Всеки кисел гъзар - антирадар
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
нема да те храним аз .. видех че са го направили
но като цяло идеята е глупава
щот ми се е случвало спират ни и 2мата .. както пишеш немогат по 2 коли да ама не .. и ония казва 2 думи и изчезва ... а аз се потя и си викам е ко стана нали карах зад него

но като цяло идеята е глупава

щот ми се е случвало спират ни и 2мата .. както пишеш немогат по 2 коли да ама не .. и ония казва 2 думи и изчезва ... а аз се потя и си викам е ко стана нали карах зад него

Да, Нед ме нахрани, това не е пропаганда, а е един вид наблюдение.
Сложих обяснение вече да не се практикува:
"За ваша и за безопасността на другите приемете написаното по-долу, като коментар и наблюдение, не като пример за подражание."
Мене досега не са ме спирали с друг, но виж в Гръцко съм виждал по 10 наредени.
Сложих обяснение вече да не се практикува:
"За ваша и за безопасността на другите приемете написаното по-долу, като коментар и наблюдение, не като пример за подражание."
Мене досега не са ме спирали с друг, но виж в Гръцко съм виждал по 10 наредени.
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
както писах в 1 друга тема .. всеки говори че нема право по 2ма само че никои не казва къде го пише .. и как го е направил, щот всеки знае че ще гризне дръвцето
иначе ако е така по закон поне да си го правим а не само да пишем че не требвало ама да си спираме като ученички
иначе ако е така по закон поне да си го правим а не само да пишем че не требвало ама да си спираме като ученички

- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Е сега разбрах, защо като ме вози брата(снимки на колата по-долу) и всички се държат все едно гаджето им си вее ц*ците през шибидаха, а *уя им е вързан за задната броня. Ма той човека има железни нерви.
Цъкне баса, колкото да дрънчи багажника, излегне се в кожения салон и си пита шапката.
Ама мойта нали ме стяга и го навивам да инсталираме пръскачка с подходящ ъгъл отзад и да я пълним със спирачна течност, за да лекуваме по-наглите индивиди.
П.С. Тре'аше се родим у Перник аз. Ма на, не стана

Ама мойта нали ме стяга и го навивам да инсталираме пръскачка с подходящ ъгъл отзад и да я пълним със спирачна течност, за да лекуваме по-наглите индивиди.
П.С. Тре'аше се родим у Перник аз. Ма на, не стана

От тогава русото не е на мода.
- Azrail
- UFO Pilot
-
Re: Всеки кисел гъзар - антирадар
много глупаво ,че си пуснал тази тема,защото сега ще има много хора,който не са го знаели да се пробват!!!
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring

аз не мога да разбера, защо аджеба винаги като постнеш нещо е с линк към сайта ти

ако искаш да покликаме дружно на него, а ти после да пействаш направо тук, става ли?

12 мнения
• Страница 1 от 1