Румен Петков- аут
Модератор: Общи модератори
58 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Румен Петков- аут
Какво ще кажете за този борец за законност и ред в "държавата" България?
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
е време беше тоя некадърник да го изгонат... незнам колко от вас го знаят що за човек е.. но той беше кмет на Плевен... и си има индянско име "Пикаещия във Фонтани"
защото всяка вечер се насмукваше едно хубаво и като се прибираше вечер от кръчмата минаваше през центъра на града и не пропускаше да се изпикае във фонтана в топ центъра на града
ето това е кмет!
П.С. едва ли има Плевенчанин който да го обича

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Аве по случая са известни две неща:
1. То е много виновен, чак не знаем колко
2. Всичко е строго секретно по отношение на това колко е виновен. Никой не иска да говори.
Кажете сега кой какво знае за неговата вина, че да говорим.
Какво значи лицата братя Сулеви са оперативно интересни? Той яно не е говорил с тях щото са безинтересни...
Инак, че мафията и държавата са едно спор нема.Ама не е тоа оправията, това е бърсане на ръцете в панталоните.
1. То е много виновен, чак не знаем колко
2. Всичко е строго секретно по отношение на това колко е виновен. Никой не иска да говори.
Кажете сега кой какво знае за неговата вина, че да говорим.
Какво значи лицата братя Сулеви са оперативно интересни? Той яно не е говорил с тях щото са безинтересни...
Инак, че мафията и държавата са едно спор нема.Ама не е тоа оправията, това е бърсане на ръцете в панталоните.
- BilLaBONG
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 316i, E36 320i, AUDI A8 4.2
- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
Човек, който имаше срещу него следствие или нещо подобно и го направиха министър, още в началото се чудех как може, ето сега само излезна.
Хора Б-я ще се оправи, но не ние докато сме живи.
и едно време покрай Ал Капоне е изгубено едно поколение, но там действат по-бързо, на нас ни трябва време, но на нас ни трябва повече време
и пак сме по-добре, че сме по-малка държава, а ако бяхте в Русия?
4 града мнг добре и всичко друго мъртвеж!!!!
Държавата ни е зле, но я си помислете дали Ганьо може да живее по точни правила. Замислете се колко глупости правим всички в деня!
Е трябва да се променим и ние, защото хората са го казали Рибата мерише от към главата.
Ние сме си идиоти, за това и управниците такива.
Българина е на принципа, Не е важно дали на мен ще ми е зле, важно е Вуте да е зле.
Е докато мислим така никой не ни е виновен.
Да тук във форума като мое наблюдение повечето сме хора, но 5млн не са.
Не са ни виновни Петков, Станишев и тн, а виновни сме си ние!
и едно време покрай Ал Капоне е изгубено едно поколение, но там действат по-бързо, на нас ни трябва време, но на нас ни трябва повече време

Държавата ни е зле, но я си помислете дали Ганьо може да живее по точни правила. Замислете се колко глупости правим всички в деня!
Е трябва да се променим и ние, защото хората са го казали Рибата мерише от към главата.
Българина е на принципа, Не е важно дали на мен ще ми е зле, важно е Вуте да е зле.
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Ogi написа:е време беше тоя некадърник да го изгонат... незнам колко от вас го знаят що за човек е.. но той беше кмет на Плевен... и си има индянско име "Пикаещия във Фонтани"защото всяка вечер се насмукваше едно хубаво и като се прибираше вечер от кръчмата минаваше през центъра на града и не пропускаше да се изпикае във фонтана в топ центъра на града
ето това е кмет!
Бе не само там е пикал, ама айде. В неговия кабинет не се брои.
П.С. Поздрави на всички колеги от плевен

От тогава русото не е на мода.
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
cable написа:Човек, който имаше срещу него следствие или нещо подобно и го направиха министър, още в началото се чудех как може, ето сега само излезна.
и едно време покрай Ал Капоне е изгубено едно поколение, но там действат по-бързо, на нас ни трябва време, но на нас ни трябва повече време![]()
Подкрепям те напълно. Много пъти съм казвал, че политиците са едни от нас и затова който и да е в парламента, все ще е същото. Всичко е въпрос на манталитет. А нашият е такъв още от преди освобождението. Всички сме големи тарикати.
Колкото до Петков... Аз не знам в друга държава министър на МВР да се среща с оперативно интересни хора. Ами министърът е политик, а не оперативен работник. Той дори няма право на това и дори и да е истина (което ме съмнява дълбоко), пак е закононарушение. Време е цялото това правителство да си ходи. ББ ще ги наследи и няма да е по-добре, но поне той мрази Доган до смърт и турците ще са извън властта. Аз лично предпочитам да ни крадат българи, отколкото турци. Гаден избор, ама кво да правим.
- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Цялото правителство трябва да си отиде, според мен.
Вчера слушах интервюто на Галеви пред Дарик - толкова са нагли, та чак са се самозабравили. От цялото интервю се разбира, че бизнеса им бил напълно законен, с Петков се били срещали само веднъж, да го предупредяли за нещо „много важно“, което не пожелаха да споменат...
Ако е така, защо са се надигнали чак от Дупница, за да защитават министъра?! При положение, че по принцип интервюта не дават, а ако се опита някой журналист да ги намери в Дупница за интервю, рискува да бъде пребит. Сега ми се надигнали чак от Дупница, идват на крака в Дарик, със все охраната си и т.н., и ми разправят, че нямали нищо общо с Петков, и как всичко било „инсинуация“, да свалят правителството. И така да е - тая червено-жълто-турска гняс трябва да си иде, и да не се връща никога повече.
То и без това цяла Дупница и околността са на Галеви - със все кмета, и цялото МВР. Сега са си разширили „кръгозора“, чрез Петков, и си скъсват задника, в опитите си да го спасят на поста.
@cable - аз и ти, колкото и да се променяме, от нас нищо не зависи. Мафията и държавата са едно. Сега ще си отидат тези, и ще дойдат други на тяхно място. Очаква ни по-мутренска държава от всякога - когато ББорисов и Атака дойдат на власт.
За едно съм съгласен с Галеви - че балонът на Борисов ще се спука, като балонът на Софиянски. И че всичките неуспели да се нагушат досега некадърни „политици“, са в Герб. И чакат своя ред.
Волен е същата работа - благодарение на популистката си пропаганда печели гласове, но зад гърба му стоят само мутри. Ако някой се интересува за историята на това как един човек се опитва с всички сили, и на всяка цена да се домогне до политиката и ПАРИТЕ (ако трябва дори и да се заиграва с етническия мир в България) - ето ви историята на Волен:
Вчера слушах интервюто на Галеви пред Дарик - толкова са нагли, та чак са се самозабравили. От цялото интервю се разбира, че бизнеса им бил напълно законен, с Петков се били срещали само веднъж, да го предупредяли за нещо „много важно“, което не пожелаха да споменат...

Ако е така, защо са се надигнали чак от Дупница, за да защитават министъра?! При положение, че по принцип интервюта не дават, а ако се опита някой журналист да ги намери в Дупница за интервю, рискува да бъде пребит. Сега ми се надигнали чак от Дупница, идват на крака в Дарик, със все охраната си и т.н., и ми разправят, че нямали нищо общо с Петков, и как всичко било „инсинуация“, да свалят правителството. И така да е - тая червено-жълто-турска гняс трябва да си иде, и да не се връща никога повече.
То и без това цяла Дупница и околността са на Галеви - със все кмета, и цялото МВР. Сега са си разширили „кръгозора“, чрез Петков, и си скъсват задника, в опитите си да го спасят на поста.
@cable - аз и ти, колкото и да се променяме, от нас нищо не зависи. Мафията и държавата са едно. Сега ще си отидат тези, и ще дойдат други на тяхно място. Очаква ни по-мутренска държава от всякога - когато ББорисов и Атака дойдат на власт.
За едно съм съгласен с Галеви - че балонът на Борисов ще се спука, като балонът на Софиянски. И че всичките неуспели да се нагушат досега некадърни „политици“, са в Герб. И чакат своя ред.
Волен е същата работа - благодарение на популистката си пропаганда печели гласове, но зад гърба му стоят само мутри. Ако някой се интересува за историята на това как един човек се опитва с всички сили, и на всяка цена да се домогне до политиката и ПАРИТЕ (ако трябва дори и да се заиграва с етническия мир в България) - ето ви историята на Волен:
"Според мен сега е времето на обективната информация и анализи, а всеки да си прави изводите сам. Вече не може с пряка пропаганда, менторски и дидактично да се печелят читатели."
Цитатът е от изказване на Волен Сидеров отпреди 15 години и е по повод на поисканата му от Координационния съвет на СДС оставка като главен редактор на в. "Демокрация". В далечната 1992 г. Волен e "седесар" и още не знае, че след години ще играе ролята на дуче. В интерес на истината обаче по онова време лирическият герой от стихотворението му "Автобиография" прави едно наистина ценно автобиографическо предсказание:
"Играта продължава.
Играта на държава.
Ринги, ринги, рае,
играта кой не играе?".
През годините Сидеров действително се доказва като добър играч, по-скоро - актьор, в резултат на което превъплъщенията му се оказват повече, отколкото са роднините на жена му в редиците на "Атака":
* Веднага след "Демокрация" застъпникът на обективната журналистика отива на работа в пресгрупа "168 часа" (само след 15 години той ще нахлуе в редакцията на вестника, който е пуснал партенката, че "Атака" е получила финансово рамо от ДПС).
* В средата на 90-те бъдещият борец срещу мафията става пресаташе на "Топенерджи". (Тогава дружеството, създадено по идея на Андрей Луканов, е в системата на "Мултигруп", а Илия Павлов още не е написал фундаменталната си статия от 1995 г. във в. "24 часа", в която призовава гущера да си откъсне опашката.)
* След създаването на в. "Монитор" Сидеров се връща към журналистическата професия. Този път започва да пише статии предимно за православието и българщината.
* През 2001 г. е царист. Опитва се да оглави ямболската листа на НДСВ, но след като в крайна сметка отпада, съвсем естествено се превръща в антицарист.
* Неуспехът по линия на НДСВ връща Волен към националистическото амплоа. Освен статии и книги прави и заявка за самостоятелна политическа кариера. Първият опит за скок е през есента на 2003 г. и е абсолютен провал. Тогава Сидеров се снима на плакати, от които гледа мрачно под призива "Чистка!", и се пробва като кандидат за кмет на София от земеделската партия на Яне Янев. (Яне Янев пък след две години става коалиционен партньор на ОДС, после - съосновател на партия "Ред, законност и справедливост".)
* През април 2005 г. Сидеров основава "Атака". Оформя се и едноименната коалиция с крайно левия Патриотичен съюз "Защита" и още по-крайно левия кръг "Нова зора". Тя изневиделица става четвърта политическа сила на изборите през юни.
* На следващата година въпреки скандалите, съпътстващи престоя на атакистите в Народното събрание (разцепването на групата, разкритията за Владимир Кузов, лъжесвидетелствата на Сидеров и Павел Чернев за случая на магистрала "Тракия", расистките изказвания на Димитър Стоянов в Страсбург), Волен Сидеров се кандидатира за президент и дори стига до балотаж срещу Георги Първанов.
"Играта продължава." Предстои да видим какво ще е следващото му амплоа.
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Не се заблуждавай България няма да се оправи, поне докато има такъв народ, а лошото е че простотията върви от поколение на поколение и се увеличава в геометрична прогресия.
Така че ще си останем в групата АББА (Албания, България, Бангладеш и Авганистан).
Така че ще си останем в групата АББА (Албания, България, Бангладеш и Авганистан).

- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
58 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4