Въпрос за фар?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрос за фар?
Абе да знаетре дали има разлика във фаровете на купето и седана..........колата ми беше в сервиз , и тия ми сложили нов фар, ама сега мигача стърчи настрани, а между фара и капака си мушкам пръста/фара е малко скосен отпред! Според мен разликата идва от това че на купето мигача е по различен, а и капака е по-дълъг та от там да има разлика и във фара!? Вие как мислите, че съм им дал срок да ми намерят нов фар....та ще ходя с моя стария да им доказвам че има разлика!!!
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
няма разлика мите
до колкото знам има разлика в различните видове на захващане на фаровете. едните се захващат по един начин, другите по друг, на фаровете като форма и големина са абсолютно едни и същи. супер странно е това... качи някоя снимка ако имаш?
до колкото знам има разлика в различните видове на захващане на фаровете. едните се захващат по един начин, другите по друг, на фаровете като форма и големина са абсолютно едни и същи. супер странно е това... качи някоя снимка ако имаш?

Предния фар се спука от некво камъче......свалих го и я закарах на застрахователите в сервиза да го сменят......има шанс да не са го напаснали ....но стария си лягаше перфектно...според мен обаче разлика има....даже се вижда....а сега и Туртурело гледа в ЕТК-то....различни номера са компакта и купето! Пък и тоя некъв кристален, моя опушен...все едно ми смига
=========
ПС: на снимката долу е спукания ден преди да го закарам в сервиза..виж че пасва перфектно

=========
ПС: на снимката долу е спукания ден преди да го закарам в сервиза..виж че пасва перфектно

не мога да се сетя за друга причина
иначе мисля че няма никаква разлика в фаровете
може би има нещо в тези с лупата и тези без,
но това едва ли е в размерите на фаровете
де да знам не ми идва нищо на акъл...
най вероятно при тия от сервиза
има нещо гнило...
Що не пробваш да го свалиш аки имаш време и да разлгедаш
при държачите дали няма някакви корекции

иначе мисля че няма никаква разлика в фаровете
може би има нещо в тези с лупата и тези без,
но това едва ли е в размерите на фаровете
де да знам не ми идва нищо на акъл...
най вероятно при тия от сервиза
има нещо гнило...

Що не пробваш да го свалиш аки имаш време и да разлгедаш
при държачите дали няма някакви корекции

фара се захваща на едни пластмаси подони на дюбели , и от тях се реголира във всички посоки, а мигача има една пъпка от кам калника и влиза в калника. единия мигач съвсем леко го бях подпрял и тая пъпка се счупи -> мигача надстърча от към калника. Тея дюбелите от горе са 2 или 3 на фара , а от доло - отляво и дясно по още един, трябва да развъртиш винта които влиза в дюбела за да можеш да го регулираш

7 мнения
• Страница 1 от 1