, 13:30

Ти пък как можа да се изцепиш,че А8 е варел :?: :confused:

Потребител
Аватар

Мнение от misho13 » 31 Мар 2008, 13:36

Потребител
Аватар

Мнение от misho13 » 31 Мар 2008, 13:43

kriso85 написа:А как можа само да пуснеш снимка на Е60 :evil: Алди нема да направат по-хубава кола поне още 20 години 8)

Изображение
Пак въпрос на вкус де,ама като направите нещо такова пак ще говорим ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ole » 31 Мар 2008, 14:02

Айде да се върнем на А4, а? ;)

Потребител
Аватар

Мнение от misho13 » 31 Мар 2008, 14:11

На мен ми е малко тъпо да сравнявам двете марки...и двете са ми на сърцето.Има една към която имам алергия..МВ,циганската либоФФ

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ole » 31 Мар 2008, 14:21

сравнението е неизбежно при положнеие че марките имат модели, които се конкурират ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW M5

Мнение от Acceleration » 31 Мар 2008, 14:24

misho13 написа:На мен ми е малко тъпо да сравнявам двете марки...и двете са ми на сърцето.Има една към която имам алергия..МВ,циганската либоФФ

:yes: много си прав

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум