Боговете от MTM и тяхното RS4

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 Individual
Мечтае да кара: BMW М5 Е34 Individual
Детайли за колата: една сбъдната мечта

Мнение от ИлХиТо » 30 Мар 2008, 9:14

[/quote]кой пък на тебе ти говори за сток? къде виде? :shock:
абе кво засравнявахте не мога да ви разбера...а некои се оплакваха че не можели да разберат смисъла на темата, еми тогава кво правят тука? за кво спамят? къш бе, кат не ти аресва и не го разбираш къш и точка по въпроса ;) въпроса беше друг...да се види колата и да се изкаже мнение за нея, да се дискутира, а не да се сравнява с бмв, да се дават некви линкове към големите бегачки на бмв и т.н. са схванаха ли неразбралите или да им го нарисувам?[/quote]
Хей "оле" ти май не можеш да разбереш или по скоро не ти се иска, че това което очакваш (колегите тука да се захласнат и да хвалят ауди и да изпадат в екстаз) няма как да стане в този форум!!! Ако искаш наистина да се кефиш пусни си темичката във форума на ауди и си я обсъждайте колкото искате. Мисля,че Росен Коларов много хубаво сравнение ти даде, ама ти като не разбираш колегите ти криви. И не на последно място това ауди мене хич ама хич не ме кефи!!! Явно твоята цел тук е само да се дразниш с колегите от форума :evil:
КОГАТО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ И БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ!

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 30 Мар 2008, 9:43

Драги ми Лъчко, явно твоите само 18годиники доста ти пречат, поживей малко виж пък тогава се върни с линкове на "боговете" в тунинга. Това което си показал във вашия форум може и да буди огромен респект, но тук а и в много други форуми това е поредната кола 500коня :roll:
Да не говорим, че някой заводски излизат толкова, не знам дали се сещаш за какво говоря... Та за това не те разбрахме, хайде пали с колата богиня към форумчето ви.

П.С. А чакай сега се сетих, може би искаше да коментираме режисирането на клипа? Ако да тогава ще има какво да говорим, ама да обсъждаме колата, с тея пернишки въздухозаборници... :mhihi:

Предишна

Назад към Извън Темата