да те е страх да караш ...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
emo_pld написа:Много луди хора има. Снощи ми се случи нещо което не можех да повярвам, че ми се случва.
Карам си по една улица с предимство (Иван Вазов) и изведнъж от една пресечка на 50м излиза лада с въртежи и почва да прави дрифтове по цялата широчина на платното на зиг-заг. Мислех, че ще спре ама продължи с дрифете и като се доближи на 20м от мене и не спираше супер як дрифт, аз му света къси-дълги ама не ебава и мина на под 10см от мен нарочно ,а аз бях максимално в дясно и си продължи с въртежи. Останах изумен направо.
Бреее яко !! Днеска един селянин с бял Голф 2

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
мани мани .. и вчера един с една изпърдела Е30ка с ремус нещо ми ръмжеше на светофара .. само че остана назад в облака 

- dare__devil
- кандидат ентусиаст
-
Имаше една тема "страх или предпазливост" ама не ми се търси...
ще пиша тука..тртъгвам вчера от студентски към центъра...на излизане от студентски завивам надясно преди шела надолу към 4ти километър.. по едно време чувам звук от формула едно да идва зад мене...аз карам 4та 60, дясна лента. Тоя като ме профуча беше на втора предполагам....изреди още две или три нагоре...М6....хубава машина ама...дееба мама му с извинение...оставям техническите данни на вас да кажете с колко е бил на края 4та предавка..софийска регистрация номер 3030 беше...
Та стигам долу на светофара преди ОМВ-то и Първа инвестиционна...аз съм четвърта кола , лява лента..от общо двете за направо..нашият герой първа кола в лентата за надясно...няма да казвам накъде продължи нали?!...как да е тоя го забравихме...тръгваме от светофара , баварецо отлетя на някъде при което караме в лявата лента надолу 3-4 коли една след друга в лява лента и още толкова в дясна лента....и двете колони с 55 60...И зад мене се лепва едно фау ве КАДИ....и а от ляво а от дясно...аз да не съм с шапка невидимка...не мога да потъна че да ме прескочи....кара ми на един метър от бронята...старият трик с фаровете за мъгла...като видя нашия светлинки му поисвириха гумите....ТЪПАААААК...за 10 минути до центъра в 9 вечерта успяха да ме вбесят...
А между другото, като стигнах до орлов мост бях първа кола в дясната лента, в лявата беше.....едно М6...кое ли?
и закъде бърза ...да удари някое детенце ли? или да пречука някой млад шофьор дето като чуе 7к оборота и скача в банкета...
ами да....СТРАХ е...
ще пиша тука..тртъгвам вчера от студентски към центъра...на излизане от студентски завивам надясно преди шела надолу към 4ти километър.. по едно време чувам звук от формула едно да идва зад мене...аз карам 4та 60, дясна лента. Тоя като ме профуча беше на втора предполагам....изреди още две или три нагоре...М6....хубава машина ама...дееба мама му с извинение...оставям техническите данни на вас да кажете с колко е бил на края 4та предавка..софийска регистрация номер 3030 беше...
Та стигам долу на светофара преди ОМВ-то и Първа инвестиционна...аз съм четвърта кола , лява лента..от общо двете за направо..нашият герой първа кола в лентата за надясно...няма да казвам накъде продължи нали?!...как да е тоя го забравихме...тръгваме от светофара , баварецо отлетя на някъде при което караме в лявата лента надолу 3-4 коли една след друга в лява лента и още толкова в дясна лента....и двете колони с 55 60...И зад мене се лепва едно фау ве КАДИ....и а от ляво а от дясно...аз да не съм с шапка невидимка...не мога да потъна че да ме прескочи....кара ми на един метър от бронята...старият трик с фаровете за мъгла...като видя нашия светлинки му поисвириха гумите....ТЪПАААААК...за 10 минути до центъра в 9 вечерта успяха да ме вбесят...
А между другото, като стигнах до орлов мост бях първа кола в дясната лента, в лявата беше.....едно М6...кое ли?
и закъде бърза ...да удари някое детенце ли? или да пречука някой млад шофьор дето като чуе 7к оборота и скача в банкета...
ами да....СТРАХ е...
.
Тая селяния си е навсякъде.В Търговище примерно всеки вроти мангал кара Бмв и като го питаш какъв модел е,той то отговаря "незнам брато ама мноо върви" та било то 316,318 и т.н.А в Разград държат 1-во място по брой тежки катастрофи,ранени и убити за миналата година (доказано и документирано).Естествено огромен % от тях са супер селяци от забутаните лудогорски села.Няколко от тях се оказа че са с фалшиви книжки правени в Сливен от оня мангал (тартура им) какъв беше там Киро ли къв беше дето участва в "Big brader".
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Re: .
_KELE6A_ написа:Няколко от тях се оказа че са с фалшиви книжки правени в Сливен от оня мангал (тартура им) какъв беше там Киро ли къв беше дето участва в "Big brader".
Онзи, който участва в "Big Brother" и когото след това прибраха, щото участвал в ОПГ му казват Бат' Сали и е от Казанлък.
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
прсто е ужас... Всеки като те види че караш по-мощна кола и тръгва да ти се пъне.. Снощи си карам аз бавно.. 50-60 и по едно време един ме разминава набива спирачки, аз културно го изпреварвам.. а той пак същото, наркрая спираме на един светофар, оня смъква джама и вика: Абе братле мноо ли бяга тая М-ка(имам фабрично М на задния капак, ама не съм Бегачка ами Ванос) Викам ами като я гониш бяга.. Оня почна ми айде да те дръпна че да си запиша че и тебе съм късал.. (щот беше некво мамино синче с едно гоуфче 3ка и вътре до него някво русо имаше та май да се направи пред нея... Еми викам му не искам из града по-добре на място където това е безопасно.. оня обаче продължава: Е сега.. тебе те е страх... ще станеш за излагация и такива.. И аз му викам ми ок тогава само до следващия светофар...
Тръгваме ние... едни пушеци, свистене на гуми.. обаче аз точне след старта набивам кучките и оня си продължава с мръсната газ покрай мене и няма и 200 метра... Дум палката на него.. А аз минах бавничко покрай тях и си заминах... А извода от цялата работа е че трябва да преценяваш ситуацията и да знаеш къде има куки
Тръгваме ние... едни пушеци, свистене на гуми.. обаче аз точне след старта набивам кучките и оня си продължава с мръсната газ покрай мене и няма и 200 метра... Дум палката на него.. А аз минах бавничко покрай тях и си заминах... А извода от цялата работа е че трябва да преценяваш ситуацията и да знаеш къде има куки

.
Хехех не го знам бат Сали ли е къф е ама да мре там
Такива като него са напаст за човечеството..да не говорим че е мангал.Да живее България 

23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2