BMW M5 vs. MB AMG (estates)
Модератор: Общи модератори
38 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Wolf4
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 325i
- Мечтае да кара: M-ка, кво друго?
BMW M5 vs. MB AMG (estates)
В момента гледам Top Gear и Джерами Кларксон току що обяви Мерцедес AMG Комби (507HP) по-бърз от БМВ М5 Комби (500HP). Епизодът с теста е заснет в потресаващо ефектен стил на ярко осветено от светлини летище през нощта. Дори и жестокият ефект от стоящия на фона на запаления самолет, автомобил на БМВ не намали разочарованието ми от изказването на Джерами, че на правите Мерцедеса е недостижим. Единствената ми утеха е това, че признават качествата на бавареца в завоите...
Are you M enough...?!
- Wolf4
- младши ентусиаст
-
ole написа:май се сещам за кой тест става въпрос и съм го гледал, ако е същия, а и даваха как и 2-те комбита забуксуваха на една тревичка
Да, точно за същия тест става дума. Като цяло бимъра е по-пъргав, с по-резултатни реакции на трасе с повече завои, оттам и по-бърз, но стигнат ли права, Мерзедес комбито го надбягва безапелационно. По дяволите!!! Все пак ми остана удоволствието от прекрасния епизод...
Are you M enough...?!
- Wolf4
- младши ентусиаст
-
Ами не знам дали е нормално, но аз съм малко разочарован. Разбира се, че Мерцедес са изключителен опонент, но като че ли очаквах емблематичен за компанията ни автомобил като М5 да е малко по-добър от конкурента си...
Are you M enough...?!
пак новото е по-добре, ама старото защо е толкова спънато незнам, сравняха пак в топ гиър 1-вия сезон предното М5, преднатa RS6 и съответно AMG-то. БМВ-то и Ауди-то бяха с по 400 коня, а МБ беше с 450...съответно се очакваше да е най-бърз, да на правите беше, но на пистата RS6-цата ги би, учудващо по-бърза и от МБ
тва на сухо било, на мокро било още по-лоша картинка за конкурентите на RS6-цата...
по тая тема, има ли някакво клипче/статия нещо такова за сравнение между сегашната RS6, AMG-то и М5-цата сегашната? Ауди-то е по-мощно ма тва не пречи на М5-цата да е по-бърза на писта,та някой да има нещо?

по тая тема, има ли някакво клипче/статия нещо такова за сравнение между сегашната RS6, AMG-то и М5-цата сегашната? Ауди-то е по-мощно ма тва не пречи на М5-цата да е по-бърза на писта,та някой да има нещо?
м5-цата не е ли и тя 507 коня?Wolf4 написа:Мерцедес AMG Комби (507HP) по-бърз от БМВ М5 Комби (500HP)
Бе, къде ми слагаш ауууди между бмдабълю и мерджана.
Да не говоря, че въпросния модел за мен по визия е еквивалентен на http://www.youtube.com/watch?v=1n6VrTx283A

Да не говоря, че въпросния модел за мен по визия е еквивалентен на http://www.youtube.com/watch?v=1n6VrTx283A

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
acer написа:Бе, къде ми слагаш ауууди между бмдабълю и мерджана.![]()
Ауди фен е човека!

- Wolf4
- младши ентусиаст
-
Lafera написа:Имай и в предвид, че Джереми е фен на Мерцедес...
Aми англичанин е все пак

Are you M enough...?!
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Те се хвърлят на големи кубатури и мощности а не вземат да помислят малко над баланса,над поведението на автомобилите си, над трансмисиите и още куп неща.Като стъпят на писта или на път със завои и 'почват да залитат като пияници
Вчера една нова Ц класа в спортен оптичен пакет - ниска,разни спирачки по-големи от гумите и прочие спортни гени и като натресе спирачките яко в последния момент да не мине на червено на светофара , закова и после 5 секунди лашкане - а задницата а предницата,а задницата а предницата
Това на какво прилича ми кажете и с какво да се гордеят по-напред
И на мен ми е малко криво ,че на правата са малко по-бързи Мерцедесите ,но все пак имат още толкова да работят по колите си за да стигнат нивото на БМВ-тата в това отношение,че може и да не успеят.
Дайте линк да изгледам този епизод
Георги Пенчев

Вчера една нова Ц класа в спортен оптичен пакет - ниска,разни спирачки по-големи от гумите и прочие спортни гени и като натресе спирачките яко в последния момент да не мине на червено на светофара , закова и после 5 секунди лашкане - а задницата а предницата,а задницата а предницата

И на мен ми е малко криво ,че на правата са малко по-бързи Мерцедесите ,но все пак имат още толкова да работят по колите си за да стигнат нивото на БМВ-тата в това отношение,че може и да не успеят.
Дайте линк да изгледам този епизод

Георги Пенчев
- Wolf4
- младши ентусиаст
-
Aз го гледах по телевизията (всеки петък от 9.25p.m.), така че нямам идея за линк. Само мога да добавя, че е от новата поредица. Предполагам ще се намери в тюба или някъде из нета.
Are you M enough...?!
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Тва предаване го гледах още края на лятото,точно когато излезе . Доколкото си спомням о колкото успях да разбера - положението си е същото - МБ - по-бърз на драг , М - по-бързо в завойте ... А иначе като заснемане клипа беше ненормален . Помня , че като казваха БМВ М5 507 някакви експлозии имаше и ненормалния рев на форсиран В10 

38 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3