BMW Намалява обема на двигателите на М моделите си
Модератор: Общи модератори
Оо мани ти да нема мощностt060 написа:На износването, смяната на масло и липсата на мощност в ниски обороти.
П.С. Лично мнение. Да си жив и здрав колега

- Ivan Petrov
- Скрапчо
-
- Кара: конджул
eraziel написа:Ivan Petrov, ти си изпълнителния директор на БМВ-АГ и ти ги взимаш те'я решения, нали, за т'ва така категорично говориш... И г-н Пенчев, какво, ще се откажеш от марката ако направят турбинирана м-ка ли ... Със сигурност ще го отбележат като черен ден в историята на марката
Въпрос на традиций

- KickingKing
- ентусиаст
-
pingo написа:Въпрос на традиций![]()

И аз не мисля, че ще ги махнат. Просто ще пуснат повече турбета..

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
те да ходят са спрат на американците v8 двигателите да ги видим 

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- KickingKing
- ентусиаст
-
Все едно да спрът на българите четирицилиндровите 

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Все едно да ни спрат любимата комбинация - винско и свинско , защото е вредна за здравето и прасетата 

- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
e нема лично мнение в това да казваш "няма мощност в ниски обороти"t060 написа:Лично мнение, брат! Може и колата да е била издухана, ама факта си беше че като и сложиха турбо почна да понагорва масло и в ниските обороти(под 2500) се представяше по-зле от преди. Ако питам майстора, дали ще си признае, че е бил калпав?
Става дума за бензинов мотор и колата не е моя, за щастие

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Аз мога да не зачеркна фирмата от този факт , но със сигурност ще остана твърдо в графата олд-скуул
Започвам да го разбирам Роската дето вика "пич,бягай в метрото ,че там раздават Е90 на промоция" - тъжно ,но май ще стане факт
Не съм карал Е90/92 3 литра бензин с двойно турбо,карах на Росен Коларов дизела с двете турбини и там поне дори малък,ултра малък даже ,но лаг-а си беше факт.Возили сме се със sve с е34-ката М5 не малко - голям ,тежък автомобил с мощен двигател ,но не кой знае колко и мога да заявя ,че ако всички турбо маняци се качат в такъв автомобил ,покарат го и видят какво е чувството да дадеш рязко газ от няма значение коя предавка на какви обороти ,колата отскача веднага и започва един абсолютно балансиран устрем в оборотите до края ... И това говоря за автомобил ,който отдавна е излязал от мода (въпреки това аз съм му голям фен).Пробвал съм на Шаро колата, на Коларов новата М3-ка и на Интерлагос новата М5-ца и за тях пък абсолютно няма какво да кажа
Никога двигател с турбо не може да извади такива реакции ,ако ще каквато ще турбина да му сложат
И не си мислете ,че турбинирана адски мощна и тежка кола може да се държи толкова неутрално ,като тези атмосверни шедьоври техните ...
Георги Пенчев

Започвам да го разбирам Роската дето вика "пич,бягай в метрото ,че там раздават Е90 на промоция" - тъжно ,но май ще стане факт

Не съм карал Е90/92 3 литра бензин с двойно турбо,карах на Росен Коларов дизела с двете турбини и там поне дори малък,ултра малък даже ,но лаг-а си беше факт.Возили сме се със sve с е34-ката М5 не малко - голям ,тежък автомобил с мощен двигател ,но не кой знае колко и мога да заявя ,че ако всички турбо маняци се качат в такъв автомобил ,покарат го и видят какво е чувството да дадеш рязко газ от няма значение коя предавка на какви обороти ,колата отскача веднага и започва един абсолютно балансиран устрем в оборотите до края ... И това говоря за автомобил ,който отдавна е излязал от мода (въпреки това аз съм му голям фен).Пробвал съм на Шаро колата, на Коларов новата М3-ка и на Интерлагос новата М5-ца и за тях пък абсолютно няма какво да кажа

Георги Пенчев
- rosen.kolarov
- Старши ентусиаст
-
Penchev написа:... какво е чувството да дадеш рязко газ от няма значение коя предавка на какви обороти,
колата отскача веднага и започва един абсолютно балансиран устрем в оборотите до края ...
Жорка,
принципно съм съгласен с теб, но също така съм на мнение, че новото
поколение на бензиновите турбо мотори е издърпало адски много.
Преди два дена имах удоволствието да покарам новото купе 135i на
тест драйв в М-Кар - ами какво да ти кажа аз не успях да усетя
абсолютно никакво замисляне в тази кола, имаще сила в целия
работен диапазон на мотора. Ако трябва да я характеризирам бих
казал, че е като новата М3-ка но просто по-рафинирана, нещата се
случват почти толкова бързо но някак си плавно.
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
В събота имах щастието да покарам Е90 335и с ръчни скорости...някой лаг ли каза...добре, да покара и да каже пак 

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible