Аве тези Американци как правят тия номера?
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
Аве тези Американци как правят тия номера?
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
на мене ми разправя за едно изпълнение с един трабант тука,ама не ми се вярва...говори се че изхвърчал от пътя и влязъл в короната на дървото...там и останал докато не го свалили
съмнително.тази клони ще са на поне 2,3 метра!с каква скорост ще е станал номера не знам

8.32
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
.
Последна промяна steeN на 06 Сеп 2019, 17:47, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- antonpenev
- кандидат ентусиаст
-
Какво да ви кажа - пътувах на стоп около 400 километра и ме ка4иха общо 4 коли - 2 с автомати4ни и 2 с ръ4ни скорости.Те тука автоматиците не могат да ги карат пък ръ4ката - леле мале - една така ги сменяше предавките - жал ми стана за скоростната кутия.Другия пи4 пък дигна към 90 мили(около 150км)и ме пита дали в Европа карат толкоз лудо и бързо кат него :mha: преди 4 дни един не успя да жземе 60 градусож завои и аиде у храстите.Субаруто стана кат кифла с мармалад(на него ни6то му няма)Напражи ми впе4атление 4е докат не преместят Субаруто - до него постоянно има6е 2 пойарогасителя - поне мерки за сигурност имат хората(и хубави пътища)
"Вярно, акулите не са най-бързите риби, но те никога не спят"
Ати
Ати
6 мнения
• Страница 1 от 1